kızlaaar bende motive olmak istiyorum 10 kg fazlam var
60kg
boy 1.60
yardm edn napıcam
1 haftadr aerobiğe başladm güzel yanmalar oluyor ama bir de boğazımı tutablsem
3 seans gittim her seans 1 saat
pzrtesi çrşmba cuma gidiyorum ben
faydası olur inşallh boğazımı tutablsem
bir diyetim bile yokkk
Kizlar, ayran detoksu ve halley diyetini anlatabilirmisiniz yaa, cok ilgimi cekti, etkileri ne oluyor?
Bi listeye gerek yok canim . ekmeği kes sabah kahvalti da illa ki yeniyor onu da çavdar,kepek,tam buğday ne istersen fazla abartmadan te onun disindaki öğünlerde ekmek kullanma, hamur işlerinden uzak dur canin çok çekerse bi dilim ye aksamda 5 ten sonra yeme zaten zayiflarsin :)))
Aynenn ama insasiz sonuçta insan bazen dayanamiyor o zaman çok az da olsa yersinzaten ekmek sevmem ben o konuda sıkıntım yokk
o zaman gnde 2.5 ltre su
ve 5 ten snra yememek işi çözecek diyosun
tabi abur cubura da son anladmmm
Aynenn ama insasiz sonuçta insan bazen dayanamiyor o zaman çok az da olsa yersin
ay canım ya veririm dimi..inan bu günlerde bıraktım bırakacam diyeti o haldeyim zor tutuyorum kendimi..bide çok geç yatıp çok geç kalkıyoruz günlük düzensizlikte sinirimi bozdu biraz ondan sanırım ama ya devam etmek istiyorum diyete bi şekildeCanm kilo cizelgene baktimda 9 kilo vermissin zaten masallah bu arada :) bi 9 daha verebilirsin benceburasi olmasa coktan salmistim da burasi tutyo bni iyi oluyo bu konuda her ay 3 kilo versen hazirana kadar halletmos olursun yaza da citir girersin
Bugün sabah omlet
öğlen bir avuç hindi sote
akşam bir yemek kaşığı fıstık ezmesi 2 yer elması(bu yazıyı yazarken hala kıtırdatarak yiyorum :)
Akşam yemeği böyle oldu acıkmadım çünkü gece acıkırsam tarçınlı süt içeceğim.Bu hafta hedefim 2 kilo umarım istediğim gibi geçer..Gerçi hızlı başladık kilo verme azalacaktır.Reglim bitti .bir haftadır fitnessa gitmiyordum yarın sabah yine yeni yeniden yürüyüş bandı+tenis+ip atlama ....
Tenisi nerde oynuyorsun?
Bu arada walla dayanamadim 1 tane kruasan yedim...
Kizlar okadar su iciyorum ki duramiyorum ictikce icesim geliyorrr sizce normal mi ya ?gülemmi aglasammi bilemedim :/
kızlar yanlış anlamayın da,tabi ki her söylediğime cevap yazacak haliniz yok ama üç keredir bir şeyler paylaşmak istiyorum,kendi kendime konuşuyor gibi cevap veren yok,sadece birbirine alışan belli kişiler içinde kalıyor konuşmalar,o yüzden gerçekten birşey yazmak istemiyor canım.
konuyu açan ben ama uymayan yine bennnn. ağlamak istiyorum kızlar ilk bi hafta yürüyüşle beraber uyguladım 5ten önce yemedim fark etti ama sonra yürüyüşü bırakınca iradede gitti.
pazartesi tartılıp başlıycam artık süreklide girip yazıcam beni pazartesiden itibaren başlatın listeyee[/QU
canımcım moralini bozma bence.yaşında gençti senin,bak mesela bende sana ilk destek verendim ama bende uyamadım.yani iradesizlik olur dönem dönem.ben bebeklerden fırsat buldukça okuyorum anca bu topiği,yazamıyorum ama.dün bi fırsat buldum yazayım dedim belki hevese gelirim diye ama yok.neyse tekrar başla sen,pes etme sakın
Ne yediniz bugün?
Bugun cok talihsiz seyler oldu annemi sabah hastnaeye kaldirdik kahvalti yapamadim evde börek vardi mecbur onlari atistirdim .. Baskada bisey yiemedim 2 tane börek yedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?