- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
GünaydınGünaydın bu sabah 66.7 . 0,7 si de dolunay ödemi olsa 66
Seni baya sardı bu beslenme ne dersindiğer kızlar bildirimlerinizi bekliyoruz. umarım yaza kadar herkes istediği kiloya ulasır saglıklı bir şekilde
Valla ben beğendim bu şekil iyi gidiyorum çünkü istediğim herşeyi yiyorum sadece akşam yemiyorum o yüzden cazip geldiSeni baya sardı bu beslenme ne dersin
Ben tüm gün dikkat ediyorum akşam yemiyorum ama giden kilo beni mutlu etmiyorValla ben beğendim bu şekil iyi gidiyorum çünkü istediğim herşeyi yiyorum sadece akşam yemiyorum o yüzden cazip geldi
Maşallah hadi bakalım. HoşgeldinMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza70 kiloyum hedefim 60 kiloya düşmek . Sabahları su ile 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi icmeye başladım . İstahimi kesiyor kahvalti yapmiyorum . Saat 15.30 gibi bi kase yogurtla ballı gevrek yedim 1 tanede de elma . Cayi da sekersiz iceli 1 hafta oldu . Ekmegide kesmeyi dusunuyorum . Bugun ilk gunum oldugu icin aksam yemegi mi simdi hazirlayip yiyecegim yarindan itibaren kararli olarak aksam 17.00 den sonra bisey yememyi dusunuyorum akşam yemeyim tavuk salata ayran
Hoşbuldum benim tek sıkıntım hareketsizlik . Evde arada egzersiz hareketleri yapıyorum yarim saat kadar bol bol su tuketiyorumMaşallah hadi bakalım. Hoşgeldin
Hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz sonuçları merak ediyorumMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza70 kiloyum hedefim 60 kiloya düşmek . Sabahları su ile 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi icmeye başladım . İstahimi kesiyor kahvalti yapmiyorum . Saat 15.30 gibi bi kase yogurtla ballı gevrek yedim 1 tanede de elma . Cayi da sekersiz iceli 1 hafta oldu . Ekmegide kesmeyi dusunuyorum . Bugun ilk gunum oldugu icin aksam yemegi mi simdi hazirlayip yiyecegim yarindan itibaren kararli olarak aksam 17.00 den sonra bisey yememeyi dusunuyorum akşam yemeğim tavuk salata ayran
En onemlisi sabir. Bunu evde başaran çok insan varBen tüm gün dikkat ediyorum akşam yemiyorum ama giden kilo beni mutlu etmiyor
Ben bugün çok düzensizdim. Adetten mi boşluktanmı bilmiyorum.En onemlisi sabir. Bunu evde başaran çok insan var
bol su içmeyi ihmal etme kabızlığında şişliği vardır zaten geçmişolsunHayırlı sabahlar iki gün önce tartım 67.6 kiloydum yani 4 günde 1 kilo gitmiş bu benim ic8n çok çok iyi uzun zamandı 68 takili kalmıştım bugün daha tartılmadım afedersin tuvalete çıkma sorunu cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?