Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar ben aynıyım bu hafta kilo veremedim malum eşimle gezmelerde olunca..haftaya vericem inş

Yersen etli.ekmekleri.veremezsin.tabi..saka yapiyorum canim bu hafta isi biraz sıkı tutarsin ozaman olur.bak en az kilo veren benim ama hic pes etmiyorum cunku ben.de senin gbi kacirdim.birazcik.:18:

Yersen etli.ekmekleri.veremezsin.tabi..saka yapiyorum canim bu hafta isi biraz sıkı tutarsin ozaman olur.bak en az kilo veren benim ama hic pes etmiyorum cunku ben.de senin gbi kacirdim.birazcik.:18:
aynen canım ya yedim yani fırsatı değerlendirmek lazım dedim hazır konyadayken haftaya 65 hedefim umarım olur acelem yok kuzum yaza kadar 55-58 olmak planım ayda 3 kilo yeterde artar bile bakalım şubat sonuna kadar 63-62 olursam çok mutlu olucam

Merhabaaaaaaaa ben yeni katildim siize veee 1 haftadir 17 den sonra hic bisey yemiyorum 3 litte su iciyorum ve günde 1 saat falan yürüyüs yapiyorum 3 kiloya yakin verdimmmm

Merhaba canim cok cok.iyi vernissin gercekten ayrica sporla desteklemek muthis iyi bir sey daha kalici.oluyor tebrikler:)

Evettt ya cok Sukur binlerce diyet denedim insallah bu olur busefer ya hep umudumi kaybettim ama bu siteyi gördükten beri cok hevesliyimm saaagoll hepberabet verelim insallahh

Evettt ya cok Sukur binlerce diyet denedim insallah bu olur busefer ya hep umudumi kaybettim ama bu siteyi gördükten beri cok hevesliyimm saaagoll hepberabet verelim insallahh

anteplim kaç kg sın
sadece bnları mı yaptn yani
5ten snra neler yiyorsnz mesela meyve çay oluyor mu?

yürüyüş kaç dk

boyunda kaçtı cnm soruları tek tek cvp verrsen çok memnun olacağm

kızlar topic açılalı baya olmş sonuçlar ne alemde
5 çok erken değil mi ben geç yatıyorum çnkü
kimi uzmanlar yatmadan 3 saat önce en son yemek yeme faslı biterse yeterli diyorlar siz ne diyorsunuz ?

Canm kilo cizelgene baktimda 9 kilo vermissin zaten masallah bu arada :) bi 9 daha verebilirsin bence burasi olmasa coktan salmistim da burasi tutyo bni iyi oluyo bu konuda her ay 3 kilo versen hazirana kadar halletmos olursun yaza da citir girersin

Ben kendime hedef bir fotograf sectim zayiflayip boyle olucam diye bakiorum hergun.avatarimdaki adriana lima gbi olucam zaten tipim oyle onun yuzunde kebdi yuzumu hayal edip ozendiriyorum kendimi zaten eskiden boyleydim ins bi 6-7 ay sonra yine boyle olucam kararliyimm!! Bugune kadar yedgm baklavalar borekler ne kazandirdi bana hiccc hatta kaybettirdi eski.halime donmek istiyoruumm

Kizlar gunaydin hepinize. Tartida 88.5 gordum. Oleeeeeee. Cok mutlu oldum. Simdi size kahvaltimi soyleyeyim:
Sahanda 2 yumurta, 4-5 ceri domates, salatalik, 5-6 zeytin, beyaz peynir, 1 tost ekmegi cavdarli ve vazgecilmezim kahve.

Aslinda resmini cekmistim ama koyamadim siteye telefondan giriyorum die herelde. Neyse opuyorum hepinizi...

anteplim kaç kg sın
sadece bnları mı yaptn yani
5ten snra neler yiyorsnz mesela meyve çay oluyor mu?

yürüyüş kaç dk

boyunda kaçtı cnm soruları tek tek cvp verrsen çok memnun olacağm

Ben 92.3 kiloydum suan 89.9 a indim boyum 1.65
Yok hayir ben hic birsey yemedim sadece su ictim ve 50 55 dakka yurudum dedigim gibi sadece su ictim ben kendim zorluk cekmiyorum cunku bende bilmiyorum alistim ya .. Ha bide bi barday yesil cay icmistim gecen gün :) sekersiz bisey olmuyormus

400 gr daha gitmis dun de 4 halley yemistim ehehe masallah :)) bugun ayran detoksu yapiyorum 2 gunluk bakalim

Çok istikrarlı gidiyorsun valla bravo..Koyverme sakın sıkılıpta....

Çok istikrarlı gidiyorsun valla bravo..Koyverme sakın sıkılıpta....

Cunku artik cok sikildim valentinn. Incecik kadinlari gorunce uzuluyorum. Herkes o kadar guzel bir yuzun var ama su kilolar diyo. Esimde baslayinca artik tamam dedim. Ben hep full gaz baslarim sonra birakirim ama burada farkli cok hosuma gitti bu topic. Insanda heyecan oluyor cumartesi icin. Bu arada sende super gidiyorsun. Insallah istedigimiz kilolara hepimiz inecegiz :)

400 gr daha gitmis dun de 4 halley yemistim ehehe masallah :)) bugun ayran detoksu yapiyorum 2 gunluk bakalim

Tebrikler canm cok iyi gidiyorsun masallah 7 aylik bebegin var sanirm Allah bagislasin benim de 4 aylik bi kizim var emziriyorum artik kendmce biseyler yapmaya calisyrum bnde

Bir de ben deneyeyim şu halley öğününü 400 gr verdiniz değil mi? :)

Hepimiz bıktık Hayatım,hepimiz..İnşallah bu sefer başarıp o kiloları da koruyacağız.Ben dün verdiğim 2.750 gramdan sonra kendimi ödüllendirme moduna düştüm..Bir tabak bol tereyağlı pilav kaşarlı köfte çavdarlı sandviç falan..Sabah kalktım aynı kilodayım...Neyse sabah kalktım kahvaltı sofrasına oturunca o masayı görünce gözümün önüne cumartesi listesi geldi valla acaip motive ediyor insanı bir tek kaşarlı sosisli omlet yiyip kalktım..

Vakit bulup mutlaka gün içerisinde buraya gelmeli motivasyon için kızlar...

Son düzenleme:

Kesinlikleeeee. Insan inanilmaz motive oluyor. Ben gunduz evdeyim aksam ise Cats muzikalinde. Bu yuzden guzel bir yemek yapacagim ve 16.30 gibi yiyecegim. Sizlerle de paylasacagim. Simdilik byeeeeee

Sabah tartildim 60.40 geldim cokkkk mutlu oldum :))) kahavlatimda 2 dilim domates bi ufak dilim peynir 2 zeytin ince bi dilim haslanmis yumurta veee dun canim çok çekti ama alsam diye yiyemedgim incecik bi dilim yas pasta. Kahvaltiyi çok az yaptim diye yedim :))

Tebrikler canm cok iyi gidiyorsun masallah 7 aylik bebegin var sanirm Allah bagislasin benim de 4 aylik bi kizim var emziriyorum artik kendmce biseyler yapmaya calisyrum bnde

amin cnm seninkininde Allah bagislasin ben 6 ay emzirebildim dvm ederdim de ameliyat olmak zorunda kaldim ilaclar su bu derken sutum yemyesil cikiyodu.. Iyilesince de dvm edecek gibi olduk ama olmadi iste kismet
,
evet cnm bakalim yarin nolacak

kızlaaar bende motive olmak istiyorum 10 kg fazlam var
60kg
boy 1.60
yardm edn napıcam
1 haftadr aerobiğe başladm güzel yanmalar oluyor ama bir de boğazımı tutablsem
3 seans gittim her seans 1 saat
pzrtesi çrşmba cuma gidiyorum ben
faydası olur inşallh boğazımı tutablsem
bir diyetim bile yokkk

Kizlar, ayran detoksu ve halley diyetini anlatabilirmisiniz yaa, cok ilgimi cekti, etkileri ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…