Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Şimdi komşum haşhaşlı çörek kabak tatlısı ve ıslak kek getirmiş ama bir lokma almadım. En son 17.30 da bitirdim

Hala ayniyim cunku yapamiyorum. Memlekete geldik maalesef. Her aksam misafirlikteyiz. Okulun acilinca yap ne yapiyorsun diyor akrabalar lanet gelenekler yuzunden sofraya da mecburen oturuyorum... Kisacasi ben su an icin erteliyorum bu diyeti canim. Ama donecegim. Sizlere basarilar dilerim❤

İf diyetini değerlendirsene

Bende bugün itibariyle saat 17:00 den sonra yememeye başlıyorum 2 hafta deniyeceğim.duruma göre devam ederim .174 boy kilo 68.75 takipte kalın :)

Bugün sabah aç karnına 67,30 cıktı ödem gidiyor büyük ihtimal. dün 17 den sonra bişey yemedim acıkır gibi olunca 1 ceviz attım ağzıma bol su içtim .yarın sabah tekrar yazarım buraya merak edersiniz diye kimse yok ama kendi kendime takılıyorum işte forumda :)

bu arada benim hedef 62 civarı yani 5 kilo gitse yeter bana
Ceviz yerine ayran yada şu göbek için dedikleri limonlu biberli yoğurt dene. Hem iştahını keser hemde yardımcı olur. Ben çok sevmeme rağmen şekersiz sütsüz neskafe içiyorum yada türk kahvesi o da kesiyor beni sevmediğin içinmi acaba

Bende if tarzı yedim dün. Öğlen 13 de ve akşam 17.45 de bitirdim yemeyi. Dün 83 dün bugün 82.2
Dediğin gibi ödem bile olsa heyecan verici

Evet olabilir

Bende if tarzı yedim dün. Öğlen 13 de ve akşam 17.45 de bitirdim yemeyi. Dün 83 dün bugün 82.2
Dediğin gibi ödem bile olsa heyecan verici
Tartıda eksilen rakamları görmek güzel. Yaz için acil zayıflamam LAZİM doğum sonrası gitmeyen 5 kilom var

Tartıda eksilen rakamları görmek güzel. Yaz için acil zayıflamam LAZİM doğum sonrası gitmeyen 5 kilom var
Yaza çok var diyemiycem malum sayılı gün çabuk geçer. Şimdi zayıfla sonra korumaya al.
Bende 70–69 olsam daha ne
Heleki bir süre izindeyim. İzin dönüşü kuğu gibi gitsem

eee ne yaptın bugünde bittimi 5 de
ben yine 17.45 de bitirdim.

Evet 17.00 olunca bitirdim ama acıkmayayım diye tika basa meyve mi de yardim hemen. Neyse bu sabah bildirimimi yapayım 67 yi gördüm tam kusurati yok

selam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…