bencede canım şuan için dikdörtgene daha yakınsın ama simitler gidince kum saati olacaksın inşallahevet canım bel hareketlerini araştırayım ben en iyisi.bide şekillerden kendimi bir seçemedim he hangisne benziyosam dikdörtgen gibiyim sanki belimde çok kalınama eritcem hepsini kendime sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum
Kür ya da başka bir şey uygulamadım.2.5-3 ayda verdim kiloyu :)Süper, doğru yolda olduğumuza tekrar emin oldum.. Sağol paylaşımın için..
Ne kadar zamanda verdin 17 kiloyu.. yürüyüş haricinde ne biliim bi kür bi içecek filan özel bişey uyguladınmı?
Guanydin kizlar
dun hic giremedim aksam kayinvalidemler yemege gelmislerdi saat 8 gibi bi gusel yemek yedim onlarla yani diyet miyet kalmadi amagenede tartida fena degilim.
Kilo bildirimini semonun yaptigi listeden alintilayip kendimizi mi eklicez? nasil yapicaz?
Günaydın canımcım.. süper, tebrik ederim..Gunaydinn kizlaaarr:) kimsecikler uyanmams bol hareketli az kalorili bir hafta sonu olsun hepimize.ben ilk buraya yazmaya basladgmdan beri olculerimi not ediyorum paylasrm bi ara ve bu hafta 800 gram vermisim sonunda 76.00 i gordum cok sukur kaldi 9 kiloo:) opuyorum hepinizi :)
Günaydın canımcım.. süper, tebrik ederim..
Günaydın canım, hazırlıklıar filan, yorulmuşundur.. Yediklerinin tartıya çok yansımaması güzel..
2. haftanın sonunda yeni kızlar listesine gireceksin..
Cok tesekkur ederim. Evet baya yorucuydu ama guzel gecti. Suan bir siskinligim var. Ona ragmen 64.1 geliyirum normalde h.ici hep 63leri goruyordum ama bunada sukur.
Simdi senin en son gonderdigin listeyi alintilayip kendimin kilosunu duzenliyorum degil mi yanlis anlamamisim umarim??
MerhabaMeraba canim hosgeldin. 1 hafta duzenli paylasim yapip 2. Haftanin sonunda listeye giriyorsun. Sen ne zaman geldin cnm
Guanydin kizlar
dun hic giremedim aksam kayinvalidemler yemege gelmislerdi saat 8 gibi bi gusel yemek yedim onlarla yani diyet miyet kalmadi amagenede tartida fena degilim.
Kilo bildirimini semonun yaptigi listeden alintilayip kendimizi mi eklicez? nasil yapicaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?