- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Pazartesi başladım yani bugün 5. gün . 68.75 ti pazartesi sabah ac karnına kilom bugün sabah ac karnına 66.95Bide ne zaman başladın kaç kiloyla başladın
Oo maşallahPazartesi başladım yani bugün 5. gün . 68.75 ti pazartesi sabah ac karnına kilom bugün sabah ac karnına 66.95
Ooo cok iyiOoo bensiz kaynatmışsınız
Bende pazartesi başladım pazartesi 83
Bugün 80.7
Aynen bence istikrarlı olmak lşazım belki hemen gitmeyecek kılolar ama gidecek diyet yapsak daha cok gider ama bu sekilde de idare ediyoruz :)Oo maşallahbaya iyi benimle aynı kiloyla başlamışsın benim çarşamba başladım daha tartılmadım çok merak ettim şimdi kesin devam etcem o zaman
Oo maşallah çok çok iyi ben iki günde 500 gram gitmiş hiçten ıyidir 66 görsem gerçekten verdiğime inancamOoo bensiz kaynatmışsınız
Bende pazartesi başladım pazartesi 83
Bugün 80.7
HoşgeldinSlm kızlar bende aranıza katılmak isterim yarın başlayacagım bende 65.50 kiloyum hedefim 57
Cuma yarışma grupları var. Ben bu hafta gruplar arası 3 . OlmuşumOo maşallah çok çok iyi ben iki günde 500 gram gitmiş hiçten ıyidir 66 görsem gerçekten verdiğime inancam
HoşbuldukHoşgeldin
Eee hoşbuldun da biz bişi bulamadık.Hoşbulduk
gercekten etki ediyor mu yahu ben cok sabirsizimSadece 5 ten sonra yemiyorum diyet olarak hiç bişey yapmıyorum. çünkü yapamam özellikle tatlıya cok düşkünüm çikolata fln yiyorum yani :)
Ertesi güne 5 kg gitmiyor ama 300–500gercekten etki ediyor mu yahu ben cok sabirsizim
Afiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıçSlm kızlar sabah uyandıgımda 1 bardak su içtim
11 de Kahvaltı 1 yumurta 10 yeşil zeytin az peynir 2 kupa cay 3 dilim ekmek
15 de 1 bardak ayran
5 de 6 adet çig köfte salata 1 bardak kola
Bugunluk bu kadar 1 bardak cay içerim az önce demledim yaz olsa cay içmem
Evet 5 den sonra yemeden kilo vermek nasıl olcek acaba bugun böyle oldu yavaş yavaş azaltacamAfiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?