kızlar ben aynıyım bu hafta kilo veremedim malum eşimle gezmelerde olunca..haftaya vericem inş
aynen canım ya yedim yaniYersen etli.ekmekleri.veremezsin.tabi..saka yapiyorum canim bu hafta isi biraz sıkı tutarsin ozaman olur.bak en az kilo veren benim ama hic pes etmiyorum cunku ben.de senin gbi kacirdim.birazcik.:18:
Merhabaaaaaaaaben yeni katildim siize veee 1 haftadir 17 den sonra hic bisey yemiyorum 3 litte su iciyorum ve günde 1 saat falan yürüyüs yapiyorum 3 kiloya yakin verdimmmm
Merhaba canim cok cok.iyi vernissin gercekten ayrica sporla desteklemek muthis iyi bir sey daha kalici.oluyor tebrikler:)
Evettt ya cok Sukur binlerce diyet denedim insallah bu olur busefer ya hep umudumi kaybettim ama bu siteyi gördükten beri cok hevesliyimmsaaagoll hepberabet verelim insallahh
aynen canım ya yedim yanifırsatı değerlendirmek lazım dedim hazır konyadayken haftaya 65 hedefim umarım olur acelem yok kuzum yaza kadar 55-58 olmak planım ayda 3 kilo yeterde artar bile bakalım şubat sonuna kadar 63-62 olursam çok mutlu olucam
anteplim kaç kg sın
sadece bnları mı yaptn yani
5ten snra neler yiyorsnz mesela meyve çay oluyor mu?
yürüyüş kaç dk
boyunda kaçtı cnm soruları tek tek cvp verrsen çok memnun olacağm
Kizlar gunaydin hepinize. Tartida 88.5 gordum. Oleeeeeee. Cok mutlu oldum. Simdi size kahvaltimi soyleyeyim:
Sahanda 2 yumurta, 4-5 ceri domates, salatalik, 5-6 zeytin, beyaz peynir, 1 tost ekmegi cavdarli ve vazgecilmezim kahve.
Aslinda resmini cekmistim ama koyamadim siteye telefondan giriyorum die herelde. Neyse opuyorum hepinizi...
Çok istikrarlı gidiyorsun valla bravo..Koyverme sakın sıkılıpta....
400 gr daha gitmis dun de 4 halley yemistim ehehe masallah :)) bugun ayran detoksu yapiyorum 2 gunluk bakalim
400 gr daha gitmis dun de 4 halley yemistim ehehe masallah :)) bugun ayran detoksu yapiyorum 2 gunluk bakalim
Cunku artik cok sikildim valentinn. Incecik kadinlari gorunce uzuluyorum. Herkes o kadar guzel bir yuzun var ama su kilolar diyo. Esimde baslayinca artik tamam dedim. Ben hep full gaz baslarim sonra birakirim ama burada farkli cok hosuma gitti bu topic. Insanda heyecan oluyor cumartesi icin. Bu arada sende super gidiyorsun. Insallah istedigimiz kilolara hepimiz inecegiz :)
Bir de ben deneyeyim şu halley öğününü400 gr verdiniz değil mi? :)
Hepimiz bıktık Hayatım,hepimiz..İnşallah bu sefer başarıp o kiloları da koruyacağız.Ben dün verdiğim 2.750 gramdan sonra kendimi ödüllendirme moduna düştüm..Bir tabak bol tereyağlı pilav kaşarlı köfte çavdarlı sandviç falan..Sabah kalktım aynı kilodayım...Neyse sabah kalktım kahvaltı sofrasına oturunca o masayı görünce gözümün önüne cumartesi listesi geldi valla acaip motive ediyor insanı bir tek kaşarlı sosisli omlet yiyip kalktım..
Vakit bulup mutlaka gün içerisinde buraya gelmeli motivasyon için kızlar...
Tebrikler canm cok iyi gidiyorsun masallah7 aylik bebegin var sanirm Allah bagislasin benim de 4 aylik bi kizim var emziriyorum artik kendmce biseyler yapmaya calisyrum bnde
evet cnm bakalim yarin nolacakBir de ben deneyeyim şu halley öğününü400 gr verdiniz değil mi? :)
Hepimiz bıktık Hayatım,hepimiz..İnşallah bu sefer başarıp o kiloları da koruyacağız.Ben dün verdiğim 2.750 gramdan sonra kendimi ödüllendirme moduna düştüm..Bir tabak bol tereyağlı pilav kaşarlı köfte çavdarlı sandviç falan..Sabah kalktım aynı kilodayım...Neyse sabah kalktım kahvaltı sofrasına oturunca o masayı görünce gözümün önüne cumartesi listesi geldi valla acaip motive ediyor insanı bir tek kaşarlı sosisli omlet yiyip kalktım..
Vakit bulup mutlaka gün içerisinde buraya gelmeli motivasyon için kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?