Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

45 dakika yürüyüş yaptım kızlar yürüyüş bandında akşamada 1 saat yada 45 dakika yaparım... ayyy çok yoruldum .. bugun hamile kalmadan önceki pantollarımı deniyorum.. aynı beden pantolonun birinin içine giriyorum diğerine giremiyorum sanırım kesim ve kalıp farklı.... ama önce ikisinede giriyordum...

Son düzenleme:
Kizlar Ablalarim canlarimmm))))Pirinc lapasi detoksunu deneyen varmi aranizdaa????Varsa onerirmisiniz??

ben haftanın 2 günü kendimi şiş hissettiğim zaman yaparım ödem söktüren bir şok diyet veya kilom aynı yerde uzun zaman kaldığında 2 günden fazla yapıyorum birde canım çok pilav istediğinde yapıyorum nefsimi köreltip vücudumuda şoklamış oluyorum..

Merak ettiğin başka şeyler varsa yapanların yorumlarını nette fazlasıyla bulabilirsin araştırmanı tavsiye ederim nekadar yemen gerektiği ne kadar yapman gerektiğiyle alakalı yazılar var...

Nette bayagi arasdirdim iwe yaradigi sogleniyorr..Siz kilo veriyomusunuz yapan zaman?ben 1 hafta cok bowladim tatlilar corekler ohh ohhh(((
Bu haftayi telafi etmek Amacli yapmak istiyorumm iwe yararmii

çok degilmi bukadar spor:26::26:

3 gün dene ama başka birşey yememen gerekiyor yoğurtla yiyebiliyorsun veya salata ben yoğurtla yiyorum sıfır tuz sıfır yağ bol pul biberli

derin bişiy sorcma yogurtla yediign zman kilo verdin mi lapada?
proteinle çok birleşmemesi gerekiyor diye biliyorum ama yanlımı acaba:26:

Kızlar ya İsveç diyetine taktım kafayı. Adetim bitince 13 günlüğüne yapsam mı ne dersiniz :44::44:

Evet kızlar İsveç diyeti bu. Benim gördüğüm ve ters gibi görünen kahvaltı yok, kahve içiliyor. Onun dışında öğle ve akşam yemeği bana uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…