Ben 2 gündür uygulamaya çalışıyorumBu diyete baslamayi dusunen var mi hanimlar
Ben de bugun basladim 1 tane portakal yedim dayanamadim. Ama kesin kararliyim hem etkili hem kolay uygulanabilen bir diyet. Bakalim insallah devam edecegim. Siz kac kiloyla basladiniz? Ben dun 70 dimBen 2 gündür uygulamaya çalışıyorum
Bugün 84.4 üm bakalım nasıl geçecek. Bugün artı olarak daha iyi çiğneme yöntemini denemeye çalışıyorum. Sonuçta sindirim ağızda başlıyorBen de bugun basladim 1 tane portakal yedim dayanamadim. Ama kesin kararliyim hem etkili hem kolay uygulanabilen bir diyet. Bakalim insallah devam edecegim. Siz kac kiloyla basladiniz? Ben dun 70 dim
Tabi dogru bencede. Gelismeleri yazalim buraya bence hem destek oluruz birbirimize hem tesvikBugün 84.4 üm bakalım nasıl geçecek. Bugün artı olarak daha iyi çiğneme yöntemini denemeye çalışıyorum. Sonuçta sindirim ağızda başlıyor
Bugün diğer günlere göre daha hafif geçti. Akşam yediklerimi yine çıkarttım. 2 gündür böyle oluyor. Sabah daha az çıkmayı umuyorum. Çok çiğnemeye dikkat ettim. Başlangıçta hızlı başlayıp sonra usul usul yedim. Spor yaptım biraz ama çok zorladı beni yaşlanmışımTabi dogru bencede. Gelismeleri yazalim buraya bence hem destek oluruz birbirimize hem tesvik
Spor iyi olmus vallahi ben tembelim ☺ biz de bu aksam disari ciktik herkes yedi icti ben de sadece ceyrek kokorecle atlattim. Insallah yarin birkac gram vermis olurum. Kilolarimiz gitsin artiiikBugün diğer günlere göre daha hafif geçti. Akşam yediklerimi yine çıkarttım. 2 gündür böyle oluyor. Sabah daha az çıkmayı umuyorum. Çok çiğnemeye dikkat ettim. Başlangıçta hızlı başlayıp sonra usul usul yedim. Spor yaptım biraz ama çok zorladı beni yaşlanmışım
Hedef kaçSpor iyi olmus vallahi ben tembelim ☺ biz de bu aksam disari ciktik herkes yedi icti ben de sadece ceyrek kokorecle atlattim. Insallah yarin birkac gram vermis olurum. Kilolarimiz gitsin artiiik
58. Senin?Hedef kaç
Kaç oldum?58. Senin?
Bugün 83.4Bugün 84.4 üm bakalım nasıl geçecek. Bugün artı olarak daha iyi çiğneme yöntemini denemeye çalışıyorum. Sonuçta sindirim ağızda başlıyor
Ben başladım aynı zamanda emziriyorum da çok hafiflemiş hissediyorumBu diyete baslamayi dusunen var mi hanimlar
HoşgeldinBen başladım aynı zamanda emziriyorum da çok hafiflemiş hissediyorum
HoşbuldumHoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?