Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Betulina, Zeyas sağolun canlar Hayatımda hiç bir diyetimde bu kadar motive olmamıştım, iyi ki varsınız

Çözdük abicim biz bu olayı

Hepimiz süperiz süper

Nesilcim sen de iyi ki varsın tatlım

Sana da günaydin canim. Semocum haklisin, ama e yapayim, ben bu kadariyla artik düyoyorum. Mide de agirlik yapmayacak kalorili bir seyler yiyeyim ara ara bari.. Himm kuru kayisi geldi simdi aklima :26:

aaah bak kayisi guzel fikir, arada hurmada yiyebilirsin. Ceviz ve bademde olabilir

Yok yok, 80i cok görüyorlar, sen 80 olmazsin diyorlar Resmen daha az gösteriyorum su an Annem bile artik iyi gidiyorsun dedigine göre, var bir gelisme

canim sen cok super gidiyorsun valla masallah sana Betul insallah 8li rakamlari görmezsen cumartesi gunu
6haftada 6 kilo oldu senin demi ?

Betulina, Zeyas sağolun canlar Hayatımda hiç bir diyetimde bu kadar motive olmamıştım, iyi ki varsınız
Çözdük abicim biz bu olayı
Hepimiz süperiz süper

haha poyrazzzz cok yasa emi, guldurdun beni :)))) Cözduk abicim biz bu olayio

Yok yok, 80i cok görüyorlar, sen 80 olmazsin diyorlar Resmen daha az gösteriyorum su an Annem bile artik iyi gidiyorsun dedigine göre, var bir gelisme

hah ha ne biliyim canım yağlar var falan diyince çok gösteriyosun diyolar sandım... ohhhh ozman mis canım ki zaten 6 kilo verdin maşallahdaha çok vermiş gösteriyo olman da harika ötesi

Ne demişler semoş, yediğin o hurmalar sonra seni tırmalar...Aman diyim :)

Ne demişler semoş, yediğin o hurmalar sonra seni tırmalar...Aman diyim :)

Eneeeemmmm Valentiiinnnnn, Hahaha tirmalamaz :)))
Bende sana simdi özelden msj attim. Konuyu okudugunu gördummmm :))) Nerdesin yine sen kacak?
televizyondaki kacak dizisine cokmu baktin yoksa???

günaydın kızlar :))

bugün dukanın 1günündeyim :) bol proteinli bir gün olcak benim için

kahvaltım kaşar peynir yedim 2 dilim
2 dilim peyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
bide pınarın aç bitir salamından 5 dilim yemişimdir . türk kahvemide içtim .
şimdi yeşil çayımı içecem bakalım nasıl geçecek günüm :))

canim sen cok super gidiyorsun valla masallah sana Betul insallah 8li rakamlari görmezsen cumartesi gunu
6haftada 6 kilo oldu senin demi ?

hah ha ne biliyim canım yağlar var falan diyince çok gösteriyosun diyolar sandım... ohhhh ozman mis canım ki zaten 6 kilo verdin maşallahdaha çok vermiş gösteriyo olman da harika ötesi

Evet, ben 14 Subatta basladim. Bu cumartesi 6 hafta bitecek, ve insallah cumartesi 80 veya 79.9 cikarsam 6 haftada 7 kilo vermis olacagim Gercekten hic böyle hayal etmemistim, umarim ramazana kadar 74 ü sabitlerim. Bu benim ilk istasyonum Sonrasi Allah Kerim

günaydın canım spordan sonra süt mü içmek lazım ben hiç içmiyorum

Eneeeemmmm Valentiiinnnnn, Hahaha tirmalamaz :)))
Bende sana simdi özelden msj attim. Konuyu okudugunu gördummmm :))) Nerdesin yine sen kacak?
televizyondaki kacak dizisine cokmu baktin yoksa???

Okumadım bir yandan gazete okuyorum sabah sabah...Bu aralar hayatım pek altüst fekat gelip yoklayacağım seni ara ara.O yaban ellerde her böreğe kukiye elin uzandığında bunu hatırla Tırtıklayacağım seni
66 larda debeleniyorum ben şekerim pek dikkat edemiyorum birkaç haftadır.Ara ara fitnes hocama yakalanıyorum, bir göstermelik kendilerine görünüp kaçıyorum. Fitnes değilde üşenmezsem yüzmeye ağırlık vereceğim fırsat bulunca.

Aaaa Valentinnn Naber, nasılsın ve nerelerdesin

Poyraz şekerim bir iki baktım geriye dönük ..Çok iyisin Zaten bu azimle kurtulması mümkün değil o yağcıkların.Yaza fink atıcaz sahillerde değil mi?

günaydın canım evet kaloriyi yanlış yaptım ilk günümdü kalori hesabında beceremedim o kadar az yedim ki saat 8de acıkmıştım yani ama 1500 küsür kalori yemişim sanki. dukana başladım bugün ama 7 günlük olanını 1 gün protein diğer gün sebze protein sonra diğer günler ekmek elma gibi bu sefer katı dukan değil yani atak evresi 1 gün diğer dukandan 5-6 gündü ama benim işim belli olmaz bugünü iyi atlatırsam atak evresinş uzatabilirim de :)

ben sabahda yapmak istiyorum ama uykudan gözümü açamıyorum 5 dk daha 5 dk daha yatayım diyorum bi bakmışım saat gelmiş apar topar hazsırlanıp çıkıyuorum napcam bu uyku işini bilmiyorum

Sana da günaydın BACIM..
Sevindim senin adına, sporla daha bi dinç hissediyorsun kendini..

Gunaydin arkadaslar bikac gundur yazamadim dun sabah kahvaltida ekmegi abarttgm icin kendime ceza verdm oglen hicbisi yemedim aksam da esimin zoruyla miniminnacik bi kofte attm agzima bude bi kupa soguk sute bescafe attim ama icemedim bi iki yudum anca..bugunde bir haslanmis yumurta iki catal ucu peynir ve bi fincan sekersiz cay ekmek yok..oglene haslanmis patates yemeyi dusunuyorum aksamda kepekli makarnaya haslanmis tavuk..birde yeni bir kure basladim rezene anason biberiye 4 gunluk bir kur.vucuttaki suyu atiyomus her yemekten once bi fincan iciyorum cok etkili bisiymis bakalim gorucez bugun ikinci gunum ctesi kiloda gorucez artik:)

i$lerini yoluna sok, geri gel buraya tatli tatli atisiyorduk seninle ne güzel. Arayi cok acma sakin olarmi
Derdin herneyse, Allah yardimcin olsun canim.
Oooh supersin canim kal öyle 66da sakin alma, ama daha verebiliyorsan ver tabi ))

Günaydin canlarr :)
Hemen bugünkü menüme geciyorum..

Sabah:
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim esmer ekmek
( 275 kcal )

Ögle:
Büyük 1 porsiyon salata (beyaz peynirli)
1 kücük elma
( 177 kcal )

Toplam 452 kalori. aksam ne yerim bilmiyorum ama cok cok cok hafif gecirmem gerekiyo.. :)

günaydın canım spordan sonra süt mü içmek lazım ben hiç içmiyorum

Canım Derin söylemişti, ben de o yüzden içtim dün akşam. Ama mantıklı gibi, çünkü vücut çalışanlar da bol bol protein alırlar daha fazla kas yapmak için. Ama onlar spor öncesi mi, spor sonrası mı alıyorlar bilmiyorum

Betülina vallah ne güzel vermişsin ben 5 haftada ancak 2.5 kilo verdim ama son 1 haftadır çok sıkı diyet yapıyorum sporla birlikte. Biraz dikkat edince almıyorum ama veremiyorum da Neyse bu haftasonu 66lı rakamlara inemezsem ki şu an 67,6yım haftaya salı diyetisyen randevum var ona başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…