Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

1) ALACA ......... (baslangic 84.50 / 05. hafta / toplam fark -3,30 kilo) ........... 81,20 - 81,90 - 80,90 (-1,000 kilo)

tamam o zaman boyle yapiyoruz, son 3hafta nin kilosu yazalim.

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım inş. bu listenin başına yazılmayı hakederim bende 1 sıralarda olurum :)))

rica ederim canim buyk bi zevkle yapiyorum listeyi
hadi bakalim, insallah en ba$a yazarim seni onumuzdeki hafta

rica ederim canim buyk bi zevkle yapiyorum listeyi
hadi bakalim, insallah en ba$a yazarim seni onumuzdeki hafta

amin canım amin inş. bu hafta yeşil elma yapacam inş. dün kötü oldum ama devam edecem bakalım sonuç nolcak :)

dukan expres yapan arkadaşlar bilgi paylaşımı yapar mısınız kafama yattı :)

Güleysa nerelerdesin canim? Listeden cikardim seni, üzgünum, tekrar listeye girmek senin elinde.
1 Hafta düzenli paylasim yapiyorsun, sonra 1 hafta yeni kizlar listesinde paylasim, sonrada tekrar listeye girebilirsin.
en son 10 martta yazdin, mazeret bildirmedin 2 haftadir ortada yoksun, kilo bildirimde yapmadin.
Bugun tekrar yaziyorsun... 24 mart...

Merhaba kızlar ,

Bugün yediklerim şöyle

Sabah 08.15 1 dilim çavdar ekmeğine 1/2 kırmızı biber ve peynirle sandviç ve şekersiz çay

Sonra 10.00 gibi yeşil çayımı içtim. Öğlen yemeğini bekliyorum saat 13.00 de çok geç

yeni arkadaşlar da gelmişler hoşgeldiniz ))

Sabah ,
1 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
2 adet light kızarmış form ekmek
1 çay

öğle ,
et haşladım yanında salata yiyeceğim

akşama,
karar vermedim belki öğlenin aynısını yiyebilirim yada esmer bulgur lapa yapabilirim ...

evet canım bu hafta sonları var yaaa ne kadar tutayım desemde eşime eşilk etmek zorunda bazen kalıyorum... neyse çok şükür çok fazla dönmedi ... yarına vermiş olurum bugun spor da yapacam....

günaydın hanımlar

bu hafta sonu pazar günü bende keçamak yaptım haftalar sonra 1 ondan 1 bundan :))

bu gün yine diyete devam

sabah k.k. beyaz peyniir
1 dilim ekmek
2 bardak çay

üstüne 4 hurma

bu hafta henüz daha nasıl beslenmeliyım bilemedim

saf proteinmi yapayım
lapamı yiyeyim
şimdilik kararsızım

ama sabah akşam kefiri ekliyorum ve akşam yemeklerden önce 5 hurma yicem akşam benim hem tatlı ihtiyacımı giderir hemde tok tutar

ama midem kazınarak yatmak istiyorum çünkü bu şekilde daha güzel kilo veriyorum bu hafta sonu 58 i görmem lazım 1,40 gidermi emin değilim ...

Haftaya böyle yapariz, olmami kizlar???

1) alaca (baslangic 84,50 ) (toplam fark - 3,30) ......... 81,90 - 80,90 ( bu haftaki fark -1,000 kilo)

Olmazmı kuşumm.. satır uzayınca banada sinir basıyodu.. daha süper böyle..

izlar oglumun randevusu var birazdan gidecem ama gitmeden hepimizin bildigi ama uygulamadimiz onemli birsey hatirlatayim
Muhakak her sabah uyandigimida sicaga yakin ilik su icin hata icine yarim limonda sikarsaniz daha iyi olur gercekten bir hafta deneyin farki goreceksniz ben daha once 12 kiloyu bu sekilde kisa surde verdim ne zaman biraktim kilo vermemde durdu hadin bu hafta hep beraber bu yontemi deniyelim
Ustelik bagirsaklarida dogal yolda guzel calistiriyor

tamam canım bende yarından itibaren içeyim bakalım teşekkürler.geçmiş olsun oğluşunada.

Selam kızlaaar,
Geçmişi hızlı hızlı okudum, tek teek dönemedim, kusura bakmayın..

Hepimizi tebrik ediyorum...

Ben çok kaçamak yapmadım bu haftasonu..
Sadece ctesi biraz geç yedim ama ac yattım yine..
Dün de öğlen yemekli aile toplantısı gibi bişey vardı, bu yüzden kahvaltı yapmadım, minicik tarçınlı elma yeyip gittim.
Saat 14 gibi de ekmeksiz köfte piyaz pilav irmik tatlısı gibi makul miktarlarda doya doya yedim.
Akşamda ayaküstü bişeyler tırtıkladım, yetti.
Gece oğlum ateşlendi.. Onla uğraştık, sabah doktor filan, pert olmuşum bu gün daha bişey yiyemedim
ama 2 öğün kapuska yemek niyetindeyim. Regliyim, ve hala biraz şişim sanki.. :44:

Hep duyardım ama pek yapamamıştım.. Bundan sonra dikkate alacağım canım..
Saol uyardığın için.. :)

Derincim, ben de ne zaman ac yatsam o sabah fark görüyorum, aç hissetmiyorsam tık yok.. ben de özellikle buna dikkat etmeye başladım.
Ayrıca kaçamak yapmana sevindim, hedefe çok az kala küçük kaçamaklarla belki daha rahat sabitlersin kilonu..

çok geçmiş olsun nesil.çok iyi gidiyorsun canım reglinden sonra bayağı bir kayıp yaşayacaksın eminim.bende aynen aç yattığım zaman kesin kilo veriyorum aç yatmak şart.

iyi yapmışsın canm :))) haklısınnn ya paylaşım yapayım da sorun değil liste.fırsatım olmadı girmeye.mezaret bildirmek için bile giremedim.neyse kaldığımız yerden devam :))))

Kızlar pirinc lapası nasıl yapılıyor biri bana acıklayabilirmi lutfen..

hurma diyeti yapanlar ben anlamdım bu diyeti.bi yerde sadece hurma ve yoğurt diyor.bi yerde yemeklerden önce 3-4 tane diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…