Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen . Günlük menü de atalim
Ben menü paylaşmayı sevmiyorum, bazen yediklerimize illaki dikkat etmediğimiz gün oluyo, menümü görüp yorum yapanlar fazla bulduğunda benim moralim bozuluyo devam etmek istemiyorum o zaman, zaten kilo vermek istediğim için yemeyi fazla kaçırdığım günler sporumu artırarak kapatmaya çalışıyorum, yemekler arasında en az bi 4-5 saat geçmesini bekliyorum, öyle yani ama siz paylaşabilirsiniz istersenizsizi daha motive edecekse menü paylaşımı, beni etmiyo

Evet ya bazen herşey elestiriliyo o olayı bende sevmiyorum

Selam Kızlar
Haftasonu oldu mu kk’ya giremiyorum
Ancak şimdi girdim
Tartıda +200 gördüm yine
Ama pes etmek yok bi yerden sonra illa ki vereceğim

Karatay yaramamış sana bende spor olarak lesli 5 mil yapıyorum
Sorma ya
İki sene önce Karatay artı Leslie ile iki haftada 3 kilo vermiştim 3.haftamda hamile olduğumu öğrenince diyet spor falan çöp oldu tabii
Ben de Leslie yapayım istiyorum da tembellik ediyorum azıcık işte

tembellik yok verecez o kiloları
Kuzum akşam eve Pert vaziyette geliyorum bi de iki tane bıdık beni bekliyor oluyor eee yemekti bilmem neydi derken yatağa girdiğimde gözlerimi açamaz vaziyette oluyorum o yüzden bi de araya spor sıkıştıramıyorum
Sadece haftaiçi öğlenleri yapıyorum o da daha çok sıkılaşmaya yönelik oluyor ama işte

Anladım canım, haklısın tabi sende

Benim güzel geçti kahvaltı, bi ara öğün onda da canım ne isterse ondan yeme izni gibi bişey ama tek bi tane kaçamak ve abartmadan, bide akşam yemeği bitti günüm, akşamda spor yapıyorum lesli benim günüm böyleydi

Sabah
1 avuç fıstık,1 fincan leblebi,3 zeytin, 1 domates,1 dilim kaşar peyniri,3 hindi füme ,2 fincan çay şekersiz,

Akşam

1 kase mercimek çorbası
4 Kasık bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak(kabaklar kızartma değil yağsız tavada pisti)
Leslie 30dk+30 dk bacak inceltme hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…