Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

dün gece bende hamile olduğumu gördüm daha yeniymiş ailelere falan söylüyoruz çok etkiledi beni hayırlısı

bu gece sabah karşı bende aynı rüyayı gördüm. inşallah çıkar dua edin lütfen. kalkar kalkmaz o psikolojiyle ve bi umutla test yaptım ama olmadı. inşallah ilerleyen günlerde çıkar adetim gecikti

Esim rüyasında semaver gormuş bir sürü,

annem iki kocaman tepsi pasta pişirmiş,

Bense bu ay hiçbişe görmemiştim ruyada ama hamileyim hemde ikiz bebeklerime:)

Kızlar merhaba, bu gece rüyamda gebelik testi yPmışım. Ama başka bişey için yapmışım . Bizim bakkalcıya falan vermişim bakın diyorum dönüyorum arkamı:) sonra alıyorum bi bakıyorum çift çizgi:) şaşırıp kalıyorum.. Ben hamileymişim diyorum srviniyorum elim ayağım titriyor falann.. Hayır olsun inş. Öyleyimdir. Ya bi yerim açık kaldı yada hamileyim:)
Biz 3 yıldır istiyoruz da olmuyor, ve bi kaç gündür gögüslerim taş gibi, acıyor ve inanılmaz ucları kaşınıyor. Adetimede 12 gün falan var normalde..
Nedir ki acaba ????

ben de adet tarihimden 2 gün önce göğsümden süt aktığını görmüştüm

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda göğsümden süt aktığını görüyorum ve sonra kadın bir doktor bana ultrasonda bebeğin bu sefer erkek diyor.Sonra ay sonunda hamile kaldığımı öğreniyorum çok şükür 3 ayımızı doldurduk. iki seferdir rüyamda bebeğimin doğduğunu görüyorum. İlkinde kız bebekti ikinci görüşümde erkek bebekti. Fakat sonradan bebeğimin bir kedi yavrusuna dönüştüğünü görüyorum.Dün gece yine rüyamda gördüm ve bu sefer erkekmiş,bebeğim iki kedi yavrusuna dönüşüyor ve biri beni çok ısırdı ve tırmaladı, elimi kanattı. Eşime ben bakamıycam bunlara diyorum. Ay çok etkilendim ya hayır olsun inşallah.Yüce rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah cümlemize...

Bende ilk defa bu kadar net hatirliyorum ruyami 10 gun kadar once ruyamda hamileoldugumu cok kolay bi dogum yaptigimi ve bebegimi emzirdigimi goruyordum dun ogrendim hamileyim daha once ruyamda testlerin pozitif ciktigini goruyordum ama ilk defa kendimi hamile olarak gordum..

Bende hamilekalmadan önce çok rüya görmüştüm ilk önce büyükbabamı gördüm bana çocuğum olacağını ve erkek olacağını söyledi.sonra eşimi gördüm bir askılıktan mavi bir bebek yeleği alıp başka bir askılığa asıyor ordada pembe bir Yelek var iki gün sonra tekrar rüya gördüm bir bahçeden salatalık koparıp yiyorum sonra öğrendimki hamileyim şuan 10 haftalık hamileyim her akşam rüya görüyorum desem yeridir rüyalarım hem erkeğe işaret hem kıza işaret şimdiden merak ettim acaba ne olacak bilgisi olan varsa yorumlaya bilir arkadaşlar :) Allah hepiminize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

ben de 3 gündür hamilelik ile ilgili rüya görüyorum ilk gün bana hamile olduğumu söylüyorlar sonrada testin yanlış çıktığını hamile olmadığımı söylüyorlar.bi sonraki gece de hamile olduğumu hatta göbeğimi filan gördüm 8-9aylık gibiydi.dün gece de balık gördüm.sepetteki balıklardan 3 tanesi yere düşmüş onları alıyordum.hayrolsun inşallah.belkide hamile kalmayı istediğimden rüyalarıma giriyor bilmiyorum ama yine de bir umut işte

Bende ilk hamileliğimde kulağıma mavi kelebek küpeler takmıştım ama maalesef gebeliğim çok kısa sürdü ikincisinde eşim avcuma altın koymuştu ve sürekli bebek emiziriyodum şükür kızım dünyaya geldi kız olduğunu en baştan biliordum onuda rüyamda gördüm 6 haftalıktı daha, doğuma gidiyorum drlar bağırıyor kavin kavin diye sonra uykumdan uyandım saat 4 gşbi hemen googlede yazdım nedir diye cesur güçlü kız çocuğu demekmi ve daha önce hiç duymamıştım kavin ismini çok şaşırmıştım çocuğumun cinsşyetini rabbim gösterdi resmen

offben ne rüyalar gördüm görüyorum hamilelik üzerine ama hep rüyada kalıyo herşey...

offben ne rüyalar gördüm görüyorum hamilelik üzerine ama hep rüyada kalıyo herşey...

benimde aynı gebelik düşündüğümden beri görüyorm. her rüyayı ona yormaya başladım. regl olduğumu da gördüm. ama yine negatif. en çokta rüyamda doğan erkek çocuğuma, Karaca ismini koyuyorum. hiç bilmediğim bir isim çevremde. neden dr bilmiyorum. duyulan ismi koymak gerekir mi? bilgisi olan varmı?

bende rüyamda bir sepet normalden iri yumurta gördüm.
birde anneannemi ve onun kardeşini (rahmetli kendileri) bide başka ninelerde vardı.
tabirde bebek diyor ama hayırlsı bakalım.
psikolojik etkilenme de olabilir.

slm arkadaşlar. bende yaklaşık 2 yıldır bebekistiyom ama olmuyo. gördüğüm rüyaların hemen hemen hepsi bebeğe yorumlanıyo ama hala bebiş geiyor . artık rüya tabirlarine bile bakmıyorum . belkide çok ilerki zamanı işaret ediyordur rüyalarımız tabi bunu rabbim bilir. gerçi rüyası bile mutlu etmeye yetiyor dimi

Ben hamile oldugumu ogrenmeden yaklasik bir hafta once ruyamda gordum ki,annemle camideyiz.ve iki oglum var kucagimda.ve annem bir kadinla konusuyor.diyor ki kizim yine hamile.ben ucuz olucagini dusindum.ama tek bebek bekliyoruz))).

Ben rüyamda çift çizgi görmüştüm testte ve bekar bir arkadaşımin hamile olduğunu görmüştüm başka bir rüyada hamile olduğumu öğrendim on gün sonra

Mrb kizlar bnde dun gece ruyamda regl oldugumu gordum ve kucagima bembeyaz kundaklanmis cocuk verdiler birde bir biberon sut icirirken uyandim bu sabh test yaptm zaten adetm gecikmisti ve poztf cikti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…