- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773

burada Ben sadece uyanık

Bu fotoğraflar için kesinlikle utanç ölüm, ben bir toplum

tekrar doğum günüm bir resim, operasyon bir ay önce, (Temmuz 2004) ışte buradayım asansörde standı zaman güzel pick hıçkırıklar doğum günüm için vardı. Ben aanheb pantolon, bir tane boyutu 58 idi, sanırım. ve Gördüğünüz gibi, benim kalça zaten de iyi. AMAAAI! *

Burada beni oldukça benim sırt çantası, öğretmek için hazır gurur ayakta bakın. Ya ben ders gitmiş? Çünkü artık üniversite için çalışmaya ben Eğitim Yetkinlik, şimdi aynı zamanda durduruldu am, benim Belgesi üzerinde çalışıyordu. Bu Eylül 5 civarında, 2.004 zaman büyük bir ameliyat aydı olduğunu ve yaklaşık 12 kg kaybettim. MAN gerçekten ağrı olmadan kalbimde

Operasyondan sonra Kasım 12, 2.004 küçük 3,5 ay önce, yani 30 kg olacaktır, yaklaşık 100 kg ağırlığında. Gördüğünüz gibi, siyah saçlı ve beyaz yüz kombinasyonu sadece güzel Snow White

Bu tip bir gastrik bypass: size bir yıl boyunca düşmek dikkate alınarak, ve evet: tam olarak kahverengi göz girmediniz sürece sürekli tatil solaryum veya gitmek, ancak ortalama beyaz çocuk, örneğin bkz: solgun bir vardır Eğer zaten sahip yukarıda: D belki bir gerekir: yumuşak bir renk ve siyah saç için saç boyası: no problem o zaman insanlar en azından yaygın olarak) *

26-Şubat-2005: ağırlık: arasında 80 ve 90 kg.

Bu resmi Nisan 2, 2005 tarihinde alınmıştır: Onu yeni kiralama ile Els! fark zaten doğru görülebilir? *

6-Haziran-2005: oh my god, burada ben ölüm korku anı: Yeni resimler çok Roderic babası tarafından alınır ve geçenlerde aldı. Burada da, siyah beyaz ve beyaz Kar

ELS ve şampanya ro *
canım bu arada bu kadın operasyon geçirmiş zayıflamak için
Son düzenleme: