Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Pazartesi başladım yani bugün 5. gün . 68.75 ti pazartesi sabah ac karnına kilom bugün sabah ac karnına 66.95
Oo maşallah baya iyi benimle aynı kiloyla başlamışsın benim çarşamba başladım daha tartılmadım çok merak ettim şimdi kesin devam etcem o zaman

Oo maşallah baya iyi benimle aynı kiloyla başlamışsın benim çarşamba başladım daha tartılmadım çok merak ettim şimdi kesin devam etcem o zaman
Aynen bence istikrarlı olmak lşazım belki hemen gitmeyecek kılolar ama gidecek diyet yapsak daha cok gider ama bu sekilde de idare ediyoruz :)

Slm kızlar bende aranıza katılmak isterim yarın başlayacagım bende 65.50 kiloyum hedefim 57

5 sonrasına kaldım bende.
Dün serbest gün yaptım. Akşam da dışardan söyledik. Kar yağışı olunca geç geldi.
Çok yemedim ama çikolata yedim hiç mutlu etmedi o da çok ayrı.
Sabah 81.3 çıktım+600

Sabah 1 tarçınlı kahve hiç sevmedim
Öğlen sucuklu yumurta peynir zeytin 3 çeri domates
1 granül kahve şekersiz sütsüz
Akşam 1 porsiyondan biraz fazla tavuklu bulgur pilavı yoğurt 2 tane turşu
17.15 de yemek bitti. Şimdi yeşil çay koydum bardağa. Bide çay demledim. Bide spor yaptım mı ohh mis

Sadece 5 ten sonra yemiyorum diyet olarak hiç bişey yapmıyorum. çünkü yapamam özellikle tatlıya cok düşkünüm çikolata fln yiyorum yani :)
gercekten etki ediyor mu yahu ben cok sabirsizim

Slm kızlar sabah uyandıgımda 1 bardak su içtim

11 de Kahvaltı 1 yumurta 10 yeşil zeytin az peynir 2 kupa cay 3 dilim ekmek

15 de 1 bardak ayran

5 de 6 adet çig köfte salata 1 bardak kola

Bugunluk bu kadar 1 bardak cay içerim az önce demledim yaz olsa cay içmem

Afiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıç

Afiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıç
Evet 5 den sonra yemeden kilo vermek nasıl olcek acaba bugun böyle oldu yavaş yavaş azaltacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…