Ooo iyiymil canım ilk sezon çok heyecanlı zaten zaman su gib akar gider.bende sen gib yapardım koşu bamdını kullanırken ama artık hiç çıkmıyorum çok uzun süre kullandım çok sıkıldım.bide alt komşu faktörü var.leslie yapıyorum bende.Canim, film izliyorum genelde ben muhtesem yuzyili hic izlememistim esim izin vermiyordu bende kirmadim iyi dedim simdi ogle aciyorum daha ilk sezondayim,:)))))) izleyerek spor yapiyorum...
Cok sagol canim iyikide size katilmisim sizin sayenizde motivasyonum 0'dan 100'lere kadar cikiyo :) Yarin aksam yemegi yemicem ve yerine 1 bardak tarcinli süt veya yogurt icicem ac yatmam gerekiyo..
Ooo iyiymil canım ilk sezon çok heyecanlı zaten zaman su gib akar gider.bende sen gib yapardım koşu bamdını kullanırken ama artık hiç çıkmıyorum çok uzun süre kullandım çok sıkıldım.bide alt komşu faktörü var.leslie yapıyorum bende.
İşte bu kadar dila.ne olursa olsun motivasyonumuzu kaybetmiyoruz.benim geçen hafta yatılı misafirim vardı 5 gün 2 küsür kilo aldım.yıkıldım resmen sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde silkelendim kendime geldim.burası gerçekten çok iyi geliyor banada.
10 dk eve yürüdüm marketten yarın dukana başlayacağım için kaşar ayran salam peynir falan aldım yarın dukan günü bol proteinli olacak evde 30 dk elipyik yaptım inş bugün yefiklerimi azda olsa telafi etmişimdir şimdi yeşil çay zamanı şimdiden avıktığı hissediyorum sanki :))
İyi akşamlar hanımlar
akşam yemeğimi yine 6 hurma ve yoğurtla yedim 17:00 de kapattım
saat 6 dan beride sakız çiğniyorum ve karnım devamlı gurulduyor midem ve bağırsaklarımda devamlı hareket var
sanki metabolizmam devamlı calışıyor gibi artık öğün aralarında ve akşamları devamlı sakız çiğnicem şu anda acayip açıımmmm
yarın ve sonraki iki gün karabugday veya lapa yicem yoğurtla....
Keşke girseydin canım en azından bugün dikkat ederdin.moralleri bozmuyoruz daha cumartesiye 3 gün var dikkat edersen sıkıntı olmaz inş.İyi akşamlar kizlar
Iki gundur utancimdan giremedim vall topige
Dun annemdeydim sac boregi ve revanileri huplertim resmen oyle boyle degil
Bugunde evdeydim yine bogazim durmadigirdim ciktim yedim
Sanirim verdiklerimi aldim tartilmaya bile korktum cunku. Cumartesi tartilcam
Cumartesiye kadar -lere dusmem lazim
Yarin cok dikkat etmeliyim
Canim, film izliyorum genelde ben muhtesem yuzyili hic izlememistim esim izin vermiyordu bende kirmadim iyi dedim simdi ogle aciyorum daha ilk sezondayim,:)))))) izleyerek spor yapiyorum...
Eger burasi olmasa ipin ucu cok kaciyo. Kendimi toplayamiyorum burasa sorumlu hissediyorum ve cumartesiki bildirim aklima geliyo ve hemen toparlaniyorum
Iyiki varsiniz sizi seviyorum canolar
Canim, ben bu hafta yogurt ve yumurta yemiyecem bakalim fark edecek mi.....bir arkadasim sporla ugrasiyor dediki yumurtanin sarisini yeme demisti yogurtta bir cay bardagi ye ama hergun yeme demisti...ben dikkate almamistim bu hafta onun dedigini deniyorum.. Peynir sabahlari lor yiyorum o kadar...
Ooo iyiymil canım ilk sezon çok heyecanlı zaten zaman su gib akar gider.bende sen gib yapardım koşu bamdını kullanırken ama artık hiç çıkmıyorum çok uzun süre kullandım çok sıkıldım.bide alt komşu faktörü var.leslie yapıyorum bende.
İşte bu kadar dila.ne olursa olsun motivasyonumuzu kaybetmiyoruz.benim geçen hafta yatılı misafirim vardı 5 gün 2 küsür kilo aldım.yıkıldım resmen sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde silkelendim kendime geldim.burası gerçekten çok iyi geliyor banada.
Arkadaşlar hiç kimse cevap yazmıyo bende katılmak istiyorum aranıza( ben 1.62 boyunda 82 kiloyum birazdan yürüyüşe çıkıcam sabahları açkarna 1 tane kivi bir litre su içiyorum kahvaltı ve akşam yemeği konusunda başarılı olan varsa lütfen yardımcı olsun bana ve ben tatlıya dayanamıyorum tatlı ihtiyacımı nasıl gideririm bilen varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol teşekkür ederim pirinç lapasını tuzsuz yağsız yiyorsun demi akşam yemeği yemiyomusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?