Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çünkü pilates yağ yakmaz. Sadece kası sıkılaştırır. Verilecek yağ varken pilates yaparsan değişim goremezsin. Önce cardio

Kızlar anladığım kadarıyla akşam 17:00 den sonra besin tüketmiyorsunuz, fakat merak ettiğim ben akşamları çay içerim en az 3-4 bardak bu da mı yasak? ?

Senin yerinde olsam pilates yerine 30 dk Leslie yaparim
canım bu sporları işyerinde öğle arası yapabiliyorum hoca eşliğinde eve gittiğimde 2 ufaklıkla spor ne mümkün
biraz da tembellik var tabii ama kızlarla uğraşmaktan bşka bişeye halim kalmıyor
ama bi hafta daha geçsin bakalım fayda görmezsem haftaya lesliye de başlayacağım

Aynen öyle yap. İllaki ise yarar ama pilates son kilolarda yapılıyor, şöyle de yapabilirsin önce cardio arkasına pilates. İşte o zaman fena olur
ip atlamak cardiodan sayılıyor mu
mesela sabahları evden çıkmadan ip atlasam öğlenleri de pilates haftasonu da leslie ne dersin?

ip atlamak cardiodan sayılıyor mu
mesela sabahları evden çıkmadan ip atlasam öğlenleri de pilates haftasonu da leslie ne dersin?
Çok spor yapma canim oda kasları fazla yorar haftada 4 idealdir kaslarına dinlenmek için süre bırak. İp atlamak çok etkili kesinlikle yapabilirsin hatta ben burda günlük ip belirlsrim atlamaya çalışırız. Basen bacak inceltme ye çok etkili bir önceki kilo vermemde atliyorum 1 aylık challenge var basenim 20 25 günde azalmıştı

Bak bunu yapalım. İndi telefonuna burdan yazarız bugün tamam diye falan

Eklentiler

• images (4).webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…