Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gel canım sana destek olurum yaklaşık 1 buçuk aydır devam ediyorum bu sisteme. Yediklerime aşırı dikkat eden biri degilkm haftada 1 istediğimi yiyorum fakat genel olarak dikkat ediyorum boş vermiyorum
Sana da destek olurum karşılıklı motive ederiz birbirimizi

Nasıl gidiyor diyetin , kaç ile başladın ne kadar sürede kaç kilo verdin neler yaptın yazabilirmisin bize de motivasyon olsun, şuna dipteyim ve motivasyona çok ihtiyacım var
Şuan için iyi gidiyor aşırı yasaklarim yok, ekmek de yiyorum meyve de yiyorum kimisi yasaklıyor ama diyet süresince kendimi ac bırakmıyorum yediklerime de dikakt ediyorum. Ben 58 kiloya düşmüştüm ama bir dönemden geçtim tekrar kilo aldım, 70e dayandım hatta geçtim. 2 ay olacak hemen hemen 63 lerdeyim şuan, ve öyle çok dikkat ettiğim söylenemez kendimi sıkmıyorum kesinlikle, burger menü bile yedim

ayy kızlar süperr, aslında yapılamayacak birşeyde değil ama neden yapamıyorum bilmiyorum kendime çok kızgınım

ayy kızlar süperr, aslında yapılamayacak birşeyde değil ama neden yapamıyorum bilmiyorum kendime çok kızgınım
bence ilk bir hafta çok kritik sonrası geliyodaaa.. ben tlfnuma alarm kurdum işe yarayabilir. alarmı duyunca ister istemez wicdan yapıorum

merhaba kızlar bıraktınız mı 17 den sonra yememeyi nasılsınız ne alemdesiniz. ben 4 gündüŕ iii gidiorum pazareitesiden sonra ekmeğide bırakıcaaam bakalım tani tam 0 deil çook canım isterse birazcık ama 17 den sonra yememek dewam

Maalesef
Tam 5 değil benim 6ya sarkabiliyor canım ama iki öğün yapıyorum ve Karatay yapıyorum bi de spora da başladım
Karataya başladığımdan beri toplamda 1,5 kilo aldım
Karatay protein ağırlıklı olduğu için spor kas yaoar o kilodan sayılmaz :) sporu hergün değilde haftada 3 yada 4 yapın

Bende cuma günü başladım, 4.günüm bugün. Tam 60 kilo ile başladım, boyum kısa olduğu için bu kilo bana fazla. 1.61 boyundayım. Bugün aç olarak tartıldım, tam 58 çıktım:)
Gün içinde dolu dolu kahvaltımı yapıyorum,1 dilimde tam buğday ekmeği yiyorum. Ara öğün falan fistan yok acıkmıyorum o kahvaltıdan sonra çünkü, saat 5e yakın sebze yemeği+yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Sonra bir daha açlık yaşamıyorum,yemek yerken zaten bol su içiyorum. İnanılmaz tok hissettiriyor,doyuyorsun farketmeden. Bu 4 gün içinde bir gün full abur cubur bile yedim, çikolatalar gofretler tostlar.. o da dayanamıcam ya bırakıyorum ben dediğim ilk gün:)))

Kısacası 17:00dan sonra yemek yemediğinizde kilo vermemeniz imkaaansııııııızz.. Yok kibrit kutusu kadar peynir, yok şu kadar zeytin.. sayılı sayılı şeyler beni daraltıyor. Ömür boyu diyetlerle uğraşamam ki. Psikolojik olarak yıpratıyor bu düşünce beni. Evde ne pişiyorsa o, tabağını tıka basa doldurma, sağlıklı beslen beşten sonra yeme yeter. Olay bu. Herkes bunu uygulasın sadece yeter derim:)

Bir de üstüne spor yaparsanız mis mis.. İp atlamak çok kalori yaktırır mesela.
Benim kilomda biri orta tempoda 1 saat ip atlarsa 600 kalori yakar.
70-80 kg arası olanlarda 750-800 kalori arası yakar. Aşırı iyi.
İp atlarken çalışmayan bir tarafınız yok çünkü, komple her taraf çalışıyor. Özellikle göbek..Zamanında da böyle kilo verdim, asla asla aç kalmadım.. Bana kalırsa en sağlıklısı en güzeli bu..

Son düzenleme:
Kizlar kolay gelsin 3 gündür başladım 5 ten sonra yemiyorum. Daha önce denedim yapamadım bu sefer oldu derken tartıda kilom artıyor hergun çok üzgünüm ve moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin

Kizlar kolay gelsin 3 gündür başladım 5 ten sonra yemiyorum. Daha önce denedim yapamadım bu sefer oldu derken tartıda kilom artıyor hergun çok üzgünüm ve moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin
mutlaka bı yerde yanlışlık vardır günlük menülerinizi atar mısın bakalım neler doğru neler yanlış

mutlaka bı yerde yanlışlık vardır günlük menülerinizi atar mısın bakalım neler doğru neler yanlış
Sabah omlet ve bir dilim esmer ekmek zeytin peynir ara 5 ceviz oglen çorba ve bir ya da iki dilim ekmek akşam 5 de evde ne varsa ondan bir kepçe

Çaya yıllardır şeker atmam günde iki kez de Nescafe ikisi bir arada içiyorum onun içine tatlandırıcı atıyorum ayrıca yarım elma yarım portakal yiyorum o da hergun degil

Sabah omlet ve bir dilim esmer ekmek zeytin peynir ara 5 ceviz oglen çorba ve bir ya da iki dilim ekmek akşam 5 de evde ne varsa ondan bir kepçe
ceviz miktarı çok fazla diyetisyen bana bugün cevizi yasakladı 1 tane bile olsa yediğin yemeklerde zaten yağ vardiye
ki siz 5 tane yiyorsunuz

Resmen açım bu yediklerime hiç doymuyorum normalde çok yiyen biriyim

ayrıca 1 kase çorba = 1 dilim ekmek eder
akşam da ekmeksiz sebze yanına 3 kaşık.yogurt olabilir

Çok halsizim bu şekilde bugün et yiyeceğim yapıp inşallah
Sabah ve akşam yemeğini zengin yemelisin aç olursan olmaz belki ilk günler diye aç olabilirsin mesela kahvaltı da yumurtayı ikitane yiyebilirsin yanpna sebzede köy akşam da güze yersen bir süre akşamdan sonra yememeye alışırson çay yanında atıştırıyormusun birde şu iciyormusun

Ama çok aç olmama rağmen vermiyorum vermem gerekmez miydi sonuçta aç hissediyorum
o zaman sorun aç olmanda vücudunu kıtlık moduna sokmuş olabilirsun imkanın varsa diyetisyene gitsene kişiye özel menulerle daha iyi veriliyor yaşam tarzına yaşına herşeye bağlı diyetisyen yardımıyla garanti verirsin kilo belki demir ve D vitamini eksikliği veya tiroid var bunlarda engeller kilo vermeyi

Evet insulin direncim var zaten. Iki gun oldu sehir disina cikmistik y3ni geldim tekrar basliycam yarin. Diyet yapamiyorum ben. liste ile olmuyor evde n3 varsa ondan az yiyerek daha once 18 kilo verdim. Ama hergun 1 saat yuruyordum. Simdi yuruyemiyorum cocukla arabasina koydum mu 1 saat durmasi lazim ama durmuyor. Onunlada yavaş yuruyoruz. Yarin bol yesil cay icmeyi planliyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…