- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 35
Arkadaslar esim dun gece beni bir kiz cocuguna hamile olarak gormus, bu durumla karsilasip ve gercekten hamile olan varmii ? :))
canim olabilirde test yapsana bende ruyamda memenden sut gelmisti cok guzel bembeyazdi adet gunum dundu gelmedi bugunde yok Allahim hayirlara cikarsin
İnsallah canim cogu yorumlarda senin gibi sut gelmis ve hamile olmuslar :) ben tedavi goruyorum bu ay 2 ayim klomen ile adetime 1 hafta var belli olurmuki test yapsam acaba ? :)
kizlar bu sabahta ruyamda cok guzel bi oglan cocugu gordum uctu uctu yapiodum bebek guluodu 3.gunum bugun adetim gelmedi yarin test yapicam rabbim dileyen herkese hayirlisini nasip etsin
merhaba arkadaslar ben baya okudum yazdıklarınızı acaba benim rüyamıda yorumlarmısnız
bugun bi rüya gördm hayır olsun kayınvalidemlere gidiyoruz bi bakıorum kayınvalidemin bebeği varmış(olmuş ) beyaz elbiseli bi kız çocugu aa diyorum içimden biz düşünrken annemin bebegi olmş seviyoum onu uyku sersemi masum masum duruyodu ben de tam hatrlamasamda senn subat yada martta olcak gibi bişe sölendi ama iki ayıda hatırlıyorum sölendigini ne acaba bu ya bide cok güzel bi kot pantoolon giymiştm onu hatrlıorum
Dün gördüm rüya, ondan öncede kiz kardesim görmüş. Sabah da test yaptim pozitif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?