Benim süt iznim var 12 de eve geliyorum şimdilik. O yüzden sıkıntı yaşamıyorum tam gün olduğu zaman evet zor oluriyi akşamlar kızlar eskiden burada tskılmıştım biraz çalışanlar nasıl yapıyorsunuz acaba iş yerinde mi yiyorsunuz
Oyle olmaz ya belki dolaba gelince yiyebilecegin hafif biseyler hazırlayabilirsin salata tarzı nasil olsa öğlen işte yiyorsunakşam altıda çıkıyorum işten yani öglen yediğim yemegin üstüne kalsam
aksam 10 da gözümü acilde açarım ,
Benimde 5 te bitti yeme işi belki yeşil çay içerimBugün 17.10 da bitti yemek fasılım yoğurtlu ıspanak ve tavuk (Dünden az bisey kalmıstı) menümde bunlar vardi birde bol bol su iciyorum spor yok
saat 7 kadar yemiş kalkmış oluyorum ,yani kaçta yiyorsun akşam
Oyle olmaz ya belki dolaba gelince yiyebilecegin hafif biseyler hazırlayabilirsin salata tarzı nasil olsa öğlen işte yiyorsun
Merhaba ben kendi adıma yazayım rejim yapmıyorum. Aslında yapamadığım için bu yöntemi denemeye karra verdim kısıtlanmak moralimi bozuyor . Gün içinde abartmadan istediğim herşeyi yiyorum en son 17.00 de aksa yemegimi yiyip sonrasında hiç birşey yemiyorum. 3 subatta başladım 68.75 civarı kilodaydım su an 66.15 . belki gün içinde dikkat edebilsem daha cok verirdim kilo ama edemiyorum maalesefKizlar slm by topigi yeni kesfettimBen de katilayim araniza. 20 Kilo fazlam var. Eskiden aksam yemegi yemezdim kilom cok güzeldi. Ne zaman ki evlendim gelsin gec saatte yemeler tikinmalar. Iste sonuc ortada
Neler yapiyorsunuz gün icinde rejim de yapiyor musunuz?
saat 7 kadar yemiş kalkmış oluyorum ,
evde yardımcım var yemegım hazır oluyor
tam 6 çıkıyorum eve ulaşımım çok yakın ama 5 aksam yemegı yemem imkansız ,yani 17 de kesmiyorsunuz yemegi
yemek bir şekilde hazır olur da önemli olan 17 de yiyebilmek
bende çalışıyorum ve malesef 6:30 da evdeyim 7 de yemiş oluyorum
Ben de benzer durumdayim. Rejim yapmiyorum. Bir de böyle deneyecegim.Merhaba ben kendi adıma yazayım rejim yapmıyorum. Aslında yapamadığım için bu yöntemi denemeye karra verdim kısıtlanmak moralimi bozuyor . Gün içinde abartmadan istediğim herşeyi yiyorum en son 17.00 de aksa yemegimi yiyip sonrasında hiç birşey yemiyorum. 3 subatta başladım 68.75 civarı kilodaydım su an 66.15 . belki gün içinde dikkat edebilsem daha cok verirdim kilo ama edemiyorum maalesef
Bence gayet iyi vermissin bu arada.Merhaba ben kendi adıma yazayım rejim yapmıyorum. Aslında yapamadığım için bu yöntemi denemeye karra verdim kısıtlanmak moralimi bozuyor . Gün içinde abartmadan istediğim herşeyi yiyorum en son 17.00 de aksa yemegimi yiyip sonrasında hiç birşey yemiyorum. 3 subatta başladım 68.75 civarı kilodaydım su an 66.15 . belki gün içinde dikkat edebilsem daha cok verirdim kilo ama edemiyorum maalesef
HosbuldumGünaydın kızlar nasılsınız
Yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz nasılsınız.
Ben hala 2 kg artıdayım. Çok canım sıkkın
Adet dönemi canım kaçamağım yok umarım tek neden budurHosbuldum2 kilo mu aldin bu yöntemle yoksa kacamak mi oldu
Ödemdir o zaman.Adet dönemi canım kaçamağım yok umarım tek neden budur
İnşallah 79 â az kalmıştıÖdemdir o zaman.
tam 6 çıkıyorum eve ulaşımım çok yakın ama 5 aksam yemegı yemem imkansız ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?