Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bi listeye gerek yok canim . ekmeği kes sabah kahvalti da illa ki yeniyor onu da çavdar,kepek,tam buğday ne istersen fazla abartmadan te onun disindaki öğünlerde ekmek kullanma, hamur işlerinden uzak dur canin çok çekerse bi dilim ye aksamda 5 ten sonra yeme zaten zayiflarsin :)))

Kizlar, ayran detoksu ve halley diyetini anlatabilirmisiniz yaa, cok ilgimi cekti, etkileri ne oluyor?

Nesil hanım,
ayran detoksunun nasıl olduğunu bilmiyorum .gsyk hanım homini gırtlak 1 kilo halley yiyip bir de ertesi günü 400 gr verdiğini söyleyince ,ben de ona şu halleyli öğünü ben de deneyeyim dedim .Hayır yani zayıflatıcı bir etkisi var da toplumdan mı saklıyorlar ..Gönüllü denek olayım sevabına...

zaten ekmek sevmem ben o konuda sıkıntım yokk
o zaman gnde 2.5 ltre su
ve 5 ten snra yememek işi çözecek diyosun
tabi abur cubura da son anladmmm

zaten ekmek sevmem ben o konuda sıkıntım yokk
o zaman gnde 2.5 ltre su
ve 5 ten snra yememek işi çözecek diyosun
tabi abur cubura da son anladmmm
Aynenn ama insasiz sonuçta insan bazen dayanamiyor o zaman çok az da olsa yersin

Kizlaaarrrrrr anneme geldim gelirken yemegimi de getirdim. Kusbasi tavuk eti kirmizi biber ve soganla az soya sos ve kori mmm yogurtla yedim. Annem carrefourdan kruasan almis acaba yesem mi diye dusundum ama yemedim.

Canm kilo cizelgene baktimda 9 kilo vermissin zaten masallah bu arada :) bi 9 daha verebilirsin bence burasi olmasa coktan salmistim da burasi tutyo bni iyi oluyo bu konuda her ay 3 kilo versen hazirana kadar halletmos olursun yaza da citir girersin
ay canım ya veririm dimi..inan bu günlerde bıraktım bırakacam diyeti o haldeyim zor tutuyorum kendimi..bide çok geç yatıp çok geç kalkıyoruz günlük düzensizlikte sinirimi bozdu biraz ondan sanırım ama ya devam etmek istiyorum diyete bi şekilde

Bugün sabah omlet
öğlen bir avuç hindi sote
akşam bir yemek kaşığı fıstık ezmesi 2 yer elması(bu yazıyı yazarken hala kıtırdatarak yiyorum :)

Akşam yemeği böyle oldu acıkmadım çünkü gece acıkırsam tarçınlı süt içeceğim.Bu hafta hedefim 2 kilo umarım istediğim gibi geçer..Gerçi hızlı başladık kilo verme azalacaktır.Reglim bitti .bir haftadır fitnessa gitmiyordum yarın sabah yine yeni yeniden yürüyüş bandı+tenis+ip atlama ....

Tenisi nerde oynuyorsun?
Bu arada walla dayanamadim 1 tane kruasan yedim...

Tenisi nerde oynuyorsun?
Bu arada walla dayanamadim 1 tane kruasan yedim...

Bugün pazar , tatil günleri ufak tefek kaçamaklar oluyor...Oturduğum sitede oynuyorum..Öyle profesyonel bir şekilde maç yapmıyorum..Günlük yaptığım sporu bir saate tamamlamak bütün derdim..Öyle sıkılıyorum ki anlatamam kondisyon aletlerini kullanırken..Yogaya pilatese falan giden arkadaşlarım var çağırıyorlar gitmiyorum...En iyi spor eğlenceli bulduğun spor bazen müzikle dans etmek bile ite kaka yaptığın pilatesten daha faydalıdır..İp atlamak inanılmaz terletiyor insanı dün akşam 200 tane atladım.Bir de yüz yogası yapıyorum 2 gündür yüzüm çökmesin diye...Yakın zamanda selülitlere de el atacağım Allahın izniyle...Spor yapmak bunları azaltmıyor maalesef.Özel bacak kalça egzersizleri yapmak gerekiyor.Yurtdışına gittiğimde bir masaj aleti almıştım uçları tırtıklı faydasını görürsem paylaşırım..Ama nedir önemli olan süreklilik sağlamak..Yarım bıraktığımızdan olmuyor hiçbirşey...Bir de bakıyorum forumlarda..Bir teknik uyguluyorlar herhangi bir konuda dönüş yapıp netice bildirmiyorlar..Sinir oluyorum..Olumlu ya da olumsuz tek cümle belirtin değil mi?

Kizlar okadar su iciyorum ki duramiyorum ictikce icesim geliyorrr sizce normal mi ya ? gülemmi aglasammi bilemedim :/

Aksam yemeği ;
1 íspanakli borek
1 tabak ispanakli erişte corbasi
4, 5 tane tuzsuz zeytin
2 dilim domates
Arada 1 bardak light sut iyi gidiyor artik çok şükür acikmiyor gibiyim

kızlar yanlış anlamayın da,tabi ki her söylediğime cevap yazacak haliniz yok ama üç keredir bir şeyler paylaşmak istiyorum,kendi kendime konuşuyor gibi cevap veren yok,sadece birbirine alışan belli kişiler içinde kalıyor konuşmalar,o yüzden gerçekten birşey yazmak istemiyor canım.

bu yüzden kendi konumu açmaya karar verdim,belki de sadece ben alıngan davrandım ama gerçekten motive olamadım,size bu diyet yolculuğunda başarılar kızlar.

Tatlım bence haklısın.hadi ben girip yazamıyorum da bana cvp gereği duymuyolar.konuyu açan arkadaşımız bişeler yazmış onada tık yok.ki yazılanların hepsini okuyacak zamanım yok zaten,ama sana katılıyorum.ama bence sebep şuki,amaaaaaaaan bunlar paylaşım yapmazlar cvp vermeye gerek yok diye düşünülüyo bence.ama en azından konuyu açan arkadaşa cvp verin

Bugun cok talihsiz seyler oldu annemi sabah hastnaeye kaldirdik kahvalti yapamadim evde börek vardi mecbur onlari atistirdim .. Baskada bisey yiemedim 2 tane börek yedim ..

Antepli,çok geçmiş olsun inanın üzüldüm annelerin yeri başka kimi zaman sizi deli de etse hiç büyümesenizde onların gözlerinde...Hamurişi yediğim zaman özellikle tuzlu,bu sürekli susuzluk hali ben de de olur...Dert etmeyin yarın açığı kapatırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…