Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende 2 gün önce rüyamda güzel bi kolye gördüm...kendi kolyemi verip daha pahalı br kolye alıyoduk eşimle...yorumlarda bebek diyoo zaten gördüğüm tüm rüyalar bebek diyo bakalım ne zaman gelcek benim nazlııı

Hamileniyim değil miyim bilmiyorum ama rüyamda test yapıyodum çift çizgiy görünce deli gibi seviniodum eşimde yanımdaydı. O rüyadan uyandım sonrasında da asansöre binmişiz eşimle tuşlar bozuk basıyoz basıyoz sonra asansör bi yükselmeye başlıyo fırlıyo gökyüzüne seninle ölücem diyırum boşluktan aşağı düşerken içim kalkarken uyandım arka arkaya ne anlama gelcek bilmiyorum :)

benimde gunum gecmisti 4 gun ama karin agrim oldugu icin adet olacagimi bu ayda olmadigini dusunuyordum ama bi yandanda aklimda ya hamileysem fikrini de geciemiyor degildim...hatta oyle ki hamileligin erken belietilerinde karin agrisi varmi diye forum forum geziyordum...hatta ve hatta bi yerde gebeysen eskiler kirpiklerden anlarmis guya kirpikler 3-5 tanesi yapisik sekilde ayrik ayrik olurmus yaziyordu...bunu okuyunca kostum gittim aynaya baktim bide ne gorey benimkilerde anlatildigi gibi ayrik ayrik :))) artik bunlarin etkisinden mi bilmiyorum ama gece yatinca ruyamda hamile oldugum soyleniyordu bana bende hamileyim hamileyim diye seviniyordum...:)) Sabah uyaninca iyice taktim ve o karda kista eczaneye test almaya gittim eve geldim veee ikinci cizgiii gercekten hamileymisim :))

ben de bu ay rüyamda bebek emziriyorumdum ,yerleşme kanaması olmuştu, testte ikinci çizgiyi gördüm. Normalde iki kere test yaptım hiçbirşey yok hala adet olmadım bakalım sonuç ne

Kızlar bende rüyamda bi oda dolusu baklava görüyorum annem yapmış giriyorum hepsinden biraz yiyorum daha sonra da kan testi yapıyorum çok geç çıkıyo sonra 5. Diyer sayıları bilmiorum bi ses daha çok küçük biraz bekle diyor inşşş. Hamileyimdir 3 gün gecikti test hep negatif çıkıyo hayırlısı....

Ben bu bebek istediğim 5 aydır bir sürü bebekle alakalı rüyalar gördüm. Çift çizgi gördüm. Neler neler. ..Anlamları, Yok müjdeli haber, erkek çocuk, kız çocuk, falan filan...

ama hepsi fiyasko.

bilinçaltıma yerleştiği için sürekli görüyorum.

Bende rüyamda göğüslerimden süt aktığını gördüm .Hayırlısı inşallah bu ayı merakla bekliyorum.

Güzel haberler hepimizin olsun.

Kenzul arsi,Yusuf suresini Meryem suresini okuyordum Meryem suresi bitdikden sonra 3gun oruc tutdum orucun birinci gunu ruya gordum elma gondermis akrabalarim torba torba...elmalar mutfagima dagilmis kirmizisi sarisi her reng kuzenim veriyor al ye diye bende internetdeyim yok orucluyum yiyemem diyorum o da tamam diyor yanima koyuyo 4 5tane..bide bakiyorumki agzim elma tadiyor yemisim ama orucluydum niye yedimki bilmeden yedim bozulmaz deyib yine oruca devam ediyorum guya ama bakiyorum yine yemisim tamam bozuldu deyib hepsini yiyorum sonra bakiyorum ki annem de fazlasiyla tatli hazirlamis cok fazla neden yapmis diye dusunuyorum uyaninca hemen internet basina kosdum oruc elma tatli ne demek hepsi bebek cikinca moda girdim biraz cok inanmisdim kesin hamileyimdir dedim hem gecikiyordum..orucun 3cu gunu sabah uyandim saat 5falandi 3gundu gecikmisdim uyanmisken test yapayim dedim testi yapdim bakmadim sakladim imsak zamaniydi yemeyimi yedim testi cikardim cikicagina inanmisdim ama yok...yine yok cok kotu oldum cok..o kadar agladim ki saat 7bucuktu dedim uyuyayim unutayim yoksa isyana gidiyor bunu sonu zaten yarim saat zamanim vardi uyanip kalvalti yapicaktim kocaya uyumusum o yarim saat icinde yine ayni ruyayi gordum orucum annemgildeyim annem elma ve portakal getiriyorki hadi yiyelim diyorum yok orucluyum ama sen ver ben dogriyayim..yine ayni seyi yapiyorum bilmeden yine elmayla orucu bozmusum uyandim cok kotu oldum aglayip isyan etdiyime ama olmadi regl oldum sonra bu ay da ruyalar goruyorum hep kosuyorum arkamca kiz cocugu getiriyorlar bana veriyorlar benim degil diyorum hep tatli yapib sofra aciyorum her kes beni goruyor kizim oluyor diye hayirlisi ama ben artik ruyalara da inanmiyorum gecen ay cok hem de cok inanmisdim kocaya soyleme surprizi dusunuyordum off..artik dua edemiyorum sureleri okuyamiyorum sanki uatniyorum o kadar okudum olmadi isayana bagladim offf of cok korkuyorum olmuycak diye..yine geciktim ama yine testde yok

Ben hamile kalmadan 2-3 ay önce rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu ve onu emzirdiğimi görmüştüm, çok güzel bir bebekti. Rüyamda ismini ne koydunuz diye soruyorlardı, eşimde şahnaz koyduk diyordu güya kayınpederim çok istemiş bu ismi:) Biraz kızıyorum ve öyle erkek adı mı olurmuş diyorum sonrada neyse gönlü olsun bari kalp kırmaya değmez diyorum. Sonra uyandığımda rüyamı eşime anlatmıştım, ikimizde öyle bir etkilenmiştik ki o ay hamile kalsam heralde çocuğun adı şahnaz olurdu:) Rüyadan 2-3 ay sonrada gerçekten hamile kaldım.

Huuuu kizlar aklima geldi bu topik. ne kadar zaman once acmistim.

Yok mu yeni hamislerimizden bize bu konuda fikir verecek olan.

Mesela simdiye kadar ogrendiklerimiz, altin gormek gelinlik gormek bebege delalet.

bir oğlum var.. birde kızım olmasını cok istiyorum..
hamile ldugumu bilmiyordum rüyada erkek bir bebek kucağımdaydı
güya yeni dogmuş aa 4-5 aylık gibiydı.. mememi çıkarıyordum ne kadar güzel ve buyu göğsüm diyorum içimden
bebeği emziricekken uyandım

daha sonra hamile olduğumu öğrendim

hamileliğimi öğrndikten sonrada . kız bebeğim olmasını cok kafaya taktığım için cok karışık rüyalar görmeye başladım

bi keresınde ise konuşmadığım kız arkadaşım bana sanırım altındı.. kolyeler bileklikler ve bir çift sallantılı küpe getirmişti ..

hayrolsun inşallahhhhh

hamile kalmadan bir kaç ay evvellde bir adam bana makas verdi.
bi kerede kiraz ağacı gordum gizliden yedim resmen ağzımdan kırazların suları akmıştı.. o kadar güzel ve dolgundu ki kirazlar.

daha cinsiyetini öğrenmedik.. öğrenince buraya yazarım..
Allah hıc bır kadının kucagıı boş bırakmasın...

selam kızlar .. bende rüyalarımın bır kısmını anlatmıştım..
bnm Allah kısmet ederse bır oğlum olacak hbr vermek ıstedım..
makas gordum meme gordum hemde hamıle olduğumu bılmeden
ama yınede oğlum olacakkkmışşş ne ılgınc dımı :)))

Ben rüyamda bir sürü yazma ( başörtüsü ) gördüm . Ama yaklaşık 100 tane filan kayınvalideme anlatmıştım " aaaa senin kızın olacak bak gör " demişti nitekim öyle oldu :) 2 gün sonra kızın olacağını öğrendik :))

Ben rüyamda evlenmeden önce saçları simsiyah yüzü pamuk gibi bir erkek bebek gördüm ve kendim doğum yapmışım güya kucağıma verdiler..İnşallah öyle olur

bende rüyamda gördükten sonra hamile kaldım kızım oluyordu
bir çok arkadaşımda aynı zamanlarda beni gördü hepsinde kızım olacaktı ama bana oğlum olacakmış gibi geliyor :44: belkide kalbimden geçen o olduğu içindir
oğlum hep erkek kardeş istedi oda olabilir bakalım 10 gün sonra belli olacak sağlıklı olsunda hiçççç önemli değil kız olsa ayrı sevinicez oğlum olsa ayrı sevinicez rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize (amin)

Bende hamile kalmadan once kayinpederim ozge bi bebegin adi ali said olsun diyor bende cok guzel isim ama atalayda koyalim diyor neyseki bir aysonra hamile kaldim 13 haftalikken dr kiz dedi bakalim degisirse oglum olursa bu ismi koyacam

hep rüyalarımda kız bebek görürdüm...doğurduğumu,emzirirken filan...evliliğimin 2.yılında hamile kaldım ama kalbi durdu iki aylıkken.sebebi yoktu soruda yoktu eşimle ikimizde de ama olmuyordu işte.2 yıl sonra kendiliğinden hamiş kaldım işte rabbim nasip etti çok şükür.doğuma 1ay kaldı inş.benimde görümcem rüya görmüştü o ay hamiş kaldığımı öğrendik ama şok tarafıda kız görmüştü gerçekten ölede oldu. görümcem 5aylıkken gebeliği sonlanmıştı çok üzülmüştük.rüyasında benim gebe oldğumu,kucağımda kız çocukla gelmişim kızım oldu diye.sonra onun kucağına vermişim bakmış kaybettiği kızına benziyormuş.çok şaşırmış bu benim kızım ama diye.rüyanın yorumunuda önce benim kızım olacakmış sonrada onun.gerçektende oda şimdi hamiş hemde kızı olcak inş.allah herkese gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inş::26

ayyyy.. birebir gormuşş vallaa ruyasındaa
demekki cok temiz kalpli imiş ve derinden uzuntu duymuş ki Rabbim ona göstermiş..
Allah ikinizinde kucağınıza sag salim almanızı nasip etsin

Aynen yaa bende rüyamda regl oldum uyandığımda hamile olduğumu düşündüm anlamına baktım cok sevındım. Bi de mahallede boyle heryer bembeyaz sanki kışın sabah erken saatlerinde gibiydi. Böyle heryerde rengarenk fenerler ışıklar vardı yol boyunca yerlerde yukarılarda büyülenmiştim resmen onun da anlamı müjdeli habere işaretti sanırım. Şuan 11 haftalık bebeğim, 10 ay bekledim bende sonunda Rabbim verdi çok şükür. Doğumda şubatta kısmetse yani rüyamdaki gibi belki sbaha karşı doğar:)

kızlar bende rüyamda hamile oldugumu görmüştüm ama karnım büyük degikdi etrafta bikac hamile daha vardı onların karnı şişdi ve ben merak ediyordum neden benim karnım büyümedi diye böyle bir rüya gördüm bir hafta sora gebe oldugumu ögrendim ve 5 hafta sora düşük yaptım yani hem hamile olup hem bebegimin büyümeyecegini gördüm. şimdi şükürler olsun gebeyim inşallah bu kez bi aksilik çıkmaz

Kızlar B'nde rüyamda kızarmış balık yiyordum eşimde dürum yapıyordum balıktan .. Oda afiyetle bayıla bayıla yiyordu ... Hayra yoralım hayır olsun ne diyelim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…