canım çok az değil mi lerleyen saatlerde acıkırsın bari bir cacık yap ye üzerine nane hıııımmm çok güzel olur...
Haha, islerinin arasinda bizleride güldürdün ya bugün. Herhalde "hayir tatlim, gooogle sagolsun" demek istedin. Ama sonuc: tatli degilsin, google sagolsun olmusYine de dedigim gibi, süpersinnnnnnn :13:
kızlar
sabah: pirinç lapası yemiştim domates salatalık lahana ve pulbiberli
ara: 1 avuç kadar kuruyemiş yedim
yarım armut
akşam:1 fincan neskafe
günü kapatıyorum kızlar biliyorum çok az yedim bugün ama ben bunu hakettim
evet ciddi incelme var eşim hiç normalde fark etmez bana diyor ki sen ciddi ciddi kilo verdin diyor ama tartıya bakıyorum gr gr veriyorum giyemediğim bir pantolonumun içine giriyorum ...1,5 yapayım ben yinede) canım ben lahana suyu hafta 3 kere içiyorum kaynatıyorum suyunu içiyorum böyle kür mü ??
Baska arkadaslarda demis, ama sunu ekleyeyim. Adacim, spro yapinca cidddi bir incelme oluyor vucutta, yaglar nitelik kazanarak kasa dinclik veriyor ve dolayisiyla daha agir basiyor. Yani kas agirligi yagdan daha agir geliyor demisti spor hocam. Bence de sporu günlük bir saatten fazla yapma, illaki yapacaksan da tartiyi kafana takma, cünkü kilondan cok daha az bir görünüme sahip olacaksin. Tartida da zaten yavas yavas vereceksin. Bir de adet öncesi sizlere kesinlikle lahana kürünü tavsiye ederim. Ben yarin veya pazar günü yine baslamayi düsünüyorum, bende siskinlik namina hic bir sey birakmamisti.
Haha, islerinin arasinda bizleride güldürdün ya bugün. Herhalde "hayir tatlim, gooogle sagolsun" demek istedin. Ama sonuc: tatli degilsin, google sagolsun olmusYine de dedigim gibi, süpersinnnnnnn :13:
Canim, hurma en iyi süt yapici gida. Bence ara ara üc gün deniyebilirsin bunu. Sütün kalitesi süper olur!
Nesilcim boyun kac cnm?
Ayda demek istedin degil mi? yani haftada diyorlarsa inanma derim
Canimya evet sutun kalitesi super olurda benim demek istedigim hani az yiyoruzya bi ogunde 7 hurma az olmaz mi sutum azalmazmi
Yoksa ben dunden hazirim yapmaya cunku hurma icinde en cok vitamin mineral bulunduran meyve cok cok saglikli bir diyet olur aslinda ama dedigim gibi sutun miktari azalirsa :44:
163 cm canım.. sen kaçsın?
Cnm diyet falan yapmiyorum zaten tatliyi kestim ekmegi azalttim sadece birde aksam Atıştırmalık yapmıyorum artik zaten ek gida aliyoruz 8 ay bitcek İNŞALLAH haftayaemziriyorsan bu diyetlere hiç girme cnm bol protinli beslen
ekmekte ye, meyvede ye çünkü süt önemli
Cnm diyet falan yapmiyorum zaten tatliyi kestim ekmegi azalttim sadece birde aksam Atıştırmalık yapmıyorum artik zaten ek gida aliyoruz 8 ay bitcek İNŞALLAH haftaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu alintin olmadi, benim listeyi simdi tekrar dogu alinti yap.
Citir kizlar herkese iyi hafta sonlari diliyorum, yarin sabah herkes kilosunu bildirsin lutfen.
Paylastigim son listen devam edin olarmi, öpuldunuz.
Kızlar bugunki menüm :) :
Sabah 2 haşlanmış ymurta & yeşil çay
Ara : kurtulmuş meyveler bi kücük kase
Akşam : fırında balık :)
Ve sonra bi bardak yeşil cay ve ananas :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?