antepliiii
canımsne hiç ekmek yemiyorsun mesela sadece 2 yumurta yiyorsu khavlatıda yaptıgın belli bir diyetin menüsü mü bilmiyorum
ama 2 dl veya 1 dlm ekmek ye , peyi zeytin ,yeşillik domates salatalık filan renklndir biraz kahvaltını bıkrasın yoksa
öglenede evde ne varsa onu yiyebilirisn , protin istiyorsan en kolay yolu kır tavaya iki yumurta hüpler
akşamada sebze yemegi , ara yapmak sitiyorsan meyve filan sıkıştır araya
yanlış hespa ecrin fındık badem okadar degil cnm
canım yanlış hesaplamışsın 10 badem 66 cal 10 fındık 69 cal fittingodan baktım
Menümğ belirledim sonunda :)
Vallah kızlar o değilde elhamdulillah bakınsanıza hergün ceşit ceşit yemekler yiyoruz Allah c.c olmayanlarada versin ..
Menüm
Kahvaltıdan önce hurma yedim..
2 haşlanmış yumurta
Birazdan fırına attıcagım balıgı yicem yanına salata
Akşamda bi tabak tavuk corbası :)
Sizce nasıl??
Amin cano amin..
Bence süper aksami baya hafif geciriyosun :)
İnşaallah diloo bugün alıcagm kalıri 1008 kalori . Haftada bi kilo vermem icin 1100 gecmemesi lazımmış bende öyle yapcam :)
Bence bu hafta kesin verirsin! Farkettim hic ekmek yemiyosun ve buda cok iyi gülo cünkü ekmek kalici kiloymus ( bi arkadasim demisdi ).
Kızlaaar,
Ben de 11,30 gibi çok acıkmıştım, sade bir nescafe içtim, bastırdı biraz.
Birazdan lahana yemeğimi yiyeceğim. sona doğru doymazsam 1 dlm tb ekmek yiyebilirim belki.
Oh balığımı ve salatamı da yedim akşam da biraz sote yerim bugün protein ağırlıklı besleneceğim spora gideceğim iyi olur:)
Kızlar nescafenizi sütlü mi iciyorsunuz yada sütsüz mü? Aclığa iyi geliyomu gercekten. ? Metabolizmayı calıştırdıgını duydum acıklasanız bende icerimarada icerim ama bağımlı değilim icmeye başlarım ile yarıyorsa
evet cnm metabolizmeyı çalıştırıyor ben sütsüz ve şekersiz içiyorum genelde ama
ara ögün yapıcaksam 200 ml süt ile yapıyorum
kızlar selaam
boyum 1.64 kilom 70, bende size katılıyorum bugünn.
ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acabaa? :)
lütfen vermem lazım benim 1 aya düğünümüz varelbise alıp sığmam lazımm
Yani icincede tok hissediyormusunz kendiniziay cok sordum sana bugün yaaa masum
sor bebekk aşk olsun cevaplarım elimden geldigince, evet cnm tok oluyor insan içtiginde migdeyi yatıştırıyor
küçük bir tüyo yanında 2 kare bitterde yiyebilirsin arada sırada meyve hakkını kullanmış olursun gerçi sen meyvede yimiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?