Nesilcim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin
Evet Güleysacim, hosgeldin tekrardan aramiza. GSYK ve Ericanin da sesi solugu cikmiyor, ücünüz birden kayboldunuz ortaliklardan :26:
Dilacim sen basladin mi hurmaya???
aynen walla biz olalım, onlar olmasın.. içim parçalanıyo..
10 yaşında canım.. çok sık hasta olmaz, şaşırdık bizde, neredeyse 2 senedir ilk oldu..
unutmuşum bile, napicaamı şaşırdım..
aynen walla biz olalım, onlar olmasın.. içim parçalanıyo..
10 yaşında canım.. çok sık hasta olmaz, şaşırdık bizde, neredeyse 2 senedir ilk oldu..
unutmuşum bile, napicaamı şaşırdım..
Oooo , bakiyorum iddaaalr baslamisBen de varimmmmmmmm bu hafta artikkkk 80 küsür olmak istiyorum
izlar oglumun randevusu var birazdan gidecem ama gitmeden hepimizin bildigi ama uygulamadimiz onemli birsey hatirlatayim
Muhakak her sabah uyandigimida sicaga yakin ilik su icin hata icine yarim limonda sikarsaniz daha iyi olur gercekten bir hafta deneyin farki goreceksniz ben daha once 12 kiloyu bu sekilde kisa surde verdim ne zaman biraktim kilo vermemde durdu hadin bu hafta hep beraber bu yontemi deniyelim
Ustelik bagirsaklarida dogal yolda guzel calistiriyor
Betulina paylaşım için teşekkürler canımBenim de kafam karışıyor gerçekten: 2 öğün arası 4-5 saat mi olmalı (ki vücut yağ yaksın) yoksa ara öğün yapıp atıştırmalı mı (ki vücut kıtlık moduna geçmesin) :44::44:
Bana sanki ilk seçenek daha mantıklı geliyor, yani öğün araları hakkaten 4-5 saat olunca sanki yağlarım eriyor gibi geliyor. Ama kıtlık modu diye de bişey var gerçekten
Nesilcim çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin oğluşuna
nesilccim geçmiş olsun iyi olur inşallah tez zamanda
NESILLLL, noldu bebis mi hasta
ALLAH acil sifalar versin, insallah cabucak iyi olur junior Nesil[/B]
selam kızlarrrr ben geldim
semoş nedne yumurtayı çıkardın beslenmenden ? yag yakıyor yumurta ve protein sonuçta:)
beslenme konusuna deginilmiş
kızlar bende ara ögün yapmayı sevmiyorum en fazla 4 ögün yerim
ama kıtlık meseleside dogru , ama benimde kafam çok karşık herkes kendi bünyeisni bilmeli ama mesela ben sabah ile öglen arasında ara yaparsma sık acıkıyorum. dolu dolu yersen 3 ögünde bitirmek daha makbul
canım msjını göreli bayağı oluyor çok uzunca yazmıştım sana cevap ama haylaz oğlum geldi bilgisayarı kapattı bütün yazdıklarım gitti.kısaca anlatayım bildiğim kadarıyla.sabah öğle akşam pirinç lapası yiyosun canım.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlayıp yoğurt yada salata ile tuzsuz yağsız yiyorsun.çay bardağı en küçük olandan olcak kahvehanelerdeki gibi ajda değil yani.1 çay bardağı pirin 65 gr. buda 235 kalori yapıyor.ben biraz değiştirdim sadece sabah lapa yiyorum salata ile beraber toplam 300 kalori almış oluyorum.netten de biraz araştırma yapabilirsin eğer yapmayı planlıyorsanKızlar pirinc lapası nasıl yapılıyor biri bana acıklayabilirmi lutfen..
canım bence hiçbirşey yeme daha bi nescafe içebilirsin açlığın yatışır.akşam çok acıkırsın ama sabaha mükafatını görürsün canım -500 garanti denemelisin bence dayanabilirsin.Sabah: yogurt+4kayisi+5findik+2ceviz+1/4 elma
ögle yemegi: bulgur pilavi+ 1/2 ayran
Sabahin üstüne cok acikmistim, bulguru yedim. Keske yarina kadar bununla kalabilsem, süperrr olurdu ya
KIZLARRRRRRR: Arasira sizlere önceden olmayan kiyafetleri cikarip deneyinnnnnnnnn, SÜPERRRRRRR bir duygu, insan hem de daha fazla motive oluyor.. Ay simi bunu yazinca bile bulgurla yetinebilecegimi düsündümmmmmm
canım bende tam tersi eğer düzenli yersem daha çok yiyesim geliyor. işte hepimizin bünyesi farklı vücudu tanımak çok önemli canım başarılar...yumurta hakkında bende sen gibi düşünüyodum geçen haftadan buyana tüketmi,yorum iyi oldu biraz özleyelim içim dışım yımırta olduKizlar bu hafta böyle beslenmeyi planliyorum, bugun pek olmadi ama yarin basliyorummmm. Listemin toplam kalorisi 1100 kal.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1-2 dilim peynir.
ARA: meyve + yogurt.
öglen: salata + ton balik.
ARA: meyve + 10 badem.
aksam: salata + izgara tavuk veya tavuk türlu.
Kendimde 1 sey fark ettim, gün icinde az kalorili beslendigim zaman, kacamaklara ve ikramlara daha cabuk evet diyorum.
bakalim böyle kilo vermemde nasil bir ilerleme olacakmi.
Yumurtaya biraz ara vermeye karar verdim, cunku neredeyse 1 aydir hergun yumurta yiyorum...
bu haftayi boyle gecirdikten sonra, yumurtayi tekrar beslenmeme eklerim haftada bir kac gun.
bugun 40 dakika öğle yürüyüşümü yaptım yürüyüş bandında akşama 1 saat daha spor yapar günü kapatırım.
Akşama karar verdim ,
Esmer bulgurdan lapa yapacam..
yaaa kan grubuna göre yapayım dedim ama öğle haşlama et yedim zorla böğğğ normalde eti sevmem aklıma bile gelmez et...sanki kan grubuna göre yapamayacak gibiyim ......zaten kan grubuma bakacak olursam sabahtan hoppp başla et et et et ıyyyyy yaneee
Çok sağolun kızlar, konuştum biraz önce daha iyiymiş, Ateş Böcüğü..
Ama ben uykusuzluktan çok fenayım.. Akşamı iple çekiyorum resmen..
bende ara öğun yapamıyorum aklıma gelmiyor bazen çok nadir kuru erik 4 -5 adet gün içerisinde yiyorum bağırsak çalıştırsın diye onun dışında ara öğün yok benim de...
Kizlarrr, hanimlaarr, bayanlaarrr
Acayip mutluyum cunkuuu kilo vermisimm.. Okuldan eve geldigimde annem tarti almis ve dayanamayip tartildim61 kiloydum ve 59.8 olmusum. Tok karinla boyleysem yarin sabah ac karinla kac kiloyumdur acaba. Yarin sabah tartilip hemen sizlere yazicam.
Oleyyyy benden mutlusu yok bugun..
Bol saglikli az kilolu iyi bir gun diliyorum hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?