Huuuu kizlar aklima geldi bu topik. ne kadar zaman once acmistim.
Yok mu yeni hamislerimizden bize bu konuda fikir verecek olan.
Mesela simdiye kadar ogrendiklerimiz, altin gormek gelinlik gormek bebege delalet.
hep rüyalarımda kız bebek görürdüm...doğurduğumu,emzirirken filan...evliliğimin 2.yılında hamile kaldım ama kalbi durdu iki aylıkken.sebebi yoktu soruda yoktu eşimle ikimizde de ama olmuyordu işte.2 yıl sonra kendiliğinden hamiş kaldım işte rabbim nasip etti çok şükür.doğuma 1ay kaldı inş.benimde görümcem rüya görmüştü o ay hamiş kaldığımı öğrendik ama şok tarafıda kız görmüştü gerçekten ölede oldu. görümcem 5aylıkken gebeliği sonlanmıştı çok üzülmüştük.rüyasında benim gebe oldğumu,kucağımda kız çocukla gelmişim kızım oldu diye.sonra onun kucağına vermişim bakmış kaybettiği kızına benziyormuş.çok şaşırmış bu benim kızım ama diye.rüyanın yorumunuda önce benim kızım olacakmış sonrada onun.gerçektende oda şimdi hamiş hemde kızı olcak inş.allah herkese gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inş::26
bende ruyamda bebek emzirdim
ve de regl oldumm ayni ay regl olmadimm
ve test yaptim pozitiif cikti ama ben ruyayi gordugumde ve hemen uyandigimda dedim ki evet ruyamda regl oldum demekki hamileyimmm
regl olmuycam dedim
ve iki hafta sonra gebe oldugumu ogrendim
darsisi size kizlarrrr:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?