Hak ettin cano tebrik ederim böyle devam et insAllah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsinn :*** öptümm senii
Valla canım şuan 66,8 kiloyum gecen hafta fırsat bulupta tartılamadm o yüZden bişey diyemiyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yok cnm yaglamadım borcamda yaparsan çıkar kolayca benimkide çok katı oldu
ve sert oldu
yemek üsütne hemen meyve yemek çok iyi degil ama bizim insalaırmız alışmış malaesef oysaki çok yanlış
Bizlerde seni seviyos.. Ne güzel spora başlıycakmışsın.. Hem yoğunluk hem spor iyi gelecek sana..
Moralini bozma.. Arada fırsat buldukça uğra.. Biz buralardayız tatlişkom..
Waaayyy.. Tebrik ederim Antepish..Süper canım.. Haftasonu cozutma sakın dikkat et heee...
Aynen senin gibi hissediyorum tatlım.. Bende giyemedim hiç gönlümce.. Yürüyüş yapmaya çalış, kaç kilosun bilmiyorum ama diyetlede desteklesen fayda görürsün gibi geldi bana..
kızlar aranızda emziren hariç oruç tuttuğumuzda bu sene su dışında zorluk çekmicez galiba şimdiden mideler küçüldü açlığa talimliyiz birtek sudan kahve çaydan kafamız bulanıcak onun dışında rahat tutarız inşallah
Bizlerde seni seviyos.. Ne güzel spora başlıycakmışsın.. Hem yoğunluk hem spor iyi gelecek sana..
Moralini bozma.. Arada fırsat buldukça uğra.. Biz buralardayız tatlişkom..
Waaayyy.. Tebrik ederim Antepish..Süper canım.. Haftasonu cozutma sakın dikkat et heee...
Aynen senin gibi hissediyorum tatlım.. Bende giyemedim hiç gönlümce.. Yürüyüş yapmaya çalış, kaç kilosun bilmiyorum ama diyetlede desteklesen fayda görürsün gibi geldi bana..
8 nisdanda 68 kiloyum yazmissin, 12 nisanda ortalama 67.50 falan olabilirmiydi?
mecbur bir sey yazmam gerek cunku.
bugün
1 haşlanmış yumurta
yarım mini popkek
1 kase tavuk çorbası
1 armut
2 fincan yeşil çay
2 fincan biberiye çayı
1 fincan türk kahvesiyle günü kapatmayı düşünüyorum :)
Hani aksam yemegi fln yokmu ? Cok az cancazim ... Hasta olmada yada vucudun aclik krizine girmesin..
Canım zaten önemli olan kilo vermek değil ki sıkılaşmak bence... Ben 1 ay bfite giderek toplamda 71,6 cm inceldim o yüzden böyle duruyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben cok yapamadim, 3kere yuruyus yaptim tek. umarim tartiya pozitif yansir
(
65 66 civariyim, 5li rakamlari ortaokuldan beri goremedim sanirim :) 62-68 arasinda surekli gidip geliyorum.gun icinde yuruyorum ama bir yerlere gidip gelme amacli 2 3 kilometeyi gecmiyodur temposuz bi de yani o yuzden leg magic aldim ama ogrenci oldugumdan surekli musait de olamiyorum aklima geldikce evde bulundukca anca. Incecik cirpi bacak falan da asla degil niyetim, etli kalsin ama boyle karsidan baktiginda iki bacak arasinda hafif bi bosluk istiyorumm.ve yandan baktiginda da bacak bolumundeki parantezlerin kaybolmasini yani. Soyle 1 haftada falan eriyebilecegim listesiz bi diyet bisey yok mudur acaba yediklerime dikkat edebilecegim? Ya da icmem gereken zayiflatici herhangi bir cay? Alisveris yapicam altima giyicek bisey bulamiyorum boylelikle ustume de alamiyorum ciddi cigliklar aticam artik
Ben aç kalırsam ancak eriririm vermem gereken 15 kilo var
ay canım sorma çok severim böreği. annem dün akşam yapmış yemedim yanıma almıştım bir dilim sabha yedim.erittim gitti bile.Börek miay vallah rüyamda bussuru börek yiyodun hahah piskopat gibi yiyodum vallah bide sizi düsünüyodum kizlara nedcem gibsne haha afyet. Olsunn :)
kızlar aranızda emziren hariç oruç tuttuğumuzda bu sene su dışında zorluk çekmicez galiba şimdiden mideler küçüldü açlığa talimliyiz birtek sudan kahve çaydan kafamız bulanıcak onun dışında rahat tutarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?