- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Gel canım sana destek olurum yaklaşık 1 buçuk aydır devam ediyorum bu sisteme. Yediklerime aşırı dikkat eden biri degilkm haftada 1 istediğimi yiyorum fakat genel olarak dikkat ediyorum boş vermiyorummerhaba kızlar,
daha öncede defalarca başlayıp yarım bırakmıştım bu diyeti burayada yazmışımdır
Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve artık gerçekten kilo vermem lazım
birbirimize destek olalım mı, ciddi anlamda motivasyona ihtiyacım var
artık kilo verebileceğime olan inancımı kaybetmeye başladım
Şuan için iyi gidiyor aşırı yasaklarim yok, ekmek de yiyorum meyve de yiyorum kimisi yasaklıyor ama diyet süresince kendimi ac bırakmıyorum yediklerime de dikakt ediyorum. Ben 58 kiloya düşmüştüm ama bir dönemden geçtim tekrar kilo aldım, 70e dayandım hatta geçtim. 2 ay olacak hemen hemen 63 lerdeyim şuan, ve öyle çok dikkat ettiğim söylenemez kendimi sıkmıyorum kesinlikle, burger menü bile yedimNasıl gidiyor diyetin , kaç ile başladın ne kadar sürede kaç kilo verdin neler yaptın yazabilirmisin bize de motivasyon olsun, şuna dipteyim ve motivasyona çok ihtiyacım var
bence ilk bir hafta çok kritik sonrası geliyodaaa.. ben tlfnuma alarm kurdum işe yarayabilir. alarmı duyunca ister istemez wicdan yapıorumayy kızlar süperr, aslında yapılamayacak birşeyde değil ama neden yapamıyorum bilmiyorum kendime çok kızgınım
Karatay protein ağırlıklı olduğu için spor kas yaoar o kilodan sayılmaz :) sporu hergün değilde haftada 3 yada 4 yapınMaalesef
Tam 5 değil benim 6ya sarkabiliyor canım ama iki öğün yapıyorum ve Karatay yapıyorum bi de spora da başladım
Karataya başladığımdan beri toplamda 1,5 kilo aldım
mutlaka bı yerde yanlışlık vardır günlük menülerinizi atar mısın bakalım neler doğru neler yanlışKizlar kolay gelsin 3 gündür başladım 5 ten sonra yemiyorum. Daha önce denedim yapamadım bu sefer oldu derken tartıda kilom artıyor hergun çok üzgünüm ve moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin
Sabah omlet ve bir dilim esmer ekmek zeytin peynir ara 5 ceviz oglen çorba ve bir ya da iki dilim ekmek akşam 5 de evde ne varsa ondan bir kepçemutlaka bı yerde yanlışlık vardır günlük menülerinizi atar mısın bakalım neler doğru neler yanlış
ceviz miktarı çok fazla diyetisyen bana bugün cevizi yasakladı 1 tane bile olsa yediğin yemeklerde zaten yağ vardiyeSabah omlet ve bir dilim esmer ekmek zeytin peynir ara 5 ceviz oglen çorba ve bir ya da iki dilim ekmek akşam 5 de evde ne varsa ondan bir kepçe
Ama çok aç olmama rağmen vermiyorum vermem gerekmez miydi sonuçta aç hissediyorumayrıca 1 kase çorba = 1 dilim ekmek eder
akşam da ekmeksiz sebze yanına 3 kaşık.yogurt olabilir
Çok halsizim bu şekilde bugün et yiyeceğim yapıp inşallahayrıca 1 kase çorba = 1 dilim ekmek eder
akşam da ekmeksiz sebze yanına 3 kaşık.yogurt olabilir
Sabah ve akşam yemeğini zengin yemelisin aç olursan olmaz belki ilk günler diye aç olabilirsin mesela kahvaltı da yumurtayı ikitane yiyebilirsin yanpna sebzede köy akşam da güze yersen bir süre akşamdan sonra yememeye alışırson çay yanında atıştırıyormusun birde şu iciyormusunÇok halsizim bu şekilde bugün et yiyeceğim yapıp inşallah
o zaman sorun aç olmanda vücudunu kıtlık moduna sokmuş olabilirsun imkanın varsa diyetisyene gitsene kişiye özel menulerle daha iyi veriliyor yaşam tarzına yaşına herşeye bağlı diyetisyen yardımıyla garanti verirsin kilo belki demir ve D vitamini eksikliği veya tiroid var bunlarda engeller kilo vermeyiAma çok aç olmama rağmen vermiyorum vermem gerekmez miydi sonuçta aç hissediyorum
Evet insulin direncim var zaten. Iki gun oldu sehir disina cikmistik y3ni geldim tekrar basliycam yarin. Diyet yapamiyorum ben. liste ile olmuyor evde n3 varsa ondan az yiyerek daha once 18 kilo verdim. Ama hergun 1 saat yuruyordum. Simdi yuruyemiyorum cocukla arabasina koydum mu 1 saat durmasi lazim ama durmuyor. Onunlada yavaş yuruyoruz. Yarin bol yesil cay icmeyi planliyorum bakalimo zaman sorun aç olmanda vücudunu kıtlık moduna sokmuş olabilirsun imkanın varsa diyetisyene gitsene kişiye özel menulerle daha iyi veriliyor yaşam tarzına yaşına herşeye bağlı diyetisyen yardımıyla garanti verirsin kilo belki demir ve D vitamini eksikliği veya tiroid var bunlarda engeller kilo vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?