Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugün 17 de bitti yeme işim bu saatten sonrası yalnızca su sabah tartıda 67.00 dim regl oldum onunda şişligi varmis bakalım yarın sabaha . Herkesin bünyesi farklı tabi günlük verilemeyedebilir kilo ama deneyimlemek lazim iste bakalim ne kadar ise yarayacak

Dün menü
Öğlen sucuklu yumurta 2 çatal acuka
Akşam bulgur pilavı kaz eti
2–3 parça kaşar
1 tane mood diye bisküvi varya ufak ondan yedim. Tek kaçamağın bu.
Su yaklaşık 1 lt
Spor 6000 adım...

diğer kızlar bildirimlerinizi bekliyoruz. umarım yaza kadar herkes istediği kiloya ulasır saglıklı bir şekilde

Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 70 kiloyum hedefim 60 kiloya düşmek . Sabahları su ile 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi icmeye başladım . İstahimi kesiyor kahvalti yapmiyorum . Saat 15.30 gibi bi kase yogurtla ballı gevrek yedim 1 tanede de elma . Cayi da sekersiz iceli 1 hafta oldu . Ekmegide kesmeyi dusunuyorum . Bugun ilk gunum oldugu icin aksam yemegi mi simdi hazirlayip yiyecegim yarindan itibaren kararli olarak aksam 17.00 den sonra bisey yememeyi dusunuyorum akşam yemeğim tavuk salata ayran

Maşallah hadi bakalım. Hoşgeldin

Hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz sonuçları merak ediyorum

En onemlisi sabir. Bunu evde başaran çok insan var
Ben bugün çok düzensizdim. Adetten mi boşluktanmı bilmiyorum.
Öğlen 1 krep biraz bal peynir domates maydonoz
15de biraz kek 2 tane top kek düşünün(ev yapımı)
17.30 gün boyu tatlı ağırlıklı yediğim için Akşam brokoli salatasıyla bitirdim. Gün boyu yeşil çaylı limonlu içecek
Spor yok

Hayırlı sabahlar iki gün önce tartım 67.6 kiloydum yani 4 günde 1 kilo gitmiş bu benim ic8n çok çok iyi uzun zamandı 68 takili kalmıştım bugün daha tartılmadım afedersin tuvalete çıkma sorunu cıktı

bol su içmeyi ihmal etme kabızlığında şişliği vardır zaten geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…