saol bebekkkk.. :)
Canımcım şöyle, çok açsam ve ara öğün gibi içceksem soğuk süte 1 bardağa yarım tatlı kaşığı nescafe gibi sütün üzerine ekliyorum, o kaymak gibi oluyo sütün üzerinde, eriyerek yavaşça içine dağılıyo, karıştırmadan içiyorum, eriyen kahve dudağına değiyo filan, çok güzel, benim hoşuma gidiyo.. Can sıkıntısından içeceksem de sade şekersiz ve sert içiyorum.. iki türlüde şeker kullanma tatlişkom..
Bana zor geldi kusum.. Biftekler, haslanmis ispanaklar filan.. Ornek al kendine tabi ama komple ugrasilmaz herhalde..
NeS
arkadaşlar şu zamana kadar herkes iyi kilo verdi ve bırakmadı sebebide belli bir listeye uymak zorunda olmayışımız o yüzden bence listeleri bırakın o gün canınız ne istiyorsa onu yiyin yani kalori sayın yaptıgınız diyetten zevk alın
ama kalori sayayım derken hiç bir şeyyemiyim bu günsadece hamur işi kek börek yiyimde yapmayın
sağlıklı sebze meyve tahıl et bunlarla yapın kalori sayımınızı.
amaç en önce 3 BEYAZDAN uzak kalmak sonrası kalorisi az yemekler yemek birde ÇİKOLATADAN kızlar.
Hayırlı akşamlar kızlar :)
Bol acılı limonlu tavuk corbamdan önce bi bardak acı kahve sütsüz şekersiz ictim ve günü kapatyorum hepnize kolay gelsinnnnn :)
afiyet olsun canım..
arkadaşlar şu zamana kadar herkes iyi kilo verdi ve bırakmadı sebebide belli bir listeye uymak zorunda olmayışımız o yüzden bence listeleri bırakın o gün canınız ne istiyorsa onu yiyin yani kalori sayın yaptıgınız diyetten zevk alın
ama kalori sayayım derken hiç bir şeyyemiyim bu günsadece hamur işi kek börek yiyimde yapmayın
sağlıklı sebze meyve tahıl et bunlarla yapın kalori sayımınızı.
amaç en önce 3 BEYAZDAN uzak kalmak sonrası kalorisi az yemekler yemek birde ÇİKOLATADAN kızlar.
ÇOK HAKLISIN CANIM , benim de buraya katılmamın sebebi liste olmayışı kendi diyet yemeğimi kendim hazırlıyorum yok bugun bu yenecek yok bugun bu denilince ben yapamıyorum zamanında çok denedim ama olmadı en güzeli böyle iyiki aranıza katılmışım...
slm kızlar 3 gibi kuru üzüm yedim siyah 10 tane küçük az önce galeta yedim 2 tane büyük 1 yeşil elma bugün toplam aldığım kalori 1532
akşam çok koşmam lazım çokkk
bana boncuk yok galıbaaa öküz gibi yemişimde yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?