Betülina vallah ne güzel vermişsin ben 5 haftada ancak 2.5 kilo verdim ama son 1 haftadır çok sıkı diyet yapıyorum sporla birlikte. Biraz dikkat edince almıyorum ama veremiyorum daNeyse bu haftasonu 66lı rakamlara inemezsem ki şu an 67,6yım haftaya salı diyetisyen randevum var ona başlayacağım
Kızlar günaydınlar
herkesler veriyor kiloları süper bu hafta liste bol nazar bolcuklu ve bol alkışlı olucam çok iyi
ben tartıda 58 leri gördüm çük şükür aşağıları doğru gidiyorum büyük bir hızla
bu bakımdan kefirimi hurmamı yumurtamı ve yoğurdumu bırakmıcam bu hafta
nescafemi içtim ve hemen sıkızımı çiğnemeye başladım
4 saatlik öğün aralarında karnım acıkıp guruldamısnı istiyorum.
Nesilcim Kuzey cik hasta mi oldu yoksaaa smdi nasildustumu atesi
Canim benle sen birmiyiz. Benim haftalik senden fazla vermem gerekiyor, ne de solsa bünyem seninkinde cok daha fazla yag depolamisbir ayi askindir, haftada 6 gün EN AZ 1 saat yürüyorum ve az cok dikkat ediyorum. Buna ragmen benim haftalik hedefim 800 gr vermek, bu da gerceklesiyor hamd olsun. Ama ben 500 de versem mutlu oluyorum Boyun kac bilmiyorum ama senin de kilona göre bence haftalik 500 vermen cok ideal olur, bana öyle geliyor. Ve insallah dilegidin kiloya kavusacaksin
Derincim, cok sabrettin ve asagilara dogru gitmeyi hakettinYumurta, Yogurt ve hurmaya ben de agirlik vereyim bakayim. Gelecek hafta deniyeyim bunu, ise yarayacagina eminim
bugun sabah,
1 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber ve naydanoz
2 adet zeytin.
3 adet kızarmış light ekmek
sebze suyu içmeyi düşünüyorum salatalık , kabak marol ve maydanoz içine limonda sıkacam...
öğle
1 adet haşlanmış patates üzerine maydanoz ve birazda pul biber
akşam
2 adet haşlanmış patates üzerine maydanoz ve birazda pul biber
spor yaparım ama bugun çok yapamayacam her tarafım ağrıyor)) 1 saat yeter bugun .. bugun evtemizliği de yapacam sonuçta o da hareket...kuzum zaten gün içerisinde evi dağıtıyor sırf onun dağıttıklarını eğil topla bayağı effor harcıyorum ))
Kızlar günaydınlar
herkesler veriyor kiloları süper bu hafta liste bol nazar bolcuklu ve bol alkışlı olucam çok iyi
ben tartıda 58 leri gördüm çük şükür aşağıları doğru gidiyorum büyük bir hızla
bu bakımdan kefirimi hurmamı yumurtamı ve yoğurdumu bırakmıcam bu hafta
nescafemi içtim ve hemen sıkızımı çiğnemeye başladım
4 saatlik öğün aralarında karnım acıkıp guruldamısnı istiyorum.
GüNaYdiN, günaydin, günaydinn
Sabah 70 dk yürüyüsü, ardindan
Sabah: 1 muz,20gr cikolata, bir parmak pizza yedim. Toplam 250 cal.
Bugünü cokkk hafif gecirmeyi düsünüyorum, kiymali Karnibahar yemek gibi. Hafta sonu 80 beni bekliyor
kizlar kimse 81 olduguma inanmiyor, yaglar hala duyuor ama mide az ymekten dolayi göbek icerde, sirtim sekle girdi. Bacaklarim zaten zayif, ama gögüsler kocamanOnlarda kücülecek insallah
Hosgeldin. Canim liste cumartesi yayinlanacak, sen dilersen ama gecmiste arayip bulabilirsin
Daha iyi tatlım.. Çocuklarda salgın gibi bişeymiş bu ara, ateş, ishal, iştahsızlık, dün akşamda hafif gribe çevirdi ama ateşi düştü neyseki..
Halsiz biraz tontişim.. :) Mır Mır naz yapıyo..
Canım listeyi bir arkadaşımız düzenliyor cuma günü paylaşıyor sayfada bizde alıntı yapıp yeni kilomuzu yazıyoruz haftan dolduğunda seni ekler yeter ki aramızda kal.
Canim benle sen birmiyiz. Benim haftalik senden fazla vermem gerekiyor, ne de solsa bünyem seninkinde cok daha fazla yag depolamisbir ayi askindir, haftada 6 gün EN AZ 1 saat yürüyorum ve az cok dikkat ediyorum. Buna ragmen benim haftalik hedefim 800 gr vermek, bu da gerceklesiyor hamd olsun. Ama ben 500 de versem mutlu oluyorum Boyun kac bilmiyorum ama senin de kilona göre bence haftalik 500 vermen cok ideal olur, bana öyle geliyor. Ve insallah dilegidin kiloya kavusacaksin
Derincim, cok sabrettin ve asagilara dogru gitmeyi hakettinYumurta, Yogurt ve hurmaya ben de agirlik vereyim bakayim. Gelecek hafta deniyeyim bunu, ise yarayacagina eminim
Tebrikler tatlım, darısı başımıza..
Benim içinde 66 lar hayaldi - oldu.. dewamıda gelir inşallah.. 58 i görürmüyüm bilmiyorum ama uğraşıcam..
Sağol canım teşekkürler bundan sonra bende girdim aranıza inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim 2 ayım yarın bitiyor 10 kilo verdim sende verirsin yeterki sabırlı ol
eşim artık yeter diyor kendisi hafif popolu hatun sever
ama benim mutluluğm önemli olduğu için 55 e kadar devam bırakmam 55 te de koruma yapıcam ama nasıl olucak bilemiyorum
bu moda girdim yiyince pişmanlıkta duyuyorum umarım 55 ten de aşağı düşmem yoksa büyük kavga kopack evde ....
benim 2 ayım yarın bitiyor 10 kilo verdim sende verirsin yeterki sabırlı ol
ama benim mutluluğm önemli olduğu için 55 e kadar devam bırakmam 55 te de koruma yapıcam ama nasıl olucak bilemiyorum
bu moda girdim yiyince pişmanlıkta duyuyorum umarım 55 ten de aşağı düşmem yoksa büyük kavga kopack evde ....
Canm ins en hafif sekilde atlatir oglusun bi de bahr bahasi o da cok hasta yapar ins cabucak agrisiz sancisiz duzelir..benm minik cadi cok yoruyo beni hic halim kalmiyo azcik daha buyuse yurutec alip koyucam ama smdilik yorgunluk ve bas agrilariyla annesinin iligini kemigini somuruyo cok zor is hele bide yakinin yoksa(
Aynen, benimki de farketmeye başladı.. çok vercenmi daha filan diyoo. abartma fazla diye de tembihliyo..benim 2 ayım yarın bitiyor 10 kilo verdim sende verirsin yeterki sabırlı ol
Sana da günaydın BACIM..
Sevindim senin adına, sporla daha bi dinç hissediyorsun kendini..
bir süür alıntı yaptım yazamadım hepsi gittii
semoş
cnm ben çok severim yeşilligi ve yeşillik yedigimiz yiycekleirn glise4min endeksini düşürüyor
vee zyaıflamaya yardımcı çokta severim zaten4-5 dal tere ve roka 3 minik domates 1 salatalık yemişitm cnmm
spora başlamışsın tebriklerr
betülll
benim menülerle zyaıflanır ama bende öyle bir bünye varki
çok zor kilo veriyorum cnmmm maleseff
başka kme ne yazcma unuttumm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?