Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim, film izliyorum genelde ben muhtesem yuzyili hic izlememistim esim izin vermiyordu bende kirmadim iyi dedim simdi ogle aciyorum daha ilk sezondayim,:)))))) izleyerek spor yapiyorum...
Ooo iyiymil canım ilk sezon çok heyecanlı zaten zaman su gib akar gider.bende sen gib yapardım koşu bamdını kullanırken ama artık hiç çıkmıyorum çok uzun süre kullandım çok sıkıldım.bide alt komşu faktörü var.leslie yapıyorum bende.
Cok sagol canim iyikide size katilmisim sizin sayenizde motivasyonum 0'dan 100'lere kadar cikiyo :) Yarin aksam yemegi yemicem ve yerine 1 bardak tarcinli süt veya yogurt icicem ac yatmam gerekiyo..

İşte bu kadar dila.ne olursa olsun motivasyonumuzu kaybetmiyoruz.benim geçen hafta yatılı misafirim vardı 5 gün 2 küsür kilo aldım.yıkıldım resmen sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde silkelendim kendime geldim.burası gerçekten çok iyi geliyor banada.

Canlar kendimi aşırı sportif hissediyorum haytımda ilk defa bu akşam şınav çekebildim hemde 5 adet. Ölsmde gam yemem artık. Akşam 40 dk leslie 100 ip 30*3 mekik veeee 5 şınav çektim. Kollarım hala yanıyor...yaşasın sporrrrrr

İyi akşamlar kizlar
Iki gundur utancimdan giremedim vall topige
Dun annemdeydim sac boregi ve revanileri huplertim resmen oyle boyle degil
Bugunde evdeydim yine bogazim durmadigirdim ciktim yedim
Sanirim verdiklerimi aldim tartilmaya bile korktum cunku. Cumartesi tartilcam
Cumartesiye kadar -lere dusmem lazim
Yarin cok dikkat etmeliyim

Eger burasi olmasa ipin ucu cok kaciyo. Kendimi toplayamiyorum burasa sorumlu hissediyorum ve cumartesiki bildirim aklima geliyo ve hemen toparlaniyorum
Iyiki varsiniz sizi seviyorum canolar

Ben alt komsu konusunda cok sukur sansliyim bir kari koca baska kimseleri yok sordum diyorki sesin bile gelmiyor diyor istedigin zaman yap sporunu dedi sag olsun..... Sende bugun guzel spor yapmissin gidecek bu kilocuklar....

İyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğimi yine 6 hurma ve yoğurtla yedim 17:00 de kapattım

saat 6 dan beride sakız çiğniyorum ve karnım devamlı gurulduyor midem ve bağırsaklarımda devamlı hareket var

sanki metabolizmam devamlı calışıyor gibi artık öğün aralarında ve akşamları devamlı sakız çiğnicem şu anda acayip açıımmmm

yarın ve sonraki iki gün karabugday veya lapa yicem yoğurtla....

Canim, ben bu hafta yogurt ve yumurta yemiyecem bakalim fark edecek mi.....bir arkadasim sporla ugrasiyor dediki yumurtanin sarisini yeme demisti yogurtta bir cay bardagi ye ama hergun yeme demisti...ben dikkate almamistim bu hafta onun dedigini deniyorum.. Peynir sabahlari lor yiyorum o kadar...

Derin bende okadar açııım ki anlatamam.sakız dedin sakız çekti canım olsaydı evde şimdi çiğnerdim yaa.. bu hafta herkes çok dikkatli maşallah

Keşke girseydin canım en azından bugün dikkat ederdin.moralleri bozmuyoruz daha cumartesiye 3 gün var dikkat edersen sıkıntı olmaz inş.

Kizlar bu gun toplam 651 kalori almisim, simdi yuruyusten geldim. 70 dk. Tempolu 507 kalori yakmisim.. Dusumu aldim.. Bitki cayimi iciyorum, buyuk kupa- 1 yesilcay, 1 lipton 5li cay, birlikte koydum fincana.. Sonra da bayilmayi dusunuyorum.. İyi geceler hepinize.. Sewiyorum sizi..

NeS

Canim, film izliyorum genelde ben muhtesem yuzyili hic izlememistim esim izin vermiyordu bende kirmadim iyi dedim simdi ogle aciyorum daha ilk sezondayim,:)))))) izleyerek spor yapiyorum...

Ayy gozumun onune geldi o bolumler.. Cok guzeldi gercekten.. :)

NeS

Eger burasi olmasa ipin ucu cok kaciyo. Kendimi toplayamiyorum burasa sorumlu hissediyorum ve cumartesiki bildirim aklima geliyo ve hemen toparlaniyorum
Iyiki varsiniz sizi seviyorum canolar

Cumartesiye cok var canim, dert etme.. Toparlanirsin hemen..

NeS

Bi dene bakalım sonuç nolcak canım bende dukanı deniycem gelişmeleri yazalım mutlaka:)

Miğdemden gurul gurul sesler geliyorrr bu iyiye işaret çaymı içer yatarım iyi geceler kızlar bide sabahları işe gitmeden uğyüyebilsrm süper olacak valla :))

Aynen katiliyorum hemde cok cok iyi..

Arkadaşlar hiç kimse cevap yazmıyo bende katılmak istiyorum aranıza ( ben 1.62 boyunda 82 kiloyum birazdan yürüyüşe çıkıcam sabahları açkarna 1 tane kivi bir litre su içiyorum kahvaltı ve akşam yemeği konusunda başarılı olan varsa lütfen yardımcı olsun bana ve ben tatlıya dayanamıyorum tatlı ihtiyacımı nasıl gideririm bilen varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkese kızlar 400 gr daha gitti benden sabahları pirinç lapası yemek insanı çok tok tutuyor kalorisi bir kocaman kase salatayla 300 ü geçmiyor.pirinç haşlanıncada çoğalıyor bayağı bir.yani hem gözüm doyuyor hem karnım.öğlene kadar acıkmıyorum hiç sonra biaz meyva yiyorum akşamda biraz badem ve leblebi ile nescafe içiyorum.aslında bugün yyumurta yemeyi planlamıştım ama vazgeçtim cumaryesiye kadar devam edicem. Aldığım kiloların hepsini verdim ama 71.2 nin altına düşüp listeye eksi gramcıklar eklemem lazım belkide kilocuklar. neden olmasın

Sağol teşekkür ederim pirinç lapasını tuzsuz yağsız yiyorsun demi akşam yemeği yemiyomusun

Hoşgeldin canım akşamları pek aktif olmuyo burası ondandır yoksa elimizden geldiği kadar herkes cevap vermwye çalışıyoruz.akşam yemeğini çorba yada hafif bir sebze yemeğiyle geçirwbilirsin.hepimiz farklı şeyler yapıyoruz burada belli bir listeöiz yok gün içinde az ye akşamıda 5 yafa 6 dan önce halledersen olır bu iş.motivasyon çok önemli canım bizi takip edersen düzenli yanlışlarını düzeltebilirsin bizim menüler sana örnek olur. Canın çok tatlı istediğinde bir bardak süte tarçını dök iç bak nasıl canın tatlı istemeyecek artık.

Sağol teşekkür ederim pirinç lapasını tuzsuz yağsız yiyorsun demi akşam yemeği yemiyomusun

Normalde yağ tuz konulmuyor 3 öğün 1 çay bardağı pirinci haşlayıp yoğurtla veya domates salatalık ile yiyosun canım.ama bu detoks yapmak için bem detpks yapmıyorum pirincin kalorisi haşlanınca düşük oluyor dediğim gibi sadece sabah yiyorum.kıvırcık beyaz lahana domates salatalık ile az yağlı az tızlu be bol limon ve bol acılı bir salata yapıyorum.haşldığım pirinci bu salataya ekleyip afiyetle yiyorum canım.pul biber ve limon metobalizmayı çalıştırıyor .akşam yemeği buaralar yemiyorum misafirim vardı 2 küsur kilo aldım onları vermeye çalışoyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…