Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Olmazmı kuşumm.. satır uzayınca banada sinir basıyodu.. daha süper böyle..

haha aynen valla, benimde canima tak dedi uzun satirlar DD
hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede

iyi yapmışsın canm :))) haklısınnn ya paylaşım yapayım da sorun değil liste.fırsatım olmadı girmeye.mezaret bildirmek için bile giremedim.neyse kaldığımız yerden devam :))))

Alinganlik yapmadigina cok sevindim guleysa cim, bi daha boyle uzun aralar verme olurmu

haklısın zaten alınganlık yapacak bişey yok rahat ol canm :)ayy evet bu kadar uzun ara vermemem gerekir zaten motive olmam açısından da burası bana ii geliyor :)

Super, o zaman kaldigin yerden devam
bu hafta guzel bir kilo düsüsu bekliyoruz senden ona göre

canım çok geçmiş olsun nasıl şimdi oğluşun ??

Aynen derincim bu konuda bende sana katiliyorum, nesilinde onayladigi gibi. Ac yattigim aksamin sabahi, bende cok iyi kilo veriyorum.
Bu hafta ne yapicagima bende henüz karar vermis degilim. bakalim, biraz nette gezinip, yeni seylere bakicam.

Selam kizlar dun aksam gec yedik biraz yemegi ama sabah yine ayniydi 67.2

hurma diyeti yapanlar ben anlamdım bu diyeti.bi yerde sadece hurma ve yoğurt diyor.bi yerde yemeklerden önce 3-4 tane diyor

Hosgeldin canim bende yeniyim :)
Hurma diyeti 3 ögunluk bi diyet ve her ögunde 7 hurma ile 1 kase yogurt yiyosun. Baska hic bisey yemek yok. Yemeklerden önce hurma yemek ayri bisey o diyet degil. Yemekden once hurma yersen yemege oturdugunda kendini tok hissedersin ve daha az yemek yersin. İnsAllah yardimci olabildim :)

Gunaydin arkadaslar.ben hafta sonunu cikolata haric kacamaksiz kapattim diyebilirim dun oglen 2 de tavuklu sandvic yemistim aksam yemedim bu yuzden bir de biberiye cayina basladim bakalim ne kadar gidicek bu hafta ahh bide kocis elini cabuk tutup su kosu bandini bi alsa daha da cok hirslanicam ama

Hımmm ben de yemekten önce 1 tane portakal yedim ara öğün olarak biraz önce de 6 yk pazı + salata + 1 dl kepekli ekmek yedim. Hadi bakalım birazdan şekersiz kahve ve sonra yeşil çayımı içerim. Akşamı da erkenden kapatmam lazım:)

Saol Adacım, daha iyi, ilaç içince ateşi düşüyo, etkisi geçince tekrar yükseliyor...

Canim yaaa bebisler cocuklar hasta olmasinlar..cok gecmis olsun canim..kac yasinda yada aylik mi

hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede

Oooo , bakiyorum iddaaalr baslamis Ben de varimmmmmmmm bu hafta artikkkk 80 küsür olmak istiyorum

Saol Adacım, daha iyi, ilaç içince ateşi düşüyo, etkisi geçince tekrar yükseliyor...

Nesilcim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin

hoşegeldn diyen arkadaşlar hoşbuldum hepiniz zayıflamışsınız ii gördüm sizleri :))
Evet Güleysacim, hosgeldin tekrardan aramiza. GSYK ve Ericanin da sesi solugu cikmiyor, ücünüz birden kayboldunuz ortaliklardan :26:

Hurma diyeti 3 ögunluk bi diyet ve her ögunde 7 hurma ile 1 kase yogurt yiyosun. Baska hic bisey yemek yok.
Dilacim sen basladin mi hurmaya???

Canim yaaa bebisler cocuklar hasta olmasinlar..cok gecmis olsun canim..kac yasinda yada aylik mi

aynen walla biz olalım, onlar olmasın.. içim parçalanıyo..
10 yaşında canım.. çok sık hasta olmaz, şaşırdık bizde, neredeyse 2 senedir ilk oldu..
unutmuşum bile, napicaamı şaşırdım..

selam kızlar
kaçamaklı hafta sonu geçiridm ( geldim
ama 5 ten sonra bişiyi yedigimde migdem allah bullah oluyor test edip onayladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…