dün dukan ekspress e başlayacağımı söylemiştim ,anında fark etti kızlarneredeyse 1 kilo inanamıyorum
canım ben araştıramadım ama forestgump arkadaşım başlamış bu diyete bize de anlatsın bizde yapalım gerçi ben bugün elma diyetie başlayacam inş. :)
Merak ettim, internetten baktim. Simdilik hurma diyetini düsünüyorum, bakalim nasil olacak
Vallah cok sukur iyi gidiyooo bozmadim da in saa allah faydasi olur :)))
E faydasini sen hissetmiyor musun. Tartilmadin mi henüz? Ay cok merak ediyorum ne olacak diye
Merak ettim, internetten baktim. Simdilik hurma diyetini düsünüyorum, bakalim nasil olacak
E faydasini sen hissetmiyor musun. Tartilmadin mi henüz? Ay cok merak ediyorum ne olacak diye
Kiz bu sabah tartildim ayniydi yarin yine tartilcam belki yarin biseyler olurbende meraktan catlicamm da allahm nolcak yeaaa yarini bekliyorum cok sükür bugünde bitti sayilirrr :))) ]
Hadı hayırlısı canım :))
tickerı değiştiremedim canım hedefe 2.7 kilo kaldı çok şükür
Slm kızlaaaar yazdıklarınızı okudum maşallah herkes bi diyet uyguluyor bu da demek oluyo ki yaza incelik gireceğiz:)ben bugün kahvaltı da 1 yumurta 1dilim ekmek domates yedim öğleyin yarım elma azıcık leblebi 4 gibide karışık ızgara yedim.ızgara fazla oldu sanki ama ödül olsun bana
mOo süpermiş ne zamsndır yapıyorsun diyet bu yöntemlemi ne kadar zamanda verdin :))
m
yaklaşık bi ay oldu hayatım :) gündüz de az yiyorum öğle yemeği yerine 3 ü 1 arada içiyorum kahvaltı çok az akşam da yoğurt salata azcık tavuk falan akşamdan snra da yemiyorum :)
Çok iyi vermişsin canım maşallah spor yapmıyormusun az yiyormuşsun maşallah :)
sporu son haftaya kadar hiç yapmadım canım:) ama çok kaçamağım oldu bu bi ayda yine de iyi toparladm ama son bi haftadır spor yapıyorum ve kilo vermem çok hızlandı :)
Iyi aksamlar kizlarrr :)
Simdi bu hurma diyeti gunluk yaklasik 850 kalorilik bi diyet ama benim migdem cok bulaniyo ayni seyi surekli yemekten. O yuzden karar verdim yarindan itibaren bu diyeti birakicam ve yerine saglikli yiyerek gunluk 850 - 950 kalorilik yicem. Tabi aksam 17:00 den sonrada bisey yemicem hala sizinleyim ve elimden geldigi kadar da spor yapicam. InsAllah olur kizlar...
Kizlar hayirli aksamlar :)
Ben hurma diyetini birakiyorum afedersiniz ama cok fena sekilde ishal oldum .. Daynamasina dayanirdim ama olmadi .. O yuzden yarin herzamanki gibi devam .. Hurma dyeti bana yaramadi .. Ama yemeklerden önce hurma yemeye özen gösterecem ..
Sende mi birakiyosun canoAy kusucam valla onun yerine kalori sayimi yaparak veririm daha iyi...
Kizlar hayirli aksamlar :)
Ben hurma diyetini birakiyorum afedersiniz ama cok fena sekilde ishal oldum .. Daynamasina dayanirdim ama olmadi .. O yuzden yarin herzamanki gibi devam .. Hurma dyeti bana yaramadi .. Ama yemeklerden önce hurma yemeye özen gösterecem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?