herkese merhaba
16 gündür çok güzel bi şekilde rejimdeyim.boyum 1.59 civarında ve 52 kiloyummafoldumben
aslında 49 kiloydum ve çok güzeldi ama zamanla aldım ve ramazan bayramında ve sonrasında 2 hafta boyunca ne bulduysam yedim ve sonuç böyle...aslında 52 kilo 600 gram civarlarındaydm ama birazcık vermişim sadece 400 gram kadarmafoldumben...16 gündür az ve sık yememe yürüyüşe rağmen gide gide bu kadar gitti eski halime geri dönmek istiyorum ama olmuyo ..2 sene kadar önce 60 kilodan 49 a düşen ben şimdi hiçbişi yapamıyorum üstelik nasıl rejim yapmam gerektiğini bilmeme rağmen..2 senedir hep yeşilçay da içiyorum su da içerim hep..az ve sık da yiyorum ama olmuyo olmuyo kafamçokkarıştı sinirlenip tekrar yemeye başlamaktan korkuyorum..off niye böyle oluyo ??bi düşüncesi ya da önerisi olan var mı arkadaşlar senağlamasenağlamasenağlama
insan emeğinin karşılığını görmek istiyo ama kaç günlerdir yerimde sayıyorum..çok moralsizimsenağlamasenağlama vereceğim altucu 3 kilo diyorum ama gitmeyince o bile gitmiyo işte olmuyo..çok kasıldım kaldım :çok üzgünüm: