Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Arkadaşlar bende bunu denemeye başladım diyetimde , iyi olduğunu söyleyebilirim çünkü lise zamanlarımda bir arkadaşımın yengesi ile erkek kardeşi 5 ten sonra yemeyerek 30 lu kilolara yakın vermişlerdi. o zaman bir gaza gelip yapmıştım 5 kilo verince şımarıp bırakmıştım. Uzun süre midenin aç kalması gerçkten çok işe yarıyor , ben fazla birşey de yemiyorm ama veremyrmda

Merhaba bunu denemeyi dusunuyorum yarin baslamak uzere. 160 boy 60 kilo.
50 olmak istiyorum...
Benimle birlikte baslayacak birileri var mi?

Merhaba bunu denemeyi dusunuyorum yarin baslamak uzere. 160 boy 60 kilo.
50 olmak istiyorum...
Benimle birlikte baslayacak birileri var mi?

Ben de bugun basladim 1 tane portakal yedim dayanamadim. Ama kesin kararliyim hem etkili hem kolay uygulanabilen bir diyet. Bakalim insallah devam edecegim. Siz kac kiloyla basladiniz? Ben dun 70 dim
Bugün 84.4 üm bakalım nasıl geçecek. Bugün artı olarak daha iyi çiğneme yöntemini denemeye çalışıyorum. Sonuçta sindirim ağızda başlıyor

Bugün 84.4 üm bakalım nasıl geçecek. Bugün artı olarak daha iyi çiğneme yöntemini denemeye çalışıyorum. Sonuçta sindirim ağızda başlıyor
Tabi dogru bencede. Gelismeleri yazalim buraya bence hem destek oluruz birbirimize hem tesvik

Tabi dogru bencede. Gelismeleri yazalim buraya bence hem destek oluruz birbirimize hem tesvik
Bugün diğer günlere göre daha hafif geçti. Akşam yediklerimi yine çıkarttım. 2 gündür böyle oluyor. Sabah daha az çıkmayı umuyorum. Çok çiğnemeye dikkat ettim. Başlangıçta hızlı başlayıp sonra usul usul yedim. Spor yaptım biraz ama çok zorladı beni yaşlanmışım

Spor iyi olmus vallahi ben tembelim ☺ biz de bu aksam disari ciktik herkes yedi icti ben de sadece ceyrek kokorecle atlattim. Insallah yarin birkac gram vermis olurum. Kilolarimiz gitsin artiiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…