Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesinde mucizem "sar kantaron"

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bir iyi, bir kötü haberim var.
inamayacaksınız ama saç dökülmesi durmuş hihoyyyt
kötü olan saç dökülmesi durunca sarı kantoronu kullanmayı bırakmış :olmaz:

gel bi öpeeemmmm seniiii:1hug:zemuszemus
sabah sabah daha güzel habermi olur kız.:dance:
kocamla beraber başlamıştık onunda tepe yanlardan açılmaaya başlamıştı.
benneyaptımkisaç çıkmışmı acepp bi sorsaydınna.s.
bizde devamlı kullanırız napalım.

inşallah büzüm saçlarda da etkılı olur sarı kantaron...

bende alim o zaman.
yan etkisi neyinde yokmuş zaten.
stresede iyi geliyomuş madem.
bi taşla iki kuş vurim bende.
eczanedemi satılıyo bu şimdi kızlar.
:kedi:

teşekkür ederim. a.s.
tamam ,gördüğümde sorarım canım.

Ben de az önce almak için eczaneye girdim.Ellerinde yoktu.Ecza deposuna sipariş verdiler yarın elimde olacak....ınşallah bu umudumuz olur.34 tl'ymiş.

Bunu ne kadar kullanmamız gerekiyor ay bazında?

Son düzenleme:
Bugün aldım ben de sabah.Dün sipariş vermişlerdi...Benimki so...r firmasının.34 tl...Faydası olsun da....Hatta alınca bir tane de içtim...Ben günde iki tane içmeyi düşünüyorum...Yeterli olur heralde...3 içilebilir yazıyor sanırım sitesinde.......

ya benimde saçlarım çok kötü dökülüyor iyce azaldı dr.pantogar verdi oda çok pahalı alamadım.sarı kantoran kullanıpta memnun olan varsa bana özelden msj atablrmi bn sürekli giremiyorumda foruma.ilgilenirseniz çok sevnicem eşim çok üzülüyor.ikimiz beraber kullanalım:)

***selam kızlar,bir süre yoktum bazı sorduklarınıza cevap veremedim...
hemen cevaplıyorum merak ettiklerinizi...

peki bende bişey sorayım.
bende demir eksikliğine bağlı bi dökülme var.
onunda tedevisini görüyorum.
bu sarı kantaron bende de işe yararmı.
canım,demir eksikliğin varsa o tedaviyi önemse bence...ha onun yanında bu ilacıda kullanabilirsin ama sendeki sorun demirden kaynaklanan saç dökülmesi...
sarı kantaron demir yerine geçmez elbette yani onun eksikliğini gidermez.bu sebeple ilk önce beslenmene dikkat et bir an evvel kan sayısını arttırmaya bak...
geçmiş olsun :)

Bende kullaniyorum kantaron hap seklinde ve bazen cayinida iciyorum 1 hafta once basladim strese iyi geldigi icin kullanmaya baslamistim umarim saclarada gercekten faydasi olur. Peki seabeel sinir sistemine gercekten etkisi oldumu acaba? Ben pek bi etkisini gormedim bir haftada sadece uyku yapti.
canım ben üç ay oldu kullanalı ve sinir sistemim düzeldi diyebilirim...bu aynı zamanda çok uykuya yada hiç uyuyamamaya karşı etkili bir bitki...ama ilk başlarda her bünye farklıdır bilirsin sende uyku yapmış olabilir.bir ilaç için karar verebilme süresi üç aydır,bunu doktorlarda söylüyor...daha sen çok yeni kullanıyorsun bir ay bekle bakalım etkiler ne yönde seyredecek...

bir iyi, bir kötü haberim var.
inamayacaksınız ama saç dökülmesi durmuş hihoyyyt
kötü olan saç dökülmesi durunca sarı kantoronu kullanmayı bırakmış :olmaz:
evet merak etmiştim o arkadaşının durumunu...
demek ondada saçlarda etkili olmuş,yani benim yaşadığım tesadüf değil artık...:lepi:

canım,ben kullanan olarak sana cevap vereyim evet saçlar çıkıyor,dökülme duruyor (tabii,her zaman söylerim şak diye hiç bir dökülme durmaz yalnızca çokça azalır)saçlar hacim kazanıyor ve kabus bitiyor a.s

Bunu ne kadar kullanmamız gerekiyor ay bazında?
üç ay düzenli kullanmak gerek...yalnız burda da yazmıştım tekrar yineliyorum...
***ilaç,peynir şarap sirke gibi mayalı gıdalarla aynı anda kullanılmamalıymış.çünkü,yan etki doğurabiliyormuş...lütfen dikkat edin.***
saç yapalım derken sağlıktan olmayalım...:olmaz:

fiyatlar farklı markalar aynı mı acep?? :ecrin_bebek:
çok çeşitli markalar var...adı pek duyulmamış bazı markaların güvenliği açısından garantisi nedir bilmiyorum sizde bu konuda iyi araştırma yapın arkadaşlar,her markaya güven olmaz bence,sonuçta pazardan pay almakmı gayeleri yoksa insan sağlığına katkıda bulunmakmı bilmek gerek?...
benim tavsiyem elbette **so..ar**

Bugün aldım ben de sabah.Dün sipariş vermişlerdi...Benimki so...r firmasının.34 tl...Faydası olsun da....Hatta alınca bir tane de içtim...Ben günde iki tane içmeyi düşünüyorum...Yeterli olur heralde...3 içilebilir yazıyor sanırım sitesinde.......
canım,sitede üç içilebilir deniliyor haklısın ama tavsiye eden doktor ve eczaneden alırken eczacımda aynı şeyi söyledi bana...günde bir tane yeterli diye.
ancak sen bilirsin yinede ben söylemek istedim yalnızca...a.s

ya benimde saçlarım çok kötü dökülüyor iyce azaldı dr.pantogar verdi oda çok pahalı alamadım.sarı kantoran kullanıpta memnun olan varsa bana özelden msj atablrmi bn sürekli giremiyorumda foruma.ilgilenirseniz çok sevnicem eşim çok üzülüyor.ikimiz beraber kullanalım:)
bende pantogar kullandım üç ay boyunca,haklısın ilaç çok pahalı...
bu arada sendeki dökülmenin sebebi psikolojikmi yani şöyle sorayım eğer demir yada vitamin eksikliğinden değilse kantaronu kullanabilirsin canım,şayet bunlardan kaynaklanan bir dökülme sebepse ilk önce vucudunun eksiğini sağlaman gerek...
bu arada stress yok,saçım dökülüyor diye üzülme sakın bu çok tetikliyor unutma...

bu arada eşime dün bahsettim bu siteden ve açtığım topikten...

oda banyo sonrasında ben saçlarımı tararken eşimde traşını oluyordu.artık şükür saç dökülmen bitti diye girdi mevzuya...eskiden ıslakken saçlarım, derilerimin bariz göründüğünü söyledi,bana yok o kadarda değil saç sorunun bu kadar moralini bozma derken aslında beni motive etmeye çalıştığını anlattı...
bende dedim,zaten sana hiç inanmıyordum diye...:)
şimdi eşime değil gözlerime inanıyorum...inşallah kızlar kullanan herkes yada kullanmaya başlayan herkes benim kadar mutlu olur...
yürekten diliyorum...bir kişinin dahi memnuniyeti beni mutlu edecek inanın :)

Bu sefer kararliyim her ilaci yarim birakiyorum bunu 3 ay kullanicam duzenli ve sonuclarini yazicam cunku sinir sistemim disinda sac dokulmesi sorunumda vardi umarim hepsine iyi gelir opuyorumnanaktan Bu arada ben sabah cayini iciyorum aksamda yatmadan tabletini kullaniyorum. GNC den aldim tabletini bu markada Solgar kadar iyi diyebilirim icinde 60 tane var 300 mg ama tabi solgar vitamin konusunda en iyi marka sanirim yinede bulamayanlar icin alternatif gnc diyebilirim buyrunnnnnnnnn

ben sitesine güvenip 2 tane içiyordum,o zaman bir tane içeyim....
Bu arada abartısız söylüyorum bu hapı kullanmaya başladığımın ertesi gününden itibaren kafamda bir rahatlık var....Çünkü bazı sorunlarımdan dolayı,buna saç dökülmesi üzüntüsü sorunu da dahil,beynim resmen geriliyordu,artık beynimi hiç bir şey yapmasam bile yorgun hissediyordum.O geçti ilaçla birlikte..

bersu'cum bu arada tırnaklarıda geliştiriyor...
ömrü hayatımda ilk kez kırılmadan uzatabiliyorum tırnaklarımı...
eşim dün 3renk oje almış :))
ahanda kırmızı tırnaklarımla yazıyorum satırlarımı sana...

Back
X