ellerine sağlık canım inş. bu listenin başına yazılmayı hakederim bende 1 sıralarda olurum :)))
rica ederim canim buyk bi zevkle yapiyorum listeyi
hadi bakalim, insallah en ba$a yazarim seni onumuzdeki hafta
dukan expres yapan arkadaşlar bilgi paylaşımı yapar mısınız kafama yattı :)
dukan expres yapan arkadaşlar bilgi paylaşımı yapar mısınız kafama yattı :)
Hoşgeldin canımkilo bildirimi cumartwsi günü ama listeye girmen için düzenli paylaşım yapman lazım.akşamları meyvede yeme bence şeker oranı yüksek ve direkt kana karışıyor çok acıktığında tarçınlı süt içmeni tavsiye ederim.
canımmm çok sağol.çok iyi hissediyorum kendimi bugün bomba gibiyim.ve bu kilolar gideceeekkk
Hoşgeldin canım aramıza meyveyi masum görüyoruz ama malesef değil diyetisyen bir arkadaşım meyveyi yatmadan enaz 5 saatönce tüketmelisin demişti. Çok acıktığında dayanabildiğin kadar dayan çünkü acıktığını hissediyosan kilo veriyosun demektir.eğer günlük aldığın kalori miktarı müsaitse akşamları tarçınlı süt içebilirsin.
Ah bu hafta sonları ah....regli olduktan sonra tartıda bayağı bir fark göreceğine eminim.inş 1 kilodan fazla gider.
Canım fazlalıklarımız aynı bugün çok enerjik ve hırslı uyandım.bu hafta fazlalıklar gidicek ve --- ler görülecek poyraz inşşş...
Haftaya böyle yapariz, olmami kizlar???
1) alaca (baslangic 84,50 ) (toplam fark - 3,30) ......... 81,90 - 80,90 ( bu haftaki fark -1,000 kilo)
izlar oglumun randevusu var birazdan gidecem ama gitmeden hepimizin bildigi ama uygulamadimiz onemli birsey hatirlatayim
Muhakak her sabah uyandigimida sicaga yakin ilik su icin hata icine yarim limonda sikarsaniz daha iyi olur gercekten bir hafta deneyin farki goreceksniz ben daha once 12 kiloyu bu sekilde kisa surde verdim ne zaman biraktim kilo vermemde durdu hadin bu hafta hep beraber bu yontemi deniyelim
Ustelik bagirsaklarida dogal yolda guzel calistiriyor
izlar oglumun randevusu var birazdan gidecem ama gitmeden hepimizin bildigi ama uygulamadimiz onemli birsey hatirlatayim
Muhakak her sabah uyandigimida sicaga yakin ilik su icin hata icine yarim limonda sikarsaniz daha iyi olur gercekten bir hafta deneyin farki goreceksniz ben daha once 12 kiloyu bu sekilde kisa surde verdim ne zaman biraktim kilo vermemde durdu hadin bu hafta hep beraber bu yontemi deniyelim
Ustelik bagirsaklarida dogal yolda guzel calistiriyor
günaydın hanımlar
bu hafta sonu pazar günü bende keçamak yaptım haftalar sonra 1 ondan 1 bundan :))
bu gün yine diyete devam
sabah k.k. beyaz peyniir
1 dilim ekmek
2 bardak çay
üstüne 4 hurma
bu hafta henüz daha nasıl beslenmeliyım bilemedim
saf proteinmi yapayım
lapamı yiyeyim
şimdilik kararsızım
ama sabah akşam kefiri ekliyorum ve akşam yemeklerden önce 5 hurma yicem akşam benim hem tatlı ihtiyacımı giderir hemde tok tutar
ama midem kazınarak yatmak istiyorum çünkü bu şekilde daha güzel kilo veriyorum bu hafta sonu 58 i görmem lazım 1,40 gidermi emin değilim ...
Selam kızlaaar,
Geçmişi hızlı hızlı okudum, tek teek dönemedim, kusura bakmayın..
Hepimizi tebrik ediyorum...
Ben çok kaçamak yapmadım bu haftasonu..
Sadece ctesi biraz geç yedim ama ac yattım yine..
Dün de öğlen yemekli aile toplantısı gibi bişey vardı, bu yüzden kahvaltı yapmadım, minicik tarçınlı elma yeyip gittim.
Saat 14 gibi de ekmeksiz köfte piyaz pilav irmik tatlısı gibi makul miktarlarda doya doya yedim.
Akşamda ayaküstü bişeyler tırtıkladım, yetti.
Gece oğlum ateşlendi.. Onla uğraştık, sabah doktor filan, pert olmuşum bu gün daha bişey yiyemedim
ama 2 öğün kapuska yemek niyetindeyim. Regliyim, ve hala biraz şişim sanki.. :44:
Güleysa nerelerdesin canim? Listeden cikardim seni, üzgünum, tekrar listeye girmek senin elinde.
1 Hafta düzenli paylasim yapiyorsun, sonra 1 hafta yeni kizlar listesinde paylasim, sonrada tekrar listeye girebilirsin.
en son 10 martta yazdin, mazeret bildirmedin 2 haftadir ortada yoksun, kilo bildirimde yapmadin.
Bugun tekrar yaziyorsun... 24 mart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?