Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesinde mucizem "sar kantaron"

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de kullanmayı düşünüyorum. 3 ay mı kullanmamız gerekiyor?

canım,vitamin yada kansızlık yada aşırı hormonal bozukluk nedeniyle saç dökülmesi yaşamıyorsan bu ilacı tavsiye edebilirim...şayet saydığım nedenlerden dolayı saç sorunun varsa elbette ilk önce bu sorununu halletmen gerek,aksi takdirde çok bi fayda sağlayacağını sanmıyorum...
ilaç üç ayda mucizeler yarattı bende,günde bir olmak kaydıyla kullanıyorum...
zannederim başlardan beri okumuşsundur topiği...neye iyi geldiğini benim bu ilacı ne için kullanırken neyi keşfettiğimi ve ilaç nelerle kullanılmaması gerektiği yazıyor...bakmadıysan bir göz atıp,araştırıp karar verebilirsin a.s

evet canım takip ettim yazdıklarınızı. kan değerlerime bakıldı. herhangi bir sorun yok.sitres kaynaklı bir saç dökülmesiyle karşı karşıyayım.o yüzden denemeye karar verdim. toplam 2 kutu 4 ay gidecek. daha sonra kullanmaya devam edecek misin? 4 ayın sonunda kullanmayı bırakacak mısın? bunu sormak istedim.

kızz Seabeel,,
ben önceki sayfaalarda kullamaya başladığımı yazmıştım.Saçlarımın ucundanda kestirdim accık,
eşimle birlikte her akşam bi tene alıyoruzzz, daaaaa ben elma sirkeli su içiyorum her gün.
sen sirkeli,mayalı şeylerle kullanmayın demişsin nolcak şimdi.
ben peynirimide yiyorum sirkeli suyumuda içiyorumm.
bana bi yan etki yapmadı,
neymiş ki yan etkileri merak ettim şimdi.kafamçokkarıştıCADIARZU

Sarı kantaron içeren bitki çayları var acaba ben çay olarak içsem iyi gelir mi? Birde arkadaşlar yutacaksanız veya içecekseniz akşamları kullanın, acaip uyku yapıyor mirmirmirmir, sarı kantaron yağının çatlaklara iyi geldiğini forumlardan birinde okumuştum, hücre yenileyici olması falan bayaa aklıma yattı a.s

evet canım takip ettim yazdıklarınızı. kan değerlerime bakıldı. herhangi bir sorun yok.sitres kaynaklı bir saç dökülmesiyle karşı karşıyayım.o yüzden denemeye karar verdim. toplam 2 kutu 4 ay gidecek. daha sonra kullanmaya devam edecek misin? 4 ayın sonunda kullanmayı bırakacak mısın? bunu sormak istedim.
canım ben ikinci kutuya geçtim üç ayım dolacak,dediğin gibi bir kutu iki ay gidiyor...
yalnız bebekte istediğim için, eğerki;hamilelik söz konusu olursa bırakmak durumundayım ilacı...nedeni düşük tehlikesi yaratmasıymış,belki o dönem için dıştan tedavi olarak kullanabilirim sarı kantaronu...ama şuan için çokça memnunum,sonbaharı ilk defa saçlarım dökülmeden yaşıyorum ve başımda özelliklede tepe bölgemde bir dolu saç çıktı...
gebelik düşünmediğin sürece,iki kutuyuda kullanabilirsin canım...a.s

bendede aşırı dökülme var denemekte fayda var umarım etki eder.
denemekte fayda var,yan etkisi yok hiç olmadı sinirlerine iyi gelir...
ben sinir sistemimi düzeltmek için kullandım yanında saçlarımda düzeldi...yerimseniben

Sarı kantaron içeren bitki çayları var acaba ben çay olarak içsem iyi gelir mi? Birde arkadaşlar yutacaksanız veya içecekseniz akşamları kullanın, acaip uyku yapıyor mirmirmirmir, sarı kantaron yağının çatlaklara iyi geldiğini forumlardan birinde okumuştum, hücre yenileyici olması falan bayaa aklıma yattı a.s
canım çayda olur tabii...burda bir arkadaş çayını içtiğini yazmıştı mesela,gerçi ilacıda akşamları alıyordu...ama çay olarak tüketmek istersen onunda mutlaka etkisi olur...
ve dediğin gibi acayip hücre yenileyici bir bitki...kesiklere,ameliyat yaralarına yağı birebir geliyormuş...
benim cildimde tırnaklarımda saçlarımda sinirlerimde düzeldi...valla yeniden doğdum desem yeri varopuyorumnanaktan

Birde kansere karşıda etkili sanırım kaydirigubbakcemile5
internette hala araştırıyorum bu bitkiyi...valla yaramadığı şey yok canım :lepi:

kızz Seabeel,,
ben önceki sayfaalarda kullamaya başladığımı yazmıştım.Saçlarımın ucundanda kestirdim accık,
eşimle birlikte her akşam bi tene alıyoruzzz, daaaaa ben elma sirkeli su içiyorum her gün.
sen sirkeli,mayalı şeylerle kullanmayın demişsin nolcak şimdi.
ben peynirimide yiyorum sirkeli suyumuda içiyorumm.
bana bi yan etki yapmadı,
neymiş ki yan etkileri merak ettim şimdi.kafamçokkarıştıCADIARZU

canım doktor ahbabımızla görüştüm...şarap ve peynirle tüketmek zararlı etkileşimler yaratırmış,tansiyon yükselmesi çarpıntı kusma gibi etkiler gösterebilirmiş kendini...sirkeyi de şu şekilde söylüyor sonuçta yapım aşamasında mayalanma olduğu için zararlı olabilirmiş...
senden bahsettim tükettiğin peynir sirke gibi şeylerin hemen ardındanmı içiyorsun bu ilacı yoksa 3-4 saat sonramı alıyorsun?bunu öğrenmemi istedi...
ben mesela sabah kahvaltımı yapıyorum peynirle...peyniri yalnız sabah alıyorum, akşam salataya biraz sirke katıyorum şarap desen alkol almadığım için ağzıma koymadığım birşey...akşam yemeğimiz saat 7de,ilacımıda akşam 11-12 gibi içiyorum...
sende kullandığın saatleri bildir bana ki,yardımcı olalım...allah muhafaza dikkat et canım

*******birde nette bunu buldum*******
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu Tempo dergisindeki söyleşisinden,

Mesela, sarı kantaron otunu sakinleştirsin diye rasgele alırsanız ve bu bitkinin şarap ve peynirle etkileşime girdiğini bilmezseniz, inanılmaz yan etkilerle karşılaşabilirsiniz. Ya da sarı kantaronun çayını içip güneşe çıkarsanız, güneş hasarlarını 10 kat arttırırsınız.
Aktarların fazlaca önerdiği sarı kantaron yerine yine elinizi attığınız her dükkânda bulabileceğiniz özütlerden birini, örneğin ginseng almak isterseniz ama ginsengin tansiyon krizlerine yol açacağını bilmezseniz, hiper tansiyondan dolayı beyin kanaması riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

canım benim çok teşekkür ederim. dikkatli ve ince bir insansın. bu saç sorunuyla uğraşmak beni çok yordu. bugün yarın kullanmaya başlıyorum. sonuçlarını paylaşırım.
sevgiler...

canım doktor ahbabımızla görüştüm...şarap ve peynirle tüketmek zararlı etkileşimler yaratırmış,tansiyon yükselmesi çarpıntı kusma gibi etkiler gösterebilirmiş kendini...sirkeyi de şu şekilde söylüyor sonuçta yapım aşamasında mayalanma olduğu için zararlı olabilirmiş...
senden bahsettim tükettiğin peynir sirke gibi şeylerin hemen ardındanmı içiyorsun bu ilacı yoksa 3-4 saat sonramı alıyorsun?bunu öğrenmemi istedi...
ben mesela sabah kahvaltımı yapıyorum peynirle...peyniri yalnız sabah alıyorum, akşam salataya biraz sirke katıyorum şarap desen alkol almadığım için ağzıma koymadığım birşey...akşam yemeğimiz saat 7de,ilacımıda akşam 11-12 gibi içiyorum...
sende kullandığın saatleri bildir bana ki,yardımcı olalım...allah muhafaza dikkat et canım

tatlım,öncelikle ilgili bir konu sahibi olduğun için sana çok teşekkür ediyorum.
bizleri aynı zamanda bilgilendirdiğin için sağolasın.
ben hapı akşam yemeğinen sonra içiyorum, saat 8 gibi,
alkol gibi alışkanlığım yoktur,
peyniri kahvaltıda yiyorum, sadece sirkeli suyu ne zaman aklıma gelirse içerim gün içinde
akşam yemeğinden sonrada içmeye çalışıyordum.
işte bu kısım sanırım bana yaramayan kısmı.
bende o zaman yatmadan önce içeyim,ama sirkeli suyu içemicem bu durumda akşamları,
aslında içmek istiyorum ,sormak istediğim
akşam 8 gibi sirkeli suyu içersem3 saat sonra yani saat 11 de hapı içsem bişey olurmu.
onu öğrenirsen memnun olurum.

seabell demir eksikliği vardı tadavi oldum kan testi yaptrdım bşy cıkmadı dr. bünyen yapıyr dedi pantogar verdi bende almadım sarı kantaronu deniym bari özelden firmanın ismini yazrmısn

tatlım,öncelikle ilgili bir konu sahibi olduğun için sana çok teşekkür ediyorum.
bizleri aynı zamanda bilgilendirdiğin için sağolasın.
ben hapı akşam yemeğinen sonra içiyorum, saat 8 gibi,
alkol gibi alışkanlığım yoktur,
peyniri kahvaltıda yiyorum, sadece sirkeli suyu ne zaman aklıma gelirse içerim gün içinde
akşam yemeğinden sonrada içmeye çalışıyordum.
işte bu kısım sanırım bana yaramayan kısmı.
bende o zaman yatmadan önce içeyim,ama sirkeli suyu içemicem bu durumda akşamları,
aslında içmek istiyorum ,sormak istediğim
akşam 8 gibi sirkeli suyu içersem3 saat sonra yani saat 11 de hapı içsem bişey olurmu.
onu öğrenirsen memnun olurum

canım işin özü mesajlara bakıyorum,sesin çıkmayınca yanetki madurumu oldu diye merak ediyordum seni...kaydirigubbakcemile3
ilgiliyim çünkü,sağlıkla alakalı bir konu açtım size...allah korusun ciddi şeyler bunlar,birinize birşey olsa bundan sebep kendimi tutarım ki,vicdan azabını saymıyorum...
diliyorum şu topikten memnun ve mutlu çıkanlar olur...a.s

bu arada peyniri sabah yiyorsan akşamları tüketmediğine göre sorun yok,
sirkeli suda sanıyorum zayıflamak için yerimseniben
sen suyunu iç ilacıda 12 gibi al yinede dört saat geçmiş olsun üstünden canım...
iyi haberlerini bekliyorum, gelişmeleri arada yaz ki etüt edebilelim şutarafagitti

seabell demir eksikliği vardı tadavi oldum kan testi yaptrdım bşy cıkmadı dr. bünyen yapıyr dedi pantogar verdi bende almadım sarı kantaronu deniym bari özelden firmanın ismini yazrmısn

canım öncelikle geçmiş olsun kan değerlerinde bir sorun olmaması iyi...
yalnız bünye nasıl yapıyormuş bu saç dökülmesini anlamadım...ilk kez böyle birşey duyuyorum...
neyse canım,ben yeni üye olduğum için msj atamıyorum sizlere...ama "Vitamin'in ürün sponsorluğunu üstlendiği lisanlı Türk dağcı Tunç Fındık" diye girersen google'a site ilk başta s....r adı altında çıkıyor...a.s
adı "St.John's Wort" diye bitkisellerde geçiyor,aklında olsun bu şekilde bakarsın...
başka sorun olursa çekinmeden sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

[
canım işin özü mesajlara bakıyorum,sesin çıkmayınca yanetki madurumu oldu diye merak ediyordum seni...kaydirigubbakcemile3
ilgiliyim çünkü,sağlıkla alakalı bir konu açtım size...allah korusun ciddi şeyler bunlar,birinize birşey olsa bundan sebep kendimi tutarım ki,vicdan azabını saymıyorum...
diliyorum şu topikten memnun ve mutlu çıkanlar olur...a.s

bu arada peyniri sabah yiyorsan akşamları tüketmediğine göre sorun yok,
sirkeli suda sanıyorum zayıflamak için yerimseniben
sen suyunu iç ilacıda 12 gibi al yinede dört saat geçmiş olsun üstünden canım...
iyi haberlerini bekliyorum, gelişmeleri arada yaz ki etüt edebilelim şutarafagitti
[/QUOTE]

kızzzzz kötüye bişey olmaz merak etmeeeeee,delikafadulden
şimdilik yanetki falan yokkk, yinede merak ettiğin için çook tşk ederim.
başladığım kutu bitsin hele,
gerçi eşimle birlikte içiyoruz,bizim kutu çabuk biter.
ama yazacam tabiki takip edenlerde faydalansınlar.
hatta iki arkadaşımda aldı benden duyarak,inş faydasını görürürzz.
öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan

eczaneye almaya gittiğimde sarı kantaron hapı varmı dedim, yok dedi kızlar,
orda gözüme ilişti. st.Johns Wort
ahanda bu dedim kızaa, bu sarı kantoron hapı dedim bilmiş bilmiş
yani sarı kantaron deyince yok diyolar,ona göre adını söliceniz.

Kızlar marka adı solgar, marka adı vermek yasak değil, ben bu markanın spirulina ve hyaluronic acid adlı 2 ürününü kullandım, bir sıkıntı çıkmadı. Zaten bitkisel besin takviyesi ürünler satıyor a.s

bende kullanmak isterim. Bir yandan da hamilelik istiyoruz acaba bir sakıncası olur mu

Kızlar marka adı solgar, marka adı vermek yasak değil, ben bu markanın spirulina ve hyaluronic acid adlı 2 ürününü kullandım, bir sıkıntı çıkmadı. Zaten bitkisel besin takviyesi ürünler satıyor a.s
a.smarka adı verebiliyorsak iyi o zaman...
ben reklam olur diye çekindimdi...fisfisfis

bende kullanmak isterim. Bir yandan da hamilelik istiyoruz acaba bir sakıncası olur mu
canım bende seninle aynı durumdayım,
gebelikte ilaçla ilgili net bir araştırma olmadığından ve genelde gebelikte bitkilerin çoğunun düşüğe neden olmasından dolayı kullanılmamasını anlatıyorlar...
bu bilgilere nette araştırma yaparken rastladım,ilac hakkında dikkat edilmesi gereken noktalarda bahsedilmiş bu detay...
ben şimdilik kullanıyorum,gebelik tespit edilene kadarda kullanmayı düşünüyorum....

Back
X