ş*refsize harcanan 5 yıl

evet bana tamda azim ve inat gerek şimdi inşallah bunu kriz anlarında başarırsam zamanla aklıma dahi gelmeyecek buna eminim lütfen bana dua edin olurmu

evet bana tamda azim ve inat gerek şimdi inşallah bunu kriz anlarında başarırsam zamanla aklıma dahi gelmeyecek buna eminim lütfen bana dua edin olurmu
İnşallah canım Rabbim sana o kişiyi unutman İÇİN güç kuvvet versin ama sende lütfen ona geri dönmeye kalkma .

İnşallah canım Rabbim sana o kişiyi unutman İÇİN güç kuvvet versin ama sende lütfen ona geri dönmeye kalkma .
yapamam . . onunla olmaz biliyorum benim derdim sadece içimdeki yangın son bulsun bana herseyi mahvetti o belki inanmıycaksınız ama gülmeyi bile unutturdu mutsuzluktan ölecektim yemin ederim gitti hala acısını yaşıyorum o yüzden zerre tozu bile kalmadan unutmam gerek . .

Bırkın ya ne hali varsa görsün hayatına bak ve böyle gereksiz kişilerle zaman harcama

unutursun ne olacak ki.
insanlar nelere katlanıyo be canım ya.
sen kaç yaşındasın böyle:))
ölüm var herşeyden öte herşeyden acı.
şöyle beş para etmeyen adamlara da ağlayıp durmayın gözünüzü seveyim.

23 . .
evet ama işte bazen elinden bişey gelmiyor insanın

Sen iyimisin yahu bir tek başkasına yazdığı mesajı görsem bırak onu aramayı o telefonu kafasına geçiririm o seni kaybetmekten korkcak sen onu değil acilen bu utanmazı defet numaranı değiş

Bundan hiçbir cacık olmaz. Yol verin ohoo sokakta adım başı adam dolu elbet kısmetinizde olan düzgün biri vardır bu ne ya.

Adam iyiki ne kadar şerefsiz olduğunu göstermiş

Sizi terk etmiş

Yoksa sen bununla ömrünü heba ederdin

Yapmayın Allah aşkına şu dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz

Günlerinizi böyle biri için mutsuzmu geçireceksiniz

Hiç bulaşma böyle bir adama! Yol yakınken arkana bakmadan kaç. Sonradan pişman olmak istemiyorsan tabi. Adam evlenmeden kendini belli etmiş. Sana değer vermeyen bir insanla evlenmek şöyle dursun her türlü alakanı kes. Henüz çok gençsin sana değer verecek işinde gücünde,daha düzgün biri muhakkak çıkar karşına!

Kalk iki gobek at ne uzuluyorsun sakin donme ona basina daha beter i gelir cok pisman olursun onune bak ya tek erkek o mu boyle saplanti yapmayin

Ya tek bisey dicem ama kirilaca yok bir kiz bukadar gurursuz olmaz bir erkegin pesinden kosmaz biraz hatta biraz cok agir olur.naz niyaz yapin demiyorum nedir bu boyle.ruh hastasi birine bu kadar deger verilirmi yazik kendine aciman yokmu.aldatma var ve kisi seni sevmiyor hicmi hic deger vermiyor issiz gucsuz karektersiz sen hala seviyorum diyosun neyini seviyosun kasi gozu tabi malesef onlar karekter olmayinca ise yaramiyor.
Evlenmis olsan sen bu adama bir omur calisir bakarsin vallahi kac kurtul yavrum daha kucuksun ilerde 10 yas yasli gostermek istemiyosan kacccccc ve asigim deme bu insan musvettesine...

Arayarak kendini küçük düşürme. Kendini birşeylerle meşgul et. Sana söylediği laflardan ve olanlardan sonra da tekrar arayıp konuşmaya çalışırsan artık sana daha da kötü davranır bu da zaten sana müstehak olur. Gururlu ol biraz.

Senin bu kişiyle sonun yok. Karşı taraftan yüz bulsa sana çoktan yol verirdi. Başlarda hiç geçmeyecek gibi olur, ölüyorum sanırsın ama merak etme en sonunda o acıdan da kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…