- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Valla ben diyet yapmıyorum çünkü yapamam kendimi hiç birseyden kisitlayamiyirum ama akşam 17.00 den sonra hiç bisey yemiyorum 2 gündür bol su içiyorum yatana kadar bakalım sonucu bildiymriyirum burdan 2 hafta sonra nasil olcak merak ediyorumselam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum
Kilon kaç ne kadar vermek istiyorsunselam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum
dün tartildim 80 diKilon kaç ne kadar vermek istiyorsun
ben de kisitlayamam denedim olmadi azalttim sadece tatliyi falan. ben de deneyeyim birde gunluk ip atliyorum insallah faydasi olurValla ben diyet yapmıyorum çünkü yapamam kendimi hiç birseyden kisitlayamiyirum ama akşam 17.00 den sonra hiç bisey yemiyorum 2 gündür bol su içiyorum yatana kadar bakalım sonucu bildiymriyirum burdan 2 hafta sonra nasil olcak merak ediyorum
Valla ağır olsun etkili olsun ne diyebilirim kiEvet 17.00 olunca bitirdim ama acıkmayayım diye tika basameyve mi de yardim hemen. Neyse bu sabah bildirimimi yapayım 67 yi gördüm tam kusurati yok
Hoşgeldin. Ben ahmet apa diye biri var onun şifa beslenmesi gibi birşey var onu yapmaya çalışıyorum ama istem dışı hergün listemi bozuyorum.selam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum
Onu bende merak ediyorum. Su olayı yok bende ne yazıkki. Yaptığım diyette yemekten önce 30 dk. Yemekten sonra 1.5–2 saat sıvı alımı için beklemem gerekiyorValla ben diyet yapmıyorum çünkü yapamam kendimi hiç birseyden kisitlayamiyirum ama akşam 17.00 den sonra hiç bisey yemiyorum 2 gündür bol su içiyorum yatana kadar bakalım sonucu bildiymriyirum burdan 2 hafta sonra nasil olcak merak ediyorum
Hoşgeldindün tartildim 80 di
60 olsam yeterli
hosbuldum:) ben de arastirayımValla ağır olsun etkili olsun ne diyebilirim ki
Hoşgeldin. Ben ahmet apa diye biri var onun şifa beslenmesi gibi birşey var onu yapmaya çalışıyorum ama istem dışı hergün listemi bozuyorum.
Unutup oruç yemek gibi :)
Sabah yok öğlen ve akşam yiyorum
Onu bende merak ediyorum. Su olayı yok bende ne yazıkki. Yaptığım diyette yemekten önce 30 dk. Yemekten sonra 1.5–2 saat sıvı alımı için beklemem gerekiyor
daha etki etmedi bilmiyorum sıvı almaya dikkat edemiyorum pek.Hoşgeldin
Senin program nasıl. 6 dan sonrayı kesince nasıl etki etti
Ben sabahı es geçiyorum çok acıkırsam şekersiz kahvedaha etki etmedi bilmiyorum sıvı almaya dikkat edemiyorum pek.
sabah kahvalti normal
oglen 2 gibi meyve ve süt tuketiyorum bazen unutuyorum onu da saat 4 5 gibi en gec 6 yemegimi yiyorum. dünde yogurt kurune basladim. iki gundurde setler halinda gunde 500 1000 arasi ip atliyorum
daha ne kadar kısacaksın senin menuyu gorunce umudumu yitirdimBen sabahı es geçiyorum çok acıkırsam şekersiz kahve
Öğlen şekersiz ekmeksiz kızartması vs vs yiyorum
Akşam da aynı mantık. En geç 6 da bırakmaya çalışıyorum. Haftaya biraz daha kısmayı planlıyorum bakalım
Yitirme. Hani derler ya ben bile yapıyorsam diye. Bu iş destek işi.elimden geleni yağarımdaha ne kadar kısacaksın senin menuyu gorunce umudumu yitirdim
Valla ben bu menünün 2 katı yiyüorum en büyük korkum aç kalmak :) yavaş yavaş ama sağlam bi şekilde vermeyi düşünüyorum kilolarıBen sabahı es geçiyorum çok acıkırsam şekersiz kahve
Öğlen şekersiz ekmeksiz kızartması vs vs yiyorum
Akşam da aynı mantık. En geç 6 da bırakmaya çalışıyorum. Haftaya biraz daha kısmayı planlıyorum bakalım
Valla senin kilonda olsam sağlıklı bir şekilde daha neValla ben bu menünün 2 katı yiyüorum en büyük korkum aç kalmak :) yavaş yavaş ama sağlam bi şekilde vermeyi düşünüyorum kiloları
İnsanoğlu işte hiçbir zaman yetinmeyi bilmiyor maalesef .İnşallah sende bu kilolara düştüğünde görceksin o da yetmeyecek sana hep daha fazlasını istiyoruz.Valla senin kilonda olsam sağlıklı bir şekilde daha ne
Ben tüp mide ameliyatı bile oldum. Yapamadım. Şimdiki azmim o zaman olsaydı ...İnsanoğlu işte hiçbir zaman yetinmeyi bilmiyor maalesef .İnşallah sende bu kilolara düştüğünde görceksin o da yetmeyecek sana hep daha fazlasını istiyoruz.
Geç değil bence yapmalıyız buraya hepimiz motive olmaya geldi hiç kimse %100 iradeli değil malesef arada kacırıyoruz belki ama en azından burdan birbirimizi destekleyebiliriz. ilk def adiyette yapmıyoruz artık biliyoruz vücudumuzun ne kadar neye ihtiyacı olduğunu herkes kendi vücudunu tanıyor. bence yaparız :)Ben tüp mide ameliyatı bile oldum. Yapamadım. Şimdiki azmim o zaman olsaydı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?