Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bomba gibi gelen birilerine takibe ihtiyacım var .çünkü bende azimliyim bu hafta :)))))

selam kızlar pek fazla giremedim kusura bakmayın üzgünüm hiç fırsatım olmadı.kilom 84.20 listeyi bulup eklemeye çalışırım bulamzsam yazarmsınız

Herkese gunaydinlar
Bugün biraz ben de üzgünüm. Sabah yürüyüsümü YAPAMADIM Arkadasim gelemeyince, ben yat asagi oldum
Ve cumartesiden sonra tartida 81.3 cikmaya basladim, inmiyor. En az +300 fazladayim, neden öyle oldu anlamiyorum. Herseyi anlamamiz gerekmiyor, yola devam
Hurma diyetine baslamak icin kizkardesimi bekliyorum, bana taze hurma getirecek. Yani belki iki hafta sonra yaparim bu diyeti.

Kahvaltida: yogurt+ 4 kuru kayisi+ 5 findik+ iki ceviz+ 1/4 elma Toplamda 360 kalori - Affiniza siginarak Ohaaa diyesim var Ne cok kaloriliymis bu böyle :26:

Ya bugünü cok hafif gecirmeyi basabilsem, ah keske ah keske Bir de ögleden sonra belki yürüyüse giderim, bunu basarabilirsemmmm cokk olacagim.

kızlar kendimi tam olarak toparlayamadım ya. 71,2 yi tekrar bir görseydim aranızda kendimi daha huzurlu hissedecektim

ZEYAS ve POYRAZ ikinizde cok ucuz atlattiniz, gercekten. Üzülmekten VAZGECIN, hemen vucdunuza daynisin, sorun bakalim neye ihtiyaci var, bu hafta en iyi performansi saglamak icin ne yemek ister Lahana yemegimi duydum, himmm Olabilir neden olmasin

Pazartesi gunleri coook dikkat edip sali gunu tartiliyorum. sanada tavsiye ederim ;-)

Iyi fikirmis Semocum :13:

Kizlar hayirli aksamlar :) Ben hurma diyetini birakiyorum

Anteplim, iki gün iki gündür, insallah bu sana fayda saglamistir.

Kızlar ben de geldim. 5 haftadır diyet yapıyorum ama ancak 1.5 kilo verdim. Şimdi 68,4 kiloyum 59 olmak istiyorum yaza kadar. Akşam 5 den sonra ben de yemek yemeyeceğim. En fazla 1 meyve ve 1 bardak süt. Kilo bildirimi ne zaman?

DUGU ve AYSEMAHUR hosgeldiniz :13: Her gün düzenli ne yediginizi rapor etmeniz gerekioyr ve her cumartesi sabah liste asiliyor, kilo bildirimi yapiyoruz. Kizlar bizim de tabiki az cok kacamkalarimiz oluyor, ama yine de her aksam 5 ten sonra olmali bu. Kan sekeriniz icin tarcinli SU icebilirsiniz aksamlaeyin ve ya dilegidigniz bir bitki cayi, kahve falan..

ÖNEMLI NOT HERKESE
önumzdeki hafta, listede bulunan önceki haftanin kilolarini siliyorum kizlar okey?

Bence ilk üc veya dört haftayi sil, son üc dört haftayi görmek takip ve dolayisiyla motive icin iyi oluyor

Haftaya böyle yapariz, olmami kizlar???

1) alaca (baslangic 84,50 ) (4.hafta, toplam fark - 3,30) ......... 81,90 - 80,90 ( bu haftaki fark -1,000 kilo)

Bence de daha güzel ve daha sade olur Bi de toplam farkın önüne kaçıncı hafta olduğunu yazabiliriz, bakınız yukarı

ZEYAS ve POYRAZ ikinizde cok ucuz atlattiniz, gercekten. Üzülmekten VAZGECIN, hemen vucdunuza daynisin, sorun bakalim neye ihtiyaci var, bu hafta en iyi performansi saglamak icin ne yemek ister Lahana yemegimi duydum, himmm Olabilir neden olmasin

Aslında lahana benim de aklımdan geçmedi değil :44::44: Ama sonra yumurtada karar kıldım. Sabah haşlama, öğlen tava, akşama da süt yada 1 tane meyve. Bakalım belki lahanaya dönerim Nitekim 1 haftada 2 küsür kilo verdirmişti kendisi...

Seninki de iyi. Hem de yapilmasi mümkün bir liste :13: Ama aksama yogurduda ekleyebilirsin. Kolay gelsinnnn

Canim elerine emegine saglikgecen hafta liste sonundaydim bu afta liste basi oleyyyy
Bide verdigin ornek daha sae dedigi gibi olabilir
Son birsey soylesemmi solemesemmi ama benim hatam birsey olmaz haftaya dogrusunu yazarim toplam farkim 3.6 ama ben listeye eklerken eski fara kalmisim yani yazmamisim ondan bu bana gelsin

Rica ederim canim, zevkle düzenliyorum listeyi
tebrik ederim seniiii haftaya düzeltiriz toplam farki

Günaydın kızlar bu sabah süper bi kahvaltı yaptım akşam fena acıkmıştım yattığımda başım çatlıyordu elim ayağım titriyordu valla elma pek yaramadı gibi ama bugünde devam bakalım nolcak.

Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği son dilim küçüktü ekmeğin ucu.
Domates salatalık üstüne zeytinyağı ve limon gezdirdim 
1 kibrit kutusu kadar peynir, 10 zeytin
Şimdide türk kahve mi içiyorum 

kızlar bomba gibiyim bugüüünnn. bu hafta da bir kaç gün sabahları pirinç lapası yapıp akşamları meyve ve nescafe içicem.geçen hafta 2 gün yaptım 1,6 kilo gitti. yine bu şekilde giderse bu hafta birinci ben olabilirim oleeyyyy

1) alaca (baslangic 84,50 ) (toplam fark - 3,30) ......... 81,90 - 80,90 ( bu haftaki fark -1,000 kilo)
olar bebeğim olarrrr çokta güzel olur.ellerine sağlık
selam kızlar pek fazla giremedim kusura bakmayın üzgünüm hiç fırsatım olmadı.kilom 84.20 listeyi bulup eklemeye çalışırım bulamzsam yazarmsınız
canım nerelerdesin sen ya özledik hoşgeldin.

canım +300 den bişi olmaz sabah hakkaten çok kalorili olmuş.kuruyemişler çok acımasıııızzzz ben çok severim ama malesef yiyemiyorum

canım pirinç lapası yapıcam ben lahana pek sarmadı beni gerçi regli haftamdı belki oyuzden kilo çok gitmemiştir.ilerleyen zamanlarda tekrar yaparım belki.

Son düzenleme:
hepinize gunaydinlar gelecegin citirlari iyibir hafta olsun hpimiz icin
Betul bende 200gr fazla ciktim ama dun gece misafirukteydim gec yedikbide bu gunlerde bol bol cigkofte yiyorum
Ama bos verdim giti onlar hafta snunda kaldi ustelik fazla degil bugun dikat edersk yarna kurtulmus oluruz cumaresiye kadarda gelsin eksiler
Benimde eglim yakin ama ne zaman unutum bu donemde dikatederse gyzel bir kayip veririz

1) alaca (baslangic 84,50 ) (toplam fark - 3,30) ......... 81,90 - 80,90 ( bu haftaki fark -1,000 kilo)

Bence de daha güzel ve daha sade olur Bi de toplam farkın önüne kaçıncı hafta olduğunu yazabiliriz, bakınız yukarı

Kizlar bence ilk üc veya dört haftayi silip, son üc dört haftayi birakmak ta güzel olabilir. Cünkü son haftalari takip etmek, motive ve öz denetim acisindan iyi olur gibime geliyor :26:

ellerine sağlık canım inş. bu listenin başına yazılmayı hakederim bende 1 sıralarda olurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…