- 30 Aralık 2017
- 103
- 237
- 103
Ben menü paylaşmayı sevmiyorum, bazen yediklerimize illaki dikkat etmediğimiz gün oluyo, menümü görüp yorum yapanlar fazla bulduğunda benim moralim bozuluyo devam etmek istemiyorum o zaman, zaten kilo vermek istediğim için yemeyi fazla kaçırdığım günler sporumu artırarak kapatmaya çalışıyorum, yemekler arasında en az bi 4-5 saat geçmesini bekliyorum, öyle yani ama siz paylaşabilirsiniz istersenizAynen . Günlük menü de atalim
Evet ya bazen herşey elestiriliyo o olayı bende sevmiyorumBen menü paylaşmayı sevmiyorum, bazen yediklerimize illaki dikkat etmediğimiz gün oluyo, menümü görüp yorum yapanlar fazla bulduğunda benim moralim bozuluyo devam etmek istemiyorum o zaman, zaten kilo vermek istediğim için yemeyi fazla kaçırdığım günler sporumu artırarak kapatmaya çalışıyorum, yemekler arasında en az bi 4-5 saat geçmesini bekliyorum, öyle yani ama siz paylaşabilirsiniz istersenizsizi daha motive edecekse menü paylaşımı, beni etmiyo
Her zamanda eksi göstermiyo tartı malesefSelam Kızlar
Haftasonu oldu mu kk’ya giremiyorum
Ancak şimdi girdim
Tartıda +200 gördüm yine
Ama pes etmek yok bi yerden sonra illa ki vereceğim
MaalesefHer zamanda eksi göstermiyo tartı malesef5 ten sonra yemediğin hâlde mi artı geldin
Karatay yaramamış sanaMaalesef☺
Tam 5 değil benim 6ya sarkabiliyor canım ama iki öğün yapıyorum ve Karatay yapıyorum bi de spora da başladım
Karataya başladığımdan beri toplamda 1,5 kilo aldım
Sorma yaKaratay yaramamış sanabende spor olarak lesli 5 mil yapıyorum
Sorma ya
İki sene önce Karatay artı Leslie ile iki haftada 3 kilo vermiştim 3.haftamda hamile olduğumu öğrenince diyet spor falan çöp oldu tabii
Ben de Leslie yapayım istiyorum da tembellik ediyorum azıcık işte
Bende 2 gündür spor yapmıyorum yarın artık,,tembellik yok verecez o kiloları
Kuzum akşam eve Pert vaziyette geliyorum bi de iki tane bıdık beni bekliyor oluyor eee yemekti bilmem neydi derken yatağa girdiğimde gözlerimi açamaz vaziyette oluyorum o yüzden bi de araya spor sıkıştıramıyorumtembellik yok verecez o kiloları
Anladım canım, haklısın tabi sendeKuzum akşam eve Pert vaziyette geliyorum bi de iki tane bıdık beni bekliyor oluyor eee yemekti bilmem neydi derken yatağa girdiğimde gözlerimi açamaz vaziyette oluyorum o yüzden bi de araya spor sıkıştıramıyorum
Sadece haftaiçi öğlenleri yapıyorum o da daha çok sıkılaşmaya yönelik oluyor ama işte
ben de bitirdim yeme içmeyi ama pek sağlıksız olduYemeyi bıraktık mı arkadaşlar, nasıl gidiyo diyet
ben de bitirdim yeme içmeyi ama pek sağlıksız oldu
Ne sağlıksız oldu, yediklerin mi
Ne sağlıksız oldu,yediklerin miben de bitirdim yeme içmeyi ama pek sağlıksız oldu
Sürekli atıştırdım kraker çikolata ve fazlasıyla kuruyemişNe sağlıksız oldu,yediklerin mi
Benim güzel geçti kahvaltı, bi ara öğün onda da canım ne isterse ondan yeme izni gibi bişey ama tek bi tane kaçamak ve abartmadan, bide akşam yemeği bitti günüm, akşamda spor yapıyorum lesli benim günüm böyleydiSürekli atıştırdım kraker çikolata ve fazlasıyla kuruyemişArtık gece birşey yememeliyim adet Zaman'ımda çok yakın iştah patlaması yaşıyorum kendimi toplamalıyım senin günün nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?