Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kız aslında öyle değildi bende en hic kahvaltı yapmazdım zorla alıştırıyom kendimi ya .. Yoksa bi ara ekmek falan yiodum canım istemiyor arada yiorum salatalık domates fln .. Ama bu aralar hic .. Ama galiba maydanoz kozucam hergğn yumurtanın yanında .. Bide hurma yiyorum artık kahvaltmdan önce okadar hurma aldım diyeti icin boşa gitmesin .. ]

Son düzenleme:
Menümğ belirledim sonunda :)

Vallah kızlar o değilde elhamdulillah bakınsanıza hergün ceşit ceşit yemekler yiyoruz Allah c.c olmayanlarada versin ..

Menüm

Kahvaltıdan önce hurma yedim..
2 haşlanmış yumurta

Birazdan fırına attıcagım balıgı yicem yanına salata

Akşamda bi tabak tavuk corbası :)

Sizce nasıl??

Amin cano amin..
Bence süper aksami baya hafif geciriyosun :)

Oh balığımı ve salatamı da yedim akşam da biraz sote yerim bugün protein ağırlıklı besleneceğim spora gideceğim iyi olur:)

Kızlaaar,
Ben de 11,30 gibi çok acıkmıştım, sade bir nescafe içtim, bastırdı biraz.
Birazdan lahana yemeğimi yiyeceğim. sona doğru doymazsam 1 dlm tb ekmek yiyebilirim belki.

buldum hatatı bir porsiyon 10 adet yazıyor ben porsiyon yerine 1 yazacağıma 10 yazmışım ondan çok görünmüş

öğlen yemeğim : 4 çatal ciğer kızarması
1 kase mercimek çorbası
kıvırcık salatası

birazdan yeşil çay içerim yarım litrede su içtim bende durumlar böyle şekerler

Kızlar nescafenizi sütlü mi iciyorsunuz yada sütsüz mü? Aclığa iyi geliyomu gercekten. ? Metabolizmayı calıştırdıgını duydum acıklasanız bende icerim arada icerim ama bağımlı değilim icmeye başlarım ile yarıyorsa

evet cnm metabolizmeyı çalıştırıyor ben sütsüz ve şekersiz içiyorum genelde ama
ara ögün yapıcaksam 200 ml süt ile yapıyorum

kızlar selaam
boyum 1.64 kilom 70, bende size katılıyorum bugünn.
ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acabaa? :)

lütfen vermem lazım benim 1 aya düğünümüz var elbise alıp sığmam lazımm

evet cnm metabolizmeyı çalıştırıyor ben sütsüz ve şekersiz içiyorum genelde ama
ara ögün yapıcaksam 200 ml süt ile yapıyorum

Yani icincede tok hissediyormusunz kendinizi ay cok sordum sana bugün yaaa masum

kızlar selaam
boyum 1.64 kilom 70, bende size katılıyorum bugünn.
ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acabaa? :)

lütfen vermem lazım benim 1 aya düğünümüz var elbise alıp sığmam lazımm

Hoşgeldinnn taze gelinnnn :))) ben 1 ay da beş kiloya yakın verdim:) sende verirsin gün icerisindede dikkat ediyoruz sende bize katıl :) ayrı ayrı diyet yapanlarda var ama neticede hepimiz 5den sonra bişey yemiyoruz ve başarılıyız :))

Yani icincede tok hissediyormusunz kendinizi ay cok sordum sana bugün yaaa masum

sor bebekk aşk olsun cevaplarım elimden geldigince, evet cnm tok oluyor insan içtiginde migdeyi yatıştırıyor
küçük bir tüyo yanında 2 kare bitterde yiyebilirsin arada sırada meyve hakkını kullanmış olursun gerçi sen meyvede yimiyon

Kız öyle deme yaaa yiyorumm tabii greyfurt aldım büssürü ananas aldım yedim yarinde onlardan yerim DDD masum yaaaa yarin menümü sen belirle hahah sana uyim en cok seviyorum öyle heycanlı oluyo :d meyvede katarsın haaa hadi kızzzz sen biliyon bu işleri anladım ben ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…