ş*refsize harcanan 5 yıl

ne araması ne sorması böyle bir insanı? lütfen yapmayın böyle şeyler. geçecek hepsi. zamanla unutacaksınız. bir daha ki kararlarınız daha iyi olacak eminim ben buna. kimseye kendinizden taviz vermeyin.

iyiki başka kızlara bakmaya başlamış iyiki ş....lik yapmış iyiki senden vazgeçmiş yoksa sen onunla ömrünü yok etmeye hazırmışsın

okadar şanslı bir insansın ki,boyle bır adamdan kurtuldugun için partiler falan düzenlemen lazım..
valla kardeşim çık gez dolaş arkadaşlarına zaman ayır,
ona harcadıgın süre içerisinde yapamadıgın herşeyi,içinde kalan herşeyi yap..
ve şükrett

Evlensen bununla mutlu olabilecek misin olmayacaksın.
Hazır bitmiş kurtulmussun işte

bırakın Allah aşkına
ne hali varsa görsün boşverin
Allah daha iyi insanlar çıkarsın karşınıza

Aynı senin gibi bi arkadaşım var.. kusura bakma ama insanın azıcık gururu hafif basmaz mı? Bu körlük değil ki takıntı

-siz söyleyin benim ne zaman yaram kabuk bağlayacak ne zaman aklım başıma gelicek benmi abartıyorum??
unutmak istiyorum sadece unutmak . .

Hemen söylüyorum; kime ne mesaj yazmış kimin fotoğrafını beğenmiş diye takip etmeyi bırakmanın ve tamamen kendi hayatına dönmenin ardından takriben... 3 ayda fabrika ayarlarına dönersin.

Üzülüyorsun, seviyorsun tamam anlıyorum da adam olmaz, bitti dedikten sonra yeniden tekrar neden arıyorsun ? Madem o kadar seviyorsun, içinde yaşa üzüntünü, bitirmek zorundasın zaten her türlü. Yeniden aramak, konuşmaya çalışmak, bunlar sadece seni düşürür. Hele adamı takip etmek, sosyal medyada neler yapıyor diye bakmak, çok yanlış hareketler bunlar...

cancağızım sen biriyle tanışıp adamın cinsel hayatına kadar sorguluyosun da,
erkek arkadaşının arayışını niye sorguluyosun, bitmiş gitmiş işte

alışkanlıklar var ve sen resmen kendini ona adamışın sonradan ne olduğunu görsen de bu yüzden alışkanlıklarının geçmesi zaman alacak
çivi çiviyi söker başkalarıyla tanış ya da kurslar hobiler bul kendine

en az sizler kadar en doğtu olanın bu olduğunun bilincindeyim işte bende ama lanet olası alışkanlık haline getişim beni mahvediyor

en az sizler kadar en doğtu olanın bu olduğunun bilincindeyim işte bende ama lanet olası alışkanlık haline getişim beni mahvediyor
nasıl bir alışkanlık bu peki ya.
buradan çok mantık dışı duruyor bu adamı özlüyor filan olman.
kaç yaşındasın çalışıyormusun?
boşluktan mı yalnız kalmak korkusundan mı nedir yani?
yapma etme adam istemiyor seni.
dünyaları bağışlamış sana istemeyerek aslında.

Sigara da zararlı bir alışkanlık ama nefsine iradene sahip olabildiğin zaman bırakabiliyorsun.
Bu ş....siz diye nitelendirdiğin insan da sigaradan pek farksız değil . Eğer onu unutmaz bırakmazsan yavaş yavaş senin yaşama sevincini, mutluluğunu, huzurunu, kısacası tüm duygularını öldürür yaptıklarıyla .
Sen sadece kendini tutmayı bileceksin ! Şuan sana öyle bir azim ve inat Lazım ki onu aramamak, msj atmamak İÇİN Allah yardımcın olsun .
Ama aklına geldiği, çok özlediğin o kriz anlarında aramaz atlatırsan önün açık senin , kurtuluşun yakındır .
Lütfen o anlarda kendini tut aklına yaptıkları gelsin, ve ondan bir kere daha nefret et !
İçindeki korlanmış aşkını değil, nefretini alevlendir !

ıyy okurken cocuktan midem bulandı.
aklını başına al ya ağla zırla tamamda buna geri dönme cocuk cocuk hareketler.
askere gitmiş ama adam olamamıs kategorisnde.
bundan turşuya salata bile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…