Hala ayniyim cunku yapamiyorum. Memlekete geldik maalesef. Her aksam misafirlikteyiz. Okulun acilinca yap ne yapiyorsun diyor akrabalar lanet gelenekler yuzunden sofraya da mecburen oturuyorum... Kisacasi ben su an icin erteliyorum bu diyeti canim. Ama donecegim. Sizlere basarilar dilerim❤Kaç oldum?
İf diyetini değerlendirseneHala ayniyim cunku yapamiyorum. Memlekete geldik maalesef. Her aksam misafirlikteyiz. Okulun acilinca yap ne yapiyorsun diyor akrabalar lanet gelenekler yuzunden sofraya da mecburen oturuyorum... Kisacasi ben su an icin erteliyorum bu diyeti canim. Ama donecegim. Sizlere basarilar dilerim❤
Haklisin. Onu deneyim madem en azindan kilo veremesem de korumus olurumİf diyetini değerlendirsene
Hedef nedirbugün itibari ile başladım 61 kg boy 1.52
Ceviz yerine ayran yada şu göbek için dedikleri limonlu biberli yoğurt dene. Hem iştahını keser hemde yardımcı olur. Ben çok sevmeme rağmen şekersiz sütsüz neskafe içiyorum yada türk kahvesi o da kesiyor beni sevmediğin içinmi acababu arada benim hedef 62 civarı yani 5 kilo gitse yeter bana
Evet olabilirCeviz yerine ayran yada şu göbek için dedikleri limonlu biberli yoğurt dene. Hem iştahını keser hemde yardımcı olur. Ben çok sevmeme rağmen şekersiz sütsüz neskafe içiyorum yada türk kahvesi o da kesiyor beni sevmediğin içinmi acaba
Buralardayım ben yaz sen seni yanlız bırakmamEvet olabilir
Tartıda eksilen rakamları görmek güzel. Yaz için acil zayıflamam LAZİM doğum sonrası gitmeyen 5 kilom varBende if tarzı yedim dün. Öğlen 13 de ve akşam 17.45 de bitirdim yemeyi. Dün 83 dün bugün 82.2
Dediğin gibi ödem bile olsa heyecan verici
Yaza çok var diyemiycem malum sayılı gün çabuk geçer. Şimdi zayıfla sonra korumaya al.Tartıda eksilen rakamları görmek güzel. Yaz için acil zayıflamam LAZİM doğum sonrası gitmeyen 5 kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?