- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Spor olarak ne yapiyosuntamam kuzum devam edeceğim
haftada 2 gün pilates, 1 gün tabata, 1 gün hittSpor olarak ne yapiyosun
Cardio yapma imkanın var mı? şuan pilates yapma. Verecek son 3 4 kg kalınca ona gecersinhaftada 2 gün pilates, 1 gün tabata, 1 gün hitt
canım tabata ve hitt cardio ağırlıklı egzersizler o yüzden artı yapmaya gerek yok diye yapmıyorum aslındaCardio yapma imkanın var mı? şuan pilates yapma. Verecek son 3 4 kg kalınca ona gecersin
Kaç dk bu yaptığın sporlar meselacanım tabata ve hitt cardio ağırlıklı egzersizler o yüzden artı yapmaya gerek yok diye yapmıyorum aslında
ama acaba diyorum cuma ara verip cumartesi pazarda leslie mi yapsam
Senin yerinde olsam pilates yerine 30 dk Leslie yaparimKaç dk bu yaptığın sporlar mesela
Sekersizse sorun yokKızlar anladığım kadarıyla akşam 17:00 den sonra besin tüketmiyorsunuz, fakat merak ettiğim ben akşamları çay içerim en az 3-4 bardak bu da mı yasak? ?
pilates 45 dkKaç dk bu yaptığın sporlar mesela
canım bu sporları işyerinde öğle arası yapabiliyorum hoca eşliğinde eve gittiğimde 2 ufaklıkla spor ne mümkünSenin yerinde olsam pilates yerine 30 dk Leslie yaparim
Yok canım sen bana kulak ver. Pilates yerine Leslie baslapilates 45 dk
tabata ve hitt 25-30 dk
uffff 3 aylık da parasını yatırdım ayyyYok canım sen bana kulak ver. Pilates yerine Leslie basla
Aynen öyle yap. İllaki ise yarar ama pilates son kilolarda yapılıyor, şöyle de yapabilirsin önce cardio arkasına pilates. İşte o zaman fena oluruffff 3 aylık da parasını yatırdım ayyy
neyse yanına eklerim leslie'yi :)
ip atlamak cardiodan sayılıyor muAynen öyle yap. İllaki ise yarar ama pilates son kilolarda yapılıyor, şöyle de yapabilirsin önce cardio arkasına pilates. İşte o zaman fena olur
Çok spor yapma canim oda kasları fazla yorar haftada 4 idealdir kaslarına dinlenmek için süre bırak. İp atlamak çok etkili kesinlikle yapabilirsin hatta ben burda günlük ip belirlsrim atlamaya çalışırız. Basen bacak inceltme ye çok etkili bir önceki kilo vermemde atliyorum 1 aylık challenge var basenim 20 25 günde azalmıştıip atlamak cardiodan sayılıyor mu
mesela sabahları evden çıkmadan ip atlasam öğlenleri de pilates haftasonu da leslie ne dersin?
programın adı ne canımBak bunu yapalım. İndi telefonuna burdan yazarız bugün tamam diye falan
tabata ve hitt de squat zaten yapıyorum canım ekstre yapmayayımBirde bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?