Çok fazla içemiyorum açıkçası dikkat etcem inşallah sağol canımbol su içmeyi ihmal etme kabızlığında şişliği vardır zaten geçmişolsun
hemen 1 günde gitmez kilolarKızlar ya moralim bozuldu iki gün önce 67.6 dim şimdi tartım 68.0 ben 66 görmeyi hayal etmiştim
Hemen gitmez ama giden niye geri geliyorhemen 1 günde gitmez kilolarşişsindir ödem vardır burda pes edersen tekrar almaya başlarsın aynen devam mutlaka görceksin istediğin kiloları
Ooo daim olsun inşallahDün akşam yemegimi en son saat 17.30 da yiyince gece aç aç zor uyudum bakalım bugün nasıl olacak umarım bünyem çabuk alışır kahvaltıda yoğurtlu ballı gevrek 1 elma 1 havuç yedim sabah uyandığımda 1 bardak suya bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup ictim . Dünden beri de kendime 1 lt su şişesi ayarladım bir adet çubuk tarçın attım içine bittikçe su doldurup içiyorum. Şimdilik 300 gr vermişim
Amin inşallahOoo daim olsun inşallah
Yerimizi alalım yaz yaklaştıkça daha şenlenir buralarY yakamoz074 bak bi tek ikimiz vardık nasıl canlandı buralar neşe geldi bol eksik de gelir inşallah
yani kaçta yiyorsun akşamakşam altıda çıkıyorum işten yani öglen yediğim yemegin üstüne kalsam
aksam 10 da gözümü acilde açarım ,
iş yerinde yiyorsunuz yani yanıda mı taşıyorsunBugün 17.10 da bitti yemek fasılım yoğurtlu ıspanak ve tavuk (Dünden az bisey kalmıstı) menümde bunlar vardi birde bol bol su iciyorum spor yok
Hayır canım ben evdeyim çalışmıyorumiş yerinde yiyorsunuz yani yanıda mı taşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?