Olmazmı kuşumm.. satır uzayınca banada sinir basıyodu.. daha süper böyle..
iyi yapmışsın canm :))) haklısınnn ya paylaşım yapayım da sorun değil liste.fırsatım olmadı girmeye.mezaret bildirmek için bile giremedim.neyse kaldığımız yerden devam :))))
haha aynen valla, benimde canima tak dedi uzun satirlarDD
hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede
Alinganlik yapmadigina cok sevindim guleysa cim, bi daha boyle uzun aralar verme olurmu[/QU
haklısın zaten alınganlık yapacak bişey yok rahat ol canm :)ayy evet bu kadar uzun ara vermemem gerekir zaten motive olmam açısından da burası bana ii geliyor :)
haklısın zaten alınganlık yapacak bişey yok rahat ol canm :)ayy evet bu kadar uzun ara vermemem gerekir zaten motive olmam açısından da burası bana ii geliyor :)
Selam kızlaaar,
Geçmişi hızlı hızlı okudum, tek teek dönemedim, kusura bakmayın..
Hepimizi tebrik ediyorum...
Ben çok kaçamak yapmadım bu haftasonu..
Sadece ctesi biraz geç yedim ama ac yattım yine..
Dün de öğlen yemekli aile toplantısı gibi bişey vardı, bu yüzden kahvaltı yapmadım, minicik tarçınlı elma yeyip gittim.
Saat 14 gibi de ekmeksiz köfte piyaz pilav irmik tatlısı gibi makul miktarlarda doya doya yedim.
Akşamda ayaküstü bişeyler tırtıkladım, yetti.
Gece oğlum ateşlendi.. Onla uğraştık, sabah doktor filan, pert olmuşum bu gün daha bişey yiyemedim
ama 2 öğün kapuska yemek niyetindeyim. Regliyim, ve hala biraz şişim sanki.. :44:
günaydın hanımlar
bu hafta sonu pazar günü bende keçamak yaptım haftalar sonra 1 ondan 1 bundan :))
bu gün yine diyete devam
sabah k.k. beyaz peyniir
1 dilim ekmek
2 bardak çay
üstüne 4 hurma
bu hafta henüz daha nasıl beslenmeliyım bilemedim
saf proteinmi yapayım
lapamı yiyeyim
şimdilik kararsızım
ama sabah akşam kefiri ekliyorum ve akşam yemeklerden önce 5 hurma yicem akşam benim hem tatlı ihtiyacımı giderir hemde tok tutar
ama midem kazınarak yatmak istiyorum çünkü bu şekilde daha güzel kilo veriyorum bu hafta sonu 58 i görmem lazım 1,40 gidermi emin değilim ...
hurma diyeti yapanlar ben anlamdım bu diyeti.bi yerde sadece hurma ve yoğurt diyor.bi yerde yemeklerden önce 3-4 tane diyor
hurma diyeti yapanlar ben anlamdım bu diyeti.bi yerde sadece hurma ve yoğurt diyor.bi yerde yemeklerden önce 3-4 tane diyor
canım çok geçmiş olsun nasıl şimdi oğluşun ??
Saol Adacım, daha iyi, ilaç içince ateşi düşüyo, etkisi geçince tekrar yükseliyor...
hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede
Saol Adacım, daha iyi, ilaç içince ateşi düşüyo, etkisi geçince tekrar yükseliyor...
Evet Güleysacim, hosgeldin tekrardan aramiza. GSYK ve Ericanin da sesi solugu cikmiyor, ücünüz birden kayboldunuz ortaliklardan :26:hoşegeldn diyen arkadaşlar hoşbuldum hepiniz zayıflamışsınız ii gördüm sizleri :))
Dilacim sen basladin mi hurmaya???Hurma diyeti 3 ögunluk bi diyet ve her ögunde 7 hurma ile 1 kase yogurt yiyosun. Baska hic bisey yemek yok.
Canim yaaa bebisler cocuklar hasta olmasinlar..cok gecmis olsun canim..kac yasinda yada aylik mi
saol betülcüm, teşekkür ederim..Nesilcim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?