Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum
Valla ben diyet yapmıyorum çünkü yapamam kendimi hiç birseyden kisitlayamiyirum ama akşam 17.00 den sonra hiç bisey yemiyorum 2 gündür bol su içiyorum yatana kadar bakalım sonucu bildiymriyirum burdan 2 hafta sonra nasil olcak merak ediyorum

Günaydın kızlar
Benim bugün ki tartım 81.6
Umarım giden sadece su değildir. Az da olsa yağ gitsin

ben de kisitlayamam denedim olmadi azalttim sadece tatliyi falan. ben de deneyeyim birde gunluk ip atliyorum insallah faydasi olur

Evet 17.00 olunca bitirdim ama acıkmayayım diye tika basa meyve mi de yardim hemen. Neyse bu sabah bildirimimi yapayım 67 yi gördüm tam kusurati yok
Valla ağır olsun etkili olsun ne diyebilirim ki
selam kızlar ben de katilmak istiyorum bir haftadir 6 dan sonra yemiyordum sorun yok ama gun icerisinde diyet uygulaniyor mu ben pek dikkat etmiyorum sadece kahvalti yapip 4 5 civari yemek yiyorum
Hoşgeldin. Ben ahmet apa diye biri var onun şifa beslenmesi gibi birşey var onu yapmaya çalışıyorum ama istem dışı hergün listemi bozuyorum.
Unutup oruç yemek gibi :)
Sabah yok öğlen ve akşam yiyorum
Onu bende merak ediyorum. Su olayı yok bende ne yazıkki. Yaptığım diyette yemekten önce 30 dk. Yemekten sonra 1.5–2 saat sıvı alımı için beklemem gerekiyor

hosbuldum:) ben de arastirayım

Hoşgeldin
Senin program nasıl. 6 dan sonrayı kesince nasıl etki etti
daha etki etmedi bilmiyorum sıvı almaya dikkat edemiyorum pek.
sabah kahvalti normal
oglen 2 gibi meyve ve süt tuketiyorum bazen unutuyorum onu da saat 4 5 gibi en gec 6 yemegimi yiyorum. dünde yogurt kurune basladim. iki gundurde setler halinda gunde 500 1000 arasi ip atliyorum

Ben sabahı es geçiyorum çok acıkırsam şekersiz kahve
Öğlen şekersiz ekmeksiz kızartması vs vs yiyorum
Akşam da aynı mantık. En geç 6 da bırakmaya çalışıyorum. Haftaya biraz daha kısmayı planlıyorum bakalım

Yada if diyeti var o daha kolay o û da araştırmanı tavsiye ederim

daha ne kadar kısacaksın senin menuyu gorunce umudumu yitirdim

Valla ben bu menünün 2 katı yiyüorum en büyük korkum aç kalmak :) yavaş yavaş ama sağlam bi şekilde vermeyi düşünüyorum kiloları

İnsanoğlu işte hiçbir zaman yetinmeyi bilmiyor maalesef .İnşallah sende bu kilolara düştüğünde görceksin o da yetmeyecek sana hep daha fazlasını istiyoruz.
Ben tüp mide ameliyatı bile oldum. Yapamadım. Şimdiki azmim o zaman olsaydı ...

Ben tüp mide ameliyatı bile oldum. Yapamadım. Şimdiki azmim o zaman olsaydı ...
Geç değil bence yapmalıyız buraya hepimiz motive olmaya geldi hiç kimse %100 iradeli değil malesef arada kacırıyoruz belki ama en azından burdan birbirimizi destekleyebiliriz. ilk def adiyette yapmıyoruz artık biliyoruz vücudumuzun ne kadar neye ihtiyacı olduğunu herkes kendi vücudunu tanıyor. bence yaparız :)

Benim yaptığım diyette granül kahve yasakmış. Ben bunu bugün öğrendim.
Filtre veya türk kahve olması gerekiyor muş.
Sabah su
Granül kahve yeşil çay içtim.
Öğlen 2 yumurta peynir kaşar 2–3 ceviz 3 tane zeytin
Hastane dönüşü yine granül kahve
Akşam 1.5 porsiyon bulgur pilavı didiklenmiş tavuk yarım kase yoğurt.
Listeyi yazan kişi dolu dolu yiyin diyordu biraz zorladım akşam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…