Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende rüyamda bebeğimin kafsını hissediyordum,elimi karnıma koyup sonra idrar testi kan testi derken 4 haftalık hamileymişm üstelik bu ay 3 kişi de beni rüysında hmile gördü :)

Bende hiç beklemediğim halde, öğrenmeden bir gün gece rüyamda, çok güzel bir kız çocuğunu kucağıma aldığımı ve keşke bu bebek benim olsa dediğimi gördüm. Ertesi gün gidip bir test aldım ve hamile olduğumu öğrendim. Henüz 6 aylık evliyiz ve çocuk düşünmüyorduk. Ne ara oldu ikimizde anlamadık.

canim olabilirde test yapsana bende ruyamda memenden sut gelmisti cok guzel bembeyazdi adet gunum dundu gelmedi bugunde yok Allahim hayirlara cikarsin

İnsallah canim cogu yorumlarda senin gibi sut gelmis ve hamile olmuslar :) ben tedavi goruyorum bu ay 2 ayim klomen ile adetime 1 hafta var belli olurmuki test yapsam acaba ? :)

İnsallah canim cogu yorumlarda senin gibi sut gelmis ve hamile olmuslar :) ben tedavi goruyorum bu ay 2 ayim klomen ile adetime 1 hafta var belli olurmuki test yapsam acaba ? :)

canim daha var baya ya bekle derim ben benim bugunde gelmedi ben hamileyim diyorum kendi kendime ve yarin test yapicam Allahin izniyle ogrenicem eger ikicizgi gorursem size nasil anladigimi anlaticam

kizlar bu sabahta ruyamda cok guzel bi oglan cocugu gordum uctu uctu yapiodum bebek guluodu 3.gunum bugun adetim gelmedi yarin test yapicam rabbim dileyen herkese hayirlisini nasip etsin

merhaba arkadaslar ben baya okudum yazdıklarınızı acaba benim rüyamıda yorumlarmısnız

bugun bi rüya gördm hayır olsun kayınvalidemlere gidiyoruz bi bakıorum kayınvalidemin bebeği varmış(olmuş ) beyaz elbiseli bi kız çocugu aa diyorum içimden biz düşünrken annemin bebegi olmş seviyoum onu uyku sersemi masum masum duruyodu ben de tam hatrlamasamda senn subat yada martta olcak gibi bişe sölendi ama iki ayıda hatırlıyorum sölendigini ne acaba bu ya bide cok güzel bi kot pantoolon giymiştm onu hatrlıorum

kızlar yorum yapabilir msnz??

Bende rüyamda tam hatırlamıyorum ama kiz cocugum olduğunu gördüm .
Ertedi gun ruyamda hamileydim ve doğurdm erkek cocugum oldu hatta adini umut koydum
Bikerede regl olduğumu gordum annemde beni rüyasında hamile görmüş ve suan adetim 5gun geçti ama test negatif ins bende hamileyimdir

Bende bu gece ruyamda hamilelik testi yaptim ve positiv cikti,cok sevindim teyzemin kizina felan soyluyorum seviniyoruz,oylece uyandim.test yapmaktan korkuyorum bu ay kac kisiden duydum hamilemisin demelerini,abimin icine doguyormus.allahim bukadar seyi bosuna yasatmaz diye dusunuyorum...
Gecen ay adetim 2 gun surdu oda wc gittigimde geliyordu pet tertemiz kaliyordu sonra 3-4 gun tamamen kahverengi leke seklindeydi.sasirdim ama onemsemedim,3-4 gundur kasiklarim felaket agriyor su iki gundurde karnim krampfli gibi kasiliyor.insallah hamileyimdir artik gelsin bebislerimiz yaa (

merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta var ama ben 2 kere rüyamda hamile olduğumu gödüm ilk rüyamda annem bırınden 8.500 milyar borç alıyordu senet imzalayacaktı ama o senette benim gebelik testimin pozitif olduğu yazıyordu .
ikinci rüyamsa dün gece gördüm kaynanamlara gitmiştik orda idrar testi yaptım iki çizgide pat diye çıktı sonra tatlıcıya gidip güllaç yedim resmini çekip arkadaşıma saka değil gerçek 2. kez anne oluyorum mesajıyla resmi yolladım hatta oğlum var onu hayada atıp tutuyordum hoppalaa diyerek bu işaret olabilirmi ilk gebeliğimdede rüyamda görmüştüm :26::26::26:

Son düzenleme:
Bekarken bir cok defa kiz cocugu dogurdugumu gorurdum.sabah uyandigimda suratimda tatli bir gulumse yuregimde bi sicaklik. Nasil guzel bir ruyadir allahim uyanmasayd keske derdim. Fakat evlendigimden beri ilk defa cocuk emzirdigimi gordum. Kundaklanmis Bir kiz cocugu agliyordu. Aa yine acikti tabi ya bebekler hemen acikir diyip onu emziriyordum.ruyam sadece bundan ibaret.sabah uyandigimda yine kendimi bir hos hissediyordum:)) ve dun itibariyle hamile oldgumu ogrendim:)) simdi tek merak ettigim kiz mi erkek mi? Acaba ruyamdaki gibi kiz bebek mi rabbimin zoruna gitmesin ama gonlumden hep kiz geciyor:) herkesin hamile haberleri hayirlara vesile olsunnnnn:) bu arada ankaradan arkadaslar varsa gorusebilirz dr ve hastane lonusunda:) sevgileeer d

ben iki defa gördüm rüya.
ilkinde adetime 1 hafta falan vardı kucağımda nasıl güzel nasıl tatlı bir erkek bebek var kıyafet seçiyorum mağazada ona.seviyorum öpüyorum.sabah uyanınca dedim sanırım hamileyim :)
ikinci rüyamdada eşimle ayva alıyoruz marketten nasıl güzel kocaman sarı sarı :) sabah uyandım rüya tabirine baktım rüya sabihinin bebeği olacağına işarettir yazıyordu.adetim 2 gün geçmişti hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım pozitif :)
Allahım tüm isteyenlere versin inş

bende suan 6 haftalık hamıleyım ama adetımden once bende ıkı kez ruya gordum ve o ay hamıle oldugumu ogrendım.ılkınde adet oldugumu gordum.sonrakınde ıse yatak odamda esımle yatıyorken elbıse dolabımın camından bır kız cocugununun kendıne baktıgını gordum ve sonra esımle yanımıza gelıyordu o kız cocugu.bu ruyalardan bıkacgun sonra hamıle oldugumu ogrendım ve dunyalar bızım oldu.ama bır kadın cok yogun hıssedıyor hamılelılıgını.ben heray adetımden once hep tatlı krızıne gırerken adetımden bıkacgun once ılkkez canım tatlı yerıne sut cektı.ve adetım ucgun gecıkınce ogun hıssettım eczaneye gıdıp test aldım ve sonuc pozıtıf.bu ınanılmaz bır duygu rabbım ısteyen her kadına taddırsın ınsallah...

Bende rüyamda yumurta gördüm ve yumurtadan civciv çikar kesin hamileyim diye kendi kendime yorum yaptım :) iş yerinde bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüş şaşırdım. Hiç beklemiyodum aslında bir kaç gün sonra tesadüfen kan testi yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…