Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugun sabah,

1 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber ve naydanoz
2 adet zeytin.
3 adet kızarmış light ekmek

sebze suyu içmeyi düşünüyorum salatalık , kabak marol ve maydanoz içine limonda sıkacam...

öğle
1 adet haşlanmış patates üzerine maydanoz ve birazda pul biber

akşam
2 adet haşlanmış patates üzerine maydanoz ve birazda pul biber

spor yaparım ama bugun çok yapamayacam her tarafım ağrıyor )) 1 saat yeter bugun .. bugun evtemizliği de yapacam sonuçta o da hareket...kuzum zaten gün içerisinde evi dağıtıyor sırf onun dağıttıklarını eğil topla bayağı effor harcıyorum ))

Kızlar günaydınlar
herkesler veriyor kiloları süper bu hafta liste bol nazar bolcuklu ve bol alkışlı olucam çok iyi

Dün karar veremediğim menüme bugün yine aynen devam ediyorum
sabah erken saatte kefir

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1 küçük parça beyaz peynir ve çay

öğlen
2 yumurta yaparım tavada
ekmeksiz yerim

akşamda yine
hurma ve yoğurt yapıcam

ben tartıda 58 leri gördüm çük şükür aşağıları doğru gidiyorum büyük bir hızla
bu bakımdan kefirimi hurmamı yumurtamı ve yoğurdumu bırakmıcam bu hafta

nescafemi içtim ve hemen sıkızımı çiğnemeye başladım
4 saatlik öğün aralarında karnım acıkıp guruldamısnı istiyorum.

Canim benle sen birmiyiz. Benim haftalik senden fazla vermem gerekiyor, ne de solsa bünyem seninkinde cok daha fazla yag depolamis bir ayi askindir, haftada 6 gün EN AZ 1 saat yürüyorum ve az cok dikkat ediyorum. Buna ragmen benim haftalik hedefim 800 gr vermek, bu da gerceklesiyor hamd olsun. Ama ben 500 de versem mutlu oluyorum Boyun kac bilmiyorum ama senin de kilona göre bence haftalik 500 vermen cok ideal olur, bana öyle geliyor. Ve insallah dilegidin kiloya kavusacaksin

Derincim, cok sabrettin ve asagilara dogru gitmeyi hakettin Yumurta, Yogurt ve hurmaya ben de agirlik vereyim bakayim. Gelecek hafta deniyeyim bunu, ise yarayacagina eminim

Nesilcim Kuzey cik hasta mi oldu yoksaaa smdi nasildustumu atesi

Daha iyi tatlım.. Çocuklarda salgın gibi bişeymiş bu ara, ateş, ishal, iştahsızlık, dün akşamda hafif gribe çevirdi ama ateşi düştü neyseki..
Halsiz biraz tontişim.. :) Mır Mır naz yapıyo..

Devamlı değişiyorum menüleri yeni yöntemler deniyorum ama ağırlıklı haftanın bir kaç günü mutlaka protein yapıyorum
çünkü etlerim baya yumuşadı kaslarımın gelişip sertleşmesi için bunlara ihtayacım var.

Tatlım 1 haftalık patates diyeti var, geçen sene yapmıştım.. bu aralar yine düşünüyorum..
Sabah ta ye, tam olsun.. bi araştırsana.. yaklaşık 750 kalori alıyosun.. bi bak derim tatlım..
ilk 3 gün sadece patates, sonraki günler meyve filan ekleniyor..

bir süür alıntı yaptım yazamadım hepsi gittii

semoş
cnm ben çok severim yeşilligi ve yeşillik yedigimiz yiycekleirn glise4min endeksini düşürüyor
vee zyaıflamaya yardımcı çokta severim zaten4-5 dal tere ve roka 3 minik domates 1 salatalık yemişitm cnmm
spora başlamışsın tebriklerr

betülll
benim menülerle zyaıflanır ama bende öyle bir bünye varki
çok zor kilo veriyorum cnmmm maleseff

başka kme ne yazcma unuttumm:26::26:

Tebrikler tatlım, darısı başımıza..
Benim içinde 66 lar hayaldi - oldu.. dewamıda gelir inşallah.. 58 i görürmüyüm bilmiyorum ama uğraşıcam..

Sağol canım teşekkürler bundan sonra bende girdim aranıza inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm ins en hafif sekilde atlatir oglusun bi de bahr bahasi o da cok hasta yapar ins cabucak agrisiz sancisiz duzelir..benm minik cadi cok yoruyo beni hic halim kalmiyo azcik daha buyuse yurutec alip koyucam ama smdilik yorgunluk ve bas agrilariyla annesinin iligini kemigini somuruyo cok zor is hele bide yakinin yoksa(

Canım listeyi bir arkadaşımız düzenliyor cuma günü paylaşıyor sayfada bizde alıntı yapıp yeni kilomuzu yazıyoruz haftan dolduğunda seni ekler yeter ki aramızda kal.

Tamam canım sağol bilgilerin için sizden ayrılmıcam çok motive oldum sayenizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm masallah sanaa benden bes kilo fazla fazla basladn beni yakaladin valla:)

Tebrikler tatlım, darısı başımıza..
Benim içinde 66 lar hayaldi - oldu.. dewamıda gelir inşallah.. 58 i görürmüyüm bilmiyorum ama uğraşıcam..

benim 2 ayım yarın bitiyor 10 kilo verdim sende verirsin yeterki sabırlı ol
eşim artık yeter diyor kendisi hafif popolu hatun sever
ama benim mutluluğm önemli olduğu için 55 e kadar devam bırakmam 55 te de koruma yapıcam ama nasıl olucak bilemiyorum
bu moda girdim yiyince pişmanlıkta duyuyorum umarım 55 ten de aşağı düşmem yoksa büyük kavga kopack evde ....

keşke bende 10 kilo verebilsem süper olcak

derin tebrikler 58 leri görmüşsünnn valla 5 ler benim hayalim ilk diyete başlarken 58 di hedefim ama olmadı 90,80,70,60 dedimm ama bi 5 leri göremedim 7 lere tekrar çıktımm ne gzüel vermişsin iki ayda 10 kilo keşke bende verip kurtulsma iki ayda ama iki ayda sadece 4 kilo verebildim

yanında yakının yoksa çok zor tabii ama en güzel zamanları, tadını çıkar..
kızkardeşiminde bebeği var, 6,5 aylık oldu, isveçte yaşıyorlar.. 4 aylıkken 1 ay görebildik sadece, burnumuzda tütüyo cimcime..
facebook - viber - skype ile özlem gidermeye çalışıyoruz..

Aynen, benimki de farketmeye başladı.. çok vercenmi daha filan diyoo. abartma fazla diye de tembihliyo..
yurdum erkeği - bi tabir vardır ya.. vurunca ses çıkacakmış..

Sana da günaydın BACIM..
Sevindim senin adına, sporla daha bi dinç hissediyorsun kendini..

sagol tatli$kom, hareket $art valla. Diyetle bir yere kadar verebiliyorsun sonrada kilolarin devami gitmek bilmiyor.
Hem yuruyus metabolizmami iyi calistirir, beni haftalik 200gram vermek kesmedi valla. Gecen hafta o kadarcik gitti

aynen canim yesillik gibisi yok tabi, bende yesilligi cok seviyorum özeliklede rokayi :)))
evet bügun aksama i$ cikisi basliyorum insallah, gerekli cunku ekstra kalori harcamak gibisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…