Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çok güzel bir alışkanlık ayrıca sağlıklı gece yememek abur cubur ekmek yemiyorum spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı diye 1 tabak bulgur pilavı da yemiyorum

Günlük menü de paylaşır mısın bize yol göstermiş olursun
Geceden bardağa 1 kayısı 1 kuru erik 1 ceviz içi suya atıyorum sabah onu yiyorum suyunu içiyorum 2 saat sonra yumurtalı peynirli domatesli form bisküvili kahvaltı yapıyorum akşam üstü biraz sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt yarım porsiyon istediğim meyveden yiyorum karnımı tam doyurmadan günü kapatıyorum 2 lt su tüketiyorum biraz zorlanıyorum ama başka türlü veremiyorum

Süpersin gayet saglikli

Haklısın canım
zaten vazgeçtim almaktan akıl karı değil diyorum ya o kadar para döküp onları alacağıma sadece sebze yerim daha iyi en azından daha sağlıklı

Haklısın canım
zaten vazgeçtim almaktan akıl karı değil diyorum ya o kadar para döküp onları alacağıma sadece sebze yerim daha iyi en azından daha sağlıklı
Aslında ben sana yardımcı olur beslenme konusunda daha önce 13 kg verdim, kontrolsüz yedim aldım şimdi yine +8 var üstümde beraber veririz hem

Aslında ben sana yardımcı olur beslenme konusunda daha önce 13 kg verdim, kontrolsüz yedim aldım şimdi yine +8 var üstümde beraber veririz hem
şöyle bir plan yaptım kendime, bi yorum yapar mısın nasıl sence?

şimdi sabah saat 7de kahvaltı yapıyorum

kahvaltıda 2 yumurta, 10 badem

ya da

2 yumurta peynir zeytin

öğlen 13.30 tavuk ızgara, 1 dilim ekmek, salata

akşam 5.30 yoğurtlu kereviz salatası
akşamı 5te kapatamıyorum çünkü eve girişim zaten 5.20 falan

Boy ve kilon ne onu belirtirsen ona göre yorum yapayım

Bence şöyle yap ki diyette önemli olan sürdürülebilirlikitr ve kahvaltı en önemli öğün , sabah da şöyle olsa daha iyi olur
2 yumurta,1-2 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin yeşillik
Öğlen tavuk ızgara 1 bardak auryan veya yoğurt , salata
Akşam 1 tabak sebze yemeği veya 8 Kasık bakliyat , veya 5 köfte
Yanına 1 bardak ayran veya yoğurt,salata

Bu şekilde hem açılmaz hem sağlıklı kilo verirsin diyette protein miktarı çok onemli kastan kilo vermeni engeller. Kastan kilo verme dediğimiz olay tartıda eksilirsin ama görüntün aynı kalir

öğlenleri spor yapıyorum ya canım o yüzden karbon alımını o zamana bırakmak istiyorum
o yüzden sabah ekmek yemiyorum

Bugünki yeme içme işlemi bitti genel olarak fena değildim birkaç kaçamak dışında yarın üzülmem umarım

Benim de bugün yeme bitti .ama her gün yerine haftada 1 veyah 2 kere tartılsan daha iyi değil mi sence de-_-

günaydın kızlar
gün itibariyle Karatay'a başladım
bizim işyerinde bir hanım epey kilo vermiş bununla gaza geldim ben de yapacağım
sabah kahvaltısında güzel yedim baya tıkabasa oldum yani inşallah devamını da güzel getiririm

Hayırlı olsun canım hadi bakalım yansın kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…