Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

slm kızlar düna rkaaşlarım geldi akşam
onlarla bişiyler yemiştim ama acaip migdem bulandı(
sabah çok kötü oldum bundan sonra asla yemem bişiy 6 dan sonra

Slm kızlaaaar yazdıklarınızı okudum maşallah herkes bi diyet uyguluyor bu da demek oluyo ki yaza incelik gireceğiz:)ben bugün kahvaltı da 1 yumurta 1dilim ekmek domates yedim öğleyin yarım elma azıcık leblebi 4 gibide karışık ızgara yedim.ızgara fazla oldu sanki ama ödül olsun bana

Evet yaza süper gircez :)) bence menüm güzel canım afiyet olsun

Kızlarr bugün 13,30 gibi yaptım kahvaltı mı bu saate kadar 3 yeşil elma yedim eğer bozmaxsam inş bozmam elma diyetine başkamış bulunuyorum bugün evde temizlik yaptım şuan misafşrlerim var eğer erken giderlerse yütüyüş yapcam inş :))

Oo süpermiş ne zamsndır yapıyorsun diyet bu yöntemlemi ne kadar zamanda verdin :))
m

yaklaşık bi ay oldu hayatım :) gündüz de az yiyorum öğle yemeği yerine 3 ü 1 arada içiyorum kahvaltı çok az akşam da yoğurt salata azcık tavuk falan akşamdan snra da yemiyorum :)

m

yaklaşık bi ay oldu hayatım :) gündüz de az yiyorum öğle yemeği yerine 3 ü 1 arada içiyorum kahvaltı çok az akşam da yoğurt salata azcık tavuk falan akşamdan snra da yemiyorum :)

Çok iyi vermişsin canım maşallah spor yapmıyormusun az yiyormuşsun maşallah :)

Çok iyi vermişsin canım maşallah spor yapmıyormusun az yiyormuşsun maşallah :)

sporu son haftaya kadar hiç yapmadım canım:) ama çok kaçamağım oldu bu bi ayda yine de iyi toparladm ama son bi haftadır spor yapıyorum ve kilo vermem çok hızlandı :)

sporu son haftaya kadar hiç yapmadım canım:) ama çok kaçamağım oldu bu bi ayda yine de iyi toparladm ama son bi haftadır spor yapıyorum ve kilo vermem çok hızlandı :)

Anladım canım resmen 2öğün beslenmişsin spor iyi devam et inş bende toparlarım 1 ayda :))

Iyi aksamlar kizlarrr :)
Simdi bu hurma diyeti gunluk yaklasik 850 kalorilik bi diyet ama benim migdem cok bulaniyo ayni seyi surekli yemekten. O yuzden karar verdim yarindan itibaren bu diyeti birakicam ve yerine saglikli yiyerek gunluk 850 - 950 kalorilik yicem. Tabi aksam 17:00 den sonrada bisey yemicem hala sizinleyim ve elimden geldigi kadar da spor yapicam. InsAllah olur kizlar...

Kizlar hayirli aksamlar :)

Ben hurma diyetini birakiyorum afedersiniz ama cok fena sekilde ishal oldum .. Daynamasina dayanirdim ama olmadi .. O yuzden yarin herzamanki gibi devam .. Hurma dyeti bana yaramadi .. Ama yemeklerden önce hurma yemeye özen gösterecem ..

Ayneen canim.:)))]

Sende mi birakiyosun cano Ay kusucam valla onun yerine kalori sayimi yaparak veririm daha iyi...

Bugün spor yapamadım ama temizlik yaptım bide saat 8 gibi eşim ay çöreği almış 2 lokma yedim biraz da kuruyemiş 5 badem 4 fındık bakalım sabah nolcak

:-D :-D :-D
Antepish gecmis olsun canim

bakıyorum hurma diyetçileri dökülmüş.... bende yapayım diyodum ama vazgeçtim şuan günlük 850 kalori alıyosam değmez zaten sağlıklı beslenerekte 850 kaloriyle günü bitirebiliriz.anteplim geçmiş olsun fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…