Hoşgeldinnn taze gelinnnn :))) ben 1 ay da beş kiloya yakın verdim:) sende verirsin gün icerisindede dikkat ediyoruz sende bize katıl :) ayrı ayrı diyet yapanlarda var ama neticede hepimiz 5den sonra bişey yemiyoruz ve başarılıyız :))
ay inşallah yaa. bugün 25 mart tarih atayım bari :) ekmek falan kahvaltıda tıka basa yemek serbest mi
tamam anladım canm teşekkürlerHosgeldin canim bende yeniyim :)
Hurma diyeti 3 ögunluk bi diyet ve her ögunde 7 hurma ile 1 kase yogurt yiyosun. Baska hic bisey yemek yok. Yemeklerden önce hurma yemek ayri bisey o diyet degil. Yemekden once hurma yersen yemege oturdugunda kendini tok hissedersin ve daha az yemek yersin. İnsAllah yardimci olabildim :)
inşallah hem bu hafta hem de gelecek haftalarda tam gaz devamm....Super, o zaman kaldigin yerden devam
bu hafta guzel bir kilo düsüsu bekliyoruz senden ona göre
Kız öyle deme yaaa yiyorumm tabiigreyfurt aldım büssürü ananas aldım yedim yarinde onlardan yerim DDD masum yaaaa yarin menümü sen belirle hahah sana uyim en cok seviyorum öyle heycanlı oluyo :d meyvede katarsın haaa hadi kızzzz sen biliyon bu işleri anladım ben ]
ayy dogru ya geçen meyve tabagı görmüştüm menünde soryy cnm ..
şekerim yani şöle düşün sabah ekmekli kahvaltı , öglen protein , akşam sebze
yanına salata ekle yogurt ekle ayarlamasını yap
bak mesela ben bugün akşam işten çıkmadan 1 paket çörek otlu bsükivi ve yogurt yiycem.
bükivi karbonhidrat oldugu için sabah ekmek yerine yumurta yeidm protein almış oldum
öglende sebzemi yiycme akşamda kh tüketmiş olcam
sende zmanla bunun ayarlamaısnı yaparsın
greyfurtta yag yaktırırr
%80 kakao lu çikolatalardan yiyebilirisniz
Anladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsüperrrr ]
Cok sevindim gıı ha bide bişey sorcem benim fırına attıgım balıgın üstüne parnier var.. Ekmek kırıntıları diyolardadaha yeni caktım davayı napsam son iki tane kaldı bi kac gun sonra onlarıda yesem sonra cıplak balık öı alsam ??
yumurtalı patlıcna mı ilk kez duydum nasıl oliyyyyyyy
tamam anladım canm teşekkürler
inşallah hem bu hafta hem de gelecek haftalarda tam gaz devamm....
kızlar selaam
boyum 1.64 kilom 70, bende size katılıyorum bugünn.
ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acabaa? :)
lütfen vermem lazım benim 1 aya düğünümüz varelbise alıp sığmam lazımm
saol bebekkkk.. :)Afiyet olsun nesillll :)))
Canımcım şöyle, çok açsam ve ara öğün gibi içceksem soğuk süte 1 bardağa yarım tatlı kaşığı nescafe gibi sütün üzerine ekliyorum, o kaymak gibi oluyo sütün üzerinde, eriyerek yavaşça içine dağılıyo, karıştırmadan içiyorum, eriyen kahve dudağına değiyo filan, çok güzel, benim hoşuma gidiyo.. Can sıkıntısından içeceksem de sade şekersiz ve sert içiyorum.. iki türlüde şeker kullanma tatlişkom..Kızlar nescafenizi sütlü mi iciyorsunuz yada sütsüz mü? Aclığa iyi geliyomu gercekten. ? Metabolizmayı calıştırdıgını duydum acıklasanız bende icerimarada icerim ama bağımlı değilim icmeye başlarım ile yarıyorsa
saol bebekkkk.. :)
Canımcım şöyle, çok açsam ve ara öğün gibi içceksem soğuk süte 1 bardağa yarım tatlı kaşığı nescafe gibi sütün üzerine ekliyorum, o kaymak gibi oluyo sütün üzerinde, eriyerek yavaşça içine dağılıyo, karıştırmadan içiyorum, eriyen kahve dudağına değiyo filan, çok güzel, benim hoşuma gidiyo.. Can sıkıntısından içeceksem de sade şekersiz ve sert içiyorum.. iki türlüde şeker kullanma tatlişkom..
nesilcim söyledin canım cekti şu anda bende nescafe içiyorum saat 5 kadar kadar midemi bastırması lazım
saol bebekkkk.. :)
Canımcım şöyle, çok açsam ve ara öğün gibi içceksem soğuk süte 1 bardağa yarım tatlı kaşığı nescafe gibi sütün üzerine ekliyorum, o kaymak gibi oluyo sütün üzerinde, eriyerek yavaşça içine dağılıyo, karıştırmadan içiyorum, eriyen kahve dudağına değiyo filan, çok güzel, benim hoşuma gidiyo.. Can sıkıntısından içeceksem de sade şekersiz ve sert içiyorum.. iki türlüde şeker kullanma tatlişkom..
nesilcim söyledin canım cekti şu anda bende nescafe içiyorum saat 5 kadar kadar midemi bastırması lazım
bende yaptım içiyorum şimdi
bununlada kilo veriyorsan yiyebilirsin , kullanımı daha kolay sanırım dondurlmuş ürünmü
Afiyet olsun fıstıklar.. çorba niyetine.. benimde canım istedi ama lahana istikrarımı bozmak istemiyorum..
Sade içcem şimdi.. yarında sıksam dişimi, fayda görcem sanki.. bakalım inş..
:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?