Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sağol canım ya çok teşekkür ederim bende kimse dönmüyo diye iyicene umutsuzluğa kapıldım ama tarcınlı sütü denicem mantıklı geldi bu arada siz Cumartesi. Kilonuzu paylaşıyomusunuz kilonuz kayıtlımı yoksa herkes rastgele yazıyomu yani yarışma falanmı var aranızda :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Listemiz var oraya kilomuzu yaxıuoruz ama listeye girebilmen için 1 hafta düzenli paylaşım yapman lazım. geçmiş sayfalarda bulup bakabilirsin iyi kilo vetenler var aramızda

Son düzenleme:
Listemiz var oraya kilomuzu yaxıuoruz ama listeye girebilmen için 1 hafta düzenli paylaşım yapman lazım. geçmiş sayfalarda bulup bakabilirsin iyi kilo vetenler var aramızda

Nasıl yani hergün paylaşım yaparım sonra listeyi nerde görücem 1 hafta sonra benide aranıza alın yardımcı olurmuşun bana

Günaydın güzelliklerim

Valla hepimize 41 kere maşallah diyorum, başka da bişey demiyorum Herkes çok dikkatli, çok azimli ve çok sportif

Ben de dün eve gider gitmez 50 dk eliptik ve üstüne 120 mekik yaptım. Spor sonrası Derin'in dediği gibi kas olsun diye 1 bardak light tarçınlı sütümü içtim.

Geceye doğru acayip acıktım, resmen kanım çekildi ama sakıza ve suya yüklendim. Ve sonuç 67,5

Diyete 71,7 yle başladım ve bu hafta 6. haftam olacak. 6 haftada 6 kilo olmayacak belki ama en az 5 olması için elimden geleni yapacağım kızlar. Sizleri seviyorum, iyi ki varsınız

Merhaba kızlar ben de dün 200 kalori yaktım bisiklette ama bu akşam koşmayı düşünüyorum.

Sabah 1 dlm ekmek 1/2 peynir ve k biber 1 kuru kayısı yedim. Yeşil çayımı da içiyorum öğlen de ıspanak var yemekte onu yerim mis gitsin kilolar:)

günaydınnnn kkızlar geçmişe şöye bir göz<z attım ,

ecrins en yanlış hespalıyorsun cnm kalorisyi, birde dukana başlıycakmışsın hayırlı olsun ama çok zor bir diyet
yapan çok varr çevremde..

dila
yemişsin ama sıkma canını bugün bol protein ye, ekmek türevi yeme dünki yeidkelrin gider cnm

ada
yumurtasarısı ve yogurt için nedne öyle dedi arkadaşın bilmiyorum ama
ters bir etki olacagını sanmıyorum zayıflamak için yumurta ve yogurt diyetleri var...

bende akşam ofiste yeidm çıktım ama çok acıkmadım.. çünkü akşam 1 paket bsükivi yedim
demekki öglen yemek laızm migdeyii gruldatmak için

sabah sıkı bir kahvaltı yaptım kızlar, peynir domates salatalık tere roka yaz kahvaltılarını çok seviyorummm
öglede evdeki baklanın yarınsı getiridm yarısnıda ptesi yemiştim
çöpe gitcek getirmesemm yogurtla yeirm çıkıştada ekşi elnme ve yogurt yiycem

canım , kilo vermeyi zorlaştırır demişti sanırım haklı ben normalde 100 - 100 anca verirdim bugun bir uyandım 300 gr birden vermişim. yani hak verdim en azından benim bünyem sanırım kilo vermemi zorlaştırdı...onları yediğimde de spor yapıyordun deli gibi anca 100 gr verirdim iki gündür bayağı etkisini gördüm karar verdim hafta da bir gün bir kase yoğurt bir gün yumurta yiyeceğim...ama bu hafta hiç tüketmeyecem depodan kullansın vücut ))

Nasıl yani hergün paylaşım yaparım sonra listeyi nerde görücem 1 hafta sonra benide aranıza alın yardımcı olurmuşun bana

Canım listeyi bir arkadaşımız düzenliyor cuma günü paylaşıyor sayfada bizde alıntı yapıp yeni kilomuzu yazıyoruz haftan dolduğunda seni ekler yeter ki aramızda kal.

Günaydın Kızlar...

Akşam dediğim gibi resmen baygınlık geçirdim, yürüyüşten sonra sızmışım resmen..
Sabah evden çıkmadan yedim..

3 dilim bimin çavdar ekmeğinden yedim.. Tost ekmeği gibi olanlardan
(1 kb b peynir 2 dilim ekmekle, 3. dilime de nutella sürdüm)
1 ajga bardak yarım yağlı az nescafeli süt içtim, kendime geldim.

Yanımda doğranmış 1 yeşil ekşi tarçınlı elma ve 1 tabaklık lahana yemeğim var.

Acıkma durumuma göre bunlarla yetinmeye çalışıcam.

Şu an sade şekersiz nescafemi içip, keyif yapıyorum..

İyiki varsınız..

GüNaYdiN, günaydin, günaydinn
Sabah 70 dk yürüyüsü, ardindan
Sabah: 1 muz,20gr cikolata, bir parmak pizza yedim. Toplam 250 cal.
Bugünü cokkk hafif gecirmeyi düsünüyorum, kiymali Karnibahar yemek gibi. Hafta sonu 80 beni bekliyor
kizlar kimse 81 olduguma inanmiyor, yaglar hala duyuor ama mide az ymekten dolayi göbek icerde, sirtim sekle girdi. Bacaklarim zaten zayif, ama gögüsler kocaman Onlarda kücülecek insallah

Hosgeldin. Canim liste cumartesi yayinlanacak, sen dilersen ama gecmiste arayip bulabilirsin

Canım tebrik ederim seni az azda olsa vermişsin ya bence önemli olan bu maşallah.bomba gibiyiz aferim bize

Afiyet olsun sekerim Iyi gidiyorsun masallah... ve en önemlisi; sen de iyiki varsin

Günaaaaaaaydiiiiiiiin sexy lady's,
Kizlar yaa ne dicem, gunluk aldiginiz kaloriyi 900-1000 in altina dusurmeyin, vucut kitliga girmesin.

Havalarda düzeldi burda nihayet, bugun yuruyus arkadasimla anlastimmmm ve aksam hemen i$ten sonra yuruyuse basliyoruz
öglen iyi yiyip aksam yemegini elma ve hurmayla gecistircem.

kiz sen bildigimiz otlanmissin sabah sabah, bu ne yesillik bu ne sebze bu kadar aman Allahim

Günaydınn nesli Sende iyiki varsın fıstıkkk.... bu hafta herkes çok başarılı. Senide çok hırslı görfüm canım maşallah

Küçülecek betül inan.bi 5 kilo daha gitsin herkes ozaman görsün seni.gıcıklar sanki fark var deseler ölürler.bence fark vardırda söyleyen kişilerde göz olmayabilir.çünkü gayet iyi verdin bence

ne güzel spor yapıyorsunuz kızlar bende artık erken kalkıp lesile yapıcam çünkü 6:30 da kalkarken zorlanmıyorum
6 da da rahat kalkılır artık, akşam yapamıyorum bi iş çıkıyor bişiy ler oluyor..
en iyisi spor işini sabah halletmek

Canim süpersin, SÜPER , tebrik ediyorum seni bence sonuc önemli, ve sonuc güzel olmus, 4 KILO gitmis, yuppiiiiiiiiiii

Afiyet olsun arkadasim, menün sahane Bu menü adami zayiflatir

Sana da günaydin canim. Semocum haklisin, ama e yapayim, ben bu kadariyla artik düyoyorum. Mide de agirlik yapmayacak kalorili bir seyler yiyeyim ara ara bari.. Himm kuru kayisi geldi simdi aklima :26:

Küçülecek betül inan.bi 5 kilo daha gitsin herkes ozaman görsün seni.gıcıklar sanki fark var deseler ölürler.bence fark vardırda söyleyen kişilerde göz olmayabilir.çünkü gayet iyi verdin bence

Yok yok, 80i cok görüyorlar, sen 80 olmazsin diyorlar Resmen daha az gösteriyorum su an Annem bile artik iyi gidiyorsun dedigine göre, var bir gelisme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…