Sonunda benim de yaptığım diyet şeklini burada buldum ve aranıza beni de alırsanız mutlu olurum alkisalkisalkis
Elma diyetini ilk gördüğüm zaman çok heyecanlandım ve bir kaç sayfa okuduktan sonra hemen yapmaya başladım. O zaman 69 kiloydum ve vermem gereken 15 kilom vardı. 3 günde 3 kilo verdiğimi görünce çok mutlu oldum. 4. gün ise sabahtan başlayan aşırı ishal, tansiyon düşmesi, kalp çarpıntısı sorunları yaşadım. Hemen diyeti bıraktım ve 3 gün boyunca tansiyonum çok düşük olarak sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu diyeti yapanların böyle bir sorunu olmadığını gördüğüm için galiba benim bünyemle ilgili bir şey dedim hatta kendime çok kızdım neden böyle oldu diye :1no2:
Sonra bir baktım ki verdiğim 3 kilonun 2 kilosunu bir kaç gün içinde geri almışım. O gün bir karar verdim az yiyeceğim, akşamları mümkünse hiç yemeyeceğim ama herşeyden yiyeceğim diye. Bundan sonra bir ayda üstelik spor yapmadan tam 5 kilo verdim ve regl günlerimde çok iştahlı olmama ragmen verdiğim kilonun sadece 300 gramını geri aldım. Şimdi yeni beslenme şeklime alışmaya ve bunu tam olarak benimsemeye çalışıyorum ve bu sefer başaracağımı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2