O kadar çaresiz oldum ki bu saç dökülmesi konusunda ne duysam ne görsem umutlanıyorum.Bu tür şeylere inanırım...Sonuçta bitkisel.Hem birine iyi gelen diğerine iyi gelmeyebilir.Deneyip bulacaksın işte....
Ama o yeni üye olup da hiç bir bitkisel dayanağı bulunmayan kozmetik şampuanların reklamını yapmıyolar mı ben gülüp geçiyorum.İnsan yeni üye olup da tüm mesajlarında aynı ürünü över mi:))))))))
Ben revigen,pantogar hepsini kullandım ama sıfır fayda diyebilirim.Bundan sonra da ekinezya almayı düşünüyodum.O da bağışıklık sistemine iyi geliyomuş çünkü.Kararsız kaldım şimdi sarı kantaron mu ekinezya mı??.....
söylediklerine çok katılıyorum canım,evet haklısın her ürün herkese iyi gelmiyor malesef...
örneğin çok sık okuyorum başka yerlerdede "3 gün oldu mucize gibi dökülmem durdu hatta baktım saç çıkıyor" gibi yorumlar bana çok inanılası gelmiyor hani belki doğru olabilir ama benim mantığıma göre garip...
inandığım ve bildiğim şey saçın kan yoluyla beslenebildiği...eğerki hormonal bir sebep yoksa bağışıklık ve sinir sistemindeki etkilerde bazı kişilerde saçlarda gösterebiliyor kendini...
bahsettiğin ilaçları bende kullandım çok bişey farketmedi canım;pantogar saç tellerini kalınlaştırıyor özünde tırnak ve saça kaybettiği ek vitaminleri sağlıyor hepsi bu...yeni saç oluşumunada etkisi var olabilir ama saçsız bir bölgeyi 3 ay sonra saç içinde bırakmıyor...
zaten öyle olmuş olsa idi yok satardı şuan :jeyyar:...insanların en çok sömürüldüğü şeydir saç sorunları,çok fazla dert etmemek bu işte birinci adım kafandan saç stresini atacak insan ilk önce...
ben gayet memnunum şu an halimden...uzun zamandan beri ilk kez sonbahar mevsimini saçlarımla sorunsuz geçiyorum,çok şükür allahıma dökülmem çok çok normal...ha bu arada benim şak diye bitmedi tabiki, yalnızca her ay dahada azalıyor...gün içindeki dökülmeler sıfıra indi desem yeri var...
sen tekrar sarı kantaronu,araştır oku bak arkadaşım içine iyice sindiğinde kendi kararını ver...ben şans eseri bunu keşfettim konuyu açarkende dedim bunu,bu sitedede bahsetmeden önce çok düşündüm çünkü işin içinde sağlık var,kimsenin vebalini almak istemem bu ciddi bir konu çünkü...ama hekim olan tanıdığıma sorduğumda en fazla sinirlerini düzeltmiş olursun tavsiyenle onun dışında vucuda yan etki olabilecek hiç bir şey yok rahat ol dediği için güvendeyim...
dilerim bu sorununu en yakın zamanda halletmiş olursun,başka bir ürünle bile olmuş olsa...a.s