canım doktor ahbabımızla görüştüm...şarap ve peynirle tüketmek zararlı etkileşimler yaratırmış,tansiyon yükselmesi çarpıntı kusma gibi etkiler gösterebilirmiş kendini...sirkeyi de şu şekilde söylüyor sonuçta yapım aşamasında mayalanma olduğu için zararlı olabilirmiş...
senden bahsettim tükettiğin peynir sirke gibi şeylerin hemen ardındanmı içiyorsun bu ilacı yoksa 3-4 saat sonramı alıyorsun?bunu öğrenmemi istedi...
ben mesela sabah kahvaltımı yapıyorum peynirle...peyniri yalnız sabah alıyorum, akşam salataya biraz sirke katıyorum şarap desen alkol almadığım için ağzıma koymadığım birşey...akşam yemeğimiz saat 7de,ilacımıda akşam 11-12 gibi içiyorum...
sende kullandığın saatleri bildir bana ki,yardımcı olalım...allah muhafaza dikkat et canım
tatlım,öncelikle ilgili bir konu sahibi olduğun için sana çok teşekkür ediyorum.
bizleri aynı zamanda bilgilendirdiğin için sağolasın.
ben hapı akşam yemeğinen sonra içiyorum, saat 8 gibi,
alkol gibi alışkanlığım yoktur,
peyniri kahvaltıda yiyorum, sadece sirkeli suyu ne zaman aklıma gelirse içerim gün içinde
akşam yemeğinden sonrada içmeye çalışıyordum.
işte bu kısım sanırım bana yaramayan kısmı.
bende o zaman yatmadan önce içeyim,ama sirkeli suyu içemicem bu durumda akşamları,
aslında içmek istiyorum ,sormak istediğim
akşam 8 gibi sirkeli suyu içersem3 saat sonra yani saat 11 de hapı içsem bişey olurmu.
onu öğrenirsen memnun olurum.