Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ay inşallah yaa. bugün 25 mart tarih atayım bari :) ekmek falan kahvaltıda tıka basa yemek serbest mi

Öğle yemeğim küçük bir esnaf lokantasında küçük pasta tabağının yarısı kadar tavuk sote, yarısı kadar kıymalı ıspanak

ay inşallah yaa. bugün 25 mart tarih atayım bari :) ekmek falan kahvaltıda tıka basa yemek serbest mi

Kız yok nettinnn :d ekmeği cok tüketme bence en fazla 2 dilim .. Yani canım ben öyle yapıyorum ekmeği fazla tüketmiyorum daha .. Kahvaltını güzel yap salatalık domates yeşillik falan fistan zeytin biraz peynir .. Öglen akşamda az kaloliri yiecekler .. Nasıl anlatim :d yani bişeyler değişmesi lazım ekmek ekmek nereye kadar aklıma bişey gelmiyor dahaaa yaaa

tamam anladım canm teşekkürler
Super, o zaman kaldigin yerden devam
bu hafta guzel bir kilo düsüsu bekliyoruz senden ona göre
inşallah hem bu hafta hem de gelecek haftalarda tam gaz devamm....

kızlar aktara gittiğimde biberiye çayı diye bi kutu gösterdi ordaki bayan, içinde bi kaç çeşit daha var işte. üzerinde ne kadar tüketeceğin yazıyor ilk gün 1 bardak ikinci gün 2 bardak 45 dakika arayla falan diye. kullananlar gelip yeniden alıyor falan dedi 2 haftada 5 kilo vereni gördüm dedi. bu 5ten sonra yememe olayının yanında bunu da yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa aldığımda adına falan bakar söylerim size kızlarr :)

ayy dogru ya geçen meyve tabagı görmüştüm menünde soryy cnm ..
şekerim yani şöle düşün sabah ekmekli kahvaltı , öglen protein , akşam sebze
yanına salata ekle yogurt ekle ayarlamasını yap

bak mesela ben bugün akşam işten çıkmadan 1 paket çörek otlu bsükivi ve yogurt yiycem.
bükivi karbonhidrat oldugu için sabah ekmek yerine yumurta yeidm protein almış oldum
öglende sebzemi yiycme akşamda kh tüketmiş olcam
sende zmanla bunun ayarlamaısnı yaparsın
greyfurtta yag yaktırırr

Anladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süperrrr ]

Cok sevindim gıı ha bide bişey sorcem benim fırına attıgım balıgın üstüne parnier var.. Ekmek kırıntıları diyolarda daha yeni caktım davayı napsam son iki tane kaldı bi kac gun sonra onlarıda yesem sonra cıplak balık öı alsam ??

%80 kakao lu çikolatalardan yiyebilirisniz

canım ben hiç ağzımı sürmeyeyim bir kere sürdüm mü % bakmıyorum hepsinden yemek istiyorum ama yemeyince aklıma gelmiyor....

Kızlaaarrrr , dışarıda 50 dakika yürüdüm geldim... gelince kendime salatalık ve kabak sıktım suyunu içtim içine yarım limonda sıktım çok güzel bir tadı oldu ayrıca görünümü süperdi yeşil yeşil koktely gibiydi tavsiye ederim günde bir bardak sebze suyu için diyorlar ben bu cumartesi gününe kadar salatalık ve kabak suyu içmeyi planlıyorum... şimdi kuzum uyusun spora başlayacağım...

bununlada kilo veriyorsan yiyebilirsin , kullanımı daha kolay sanırım dondurlmuş ürünmü

yumurtalı patlıcna mı ilk kez duydum nasıl oliyyyyyyy

evet canim, cok doyurucu hemde lezziz. Patlicanlari kücuk küp küp dogruyorsun, sonra tereyaginda patlicanlari güzelce kavuruyorsun.
sonrada üzerine yumurta kirip, bi güzel karistiriyorsun, bu kadar :)))

tamam anladım canm teşekkürler
inşallah hem bu hafta hem de gelecek haftalarda tam gaz devamm....

Oleyyyy güleysa, iddidali bu hafta :)))

kızlar selaam
boyum 1.64 kilom 70, bende size katılıyorum bugünn.
ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acabaa? :)
lütfen vermem lazım benim 1 aya düğünümüz var elbise alıp sığmam lazımm

slm canim, hosgeldin aramiza. Gün icide dikkat etmeye calisiyoruz, herkes kendi kafasina göre degisik degisik diyetler yapiyor.
öncki sayfalara bakarsan, haftalik kilo listemizi bulabilirsin, orda kimin ne kadar kilo verdigi yaziyor canim.

Afiyet olsun nesillll :)))
saol bebekkkk.. :)

Canımcım şöyle, çok açsam ve ara öğün gibi içceksem soğuk süte 1 bardağa yarım tatlı kaşığı nescafe gibi sütün üzerine ekliyorum, o kaymak gibi oluyo sütün üzerinde, eriyerek yavaşça içine dağılıyo, karıştırmadan içiyorum, eriyen kahve dudağına değiyo filan, çok güzel, benim hoşuma gidiyo.. Can sıkıntısından içeceksem de sade şekersiz ve sert içiyorum.. iki türlüde şeker kullanma tatlişkom..

nesilcim söyledin canım cekti şu anda bende nescafe içiyorum saat 5 kadar kadar midemi bastırması lazım

woww süper anlatımmm valla benimde canım çekti sütsüz içiyorum ama
soguk nasıl oluyor tadı hiç denemedim:26:

nesilcim söyledin canım cekti şu anda bende nescafe içiyorum saat 5 kadar kadar midemi bastırması lazım

bende yaptım içiyorum şimdi

Afiyet olsun fıstıklar.. çorba niyetine.. benimde canım istedi ama lahana istikrarımı bozmak istemiyorum..
Sade içcem şimdi.. yarında sıksam dişimi, fayda görcem sanki.. bakalım inş..
:126:

Kızlar müsadeniz olursa bende katılmak isterim aranıza.Ben de dün başladım boyum 1.64 ,kilom 70.700 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…