Günaydın canım hoş geldin ohhh kiloları alıp gelmişsinşaka bir yana 1 hafta için çok almamışsın ben emin ol 3 kilo alıp gelirdim
Sağol aşkilotam.. durdu durdu, birden sıçradı..
Akşam aklıma geldi, deniim dedim, 2 senedir dizimde kalan 2 pantolonumun 2 side oldu rahat rahat..
Kuzum sen naaptın öyle +100 ne allah aşkına yaa..
yaramazlık mı yaptın yoksa..
Hosbulduk tatlimm ya yemek yemedimki dogru duzgun hep ivir zivir zaten gunlerce yemek yemesemde hic aramam ben ivir zivir hastayim oda biskuvi kurabiye falan degil direk kola pasta cikolata serbetli tatlilar hayatim bundan ibaretbu sabah 74.400 u gordum tartida 200 gr daha verirsem ctesi gunku kilomu gorcem sen ne yaptin tatlim 73 leri gormussun hadi hayirli olsun yeni rakamin
Ya arkadaslar neden hala losteler yanlis alintilaniyor hadi ctesi tamam herkes ayni anda yazio karisabilio ama dun topic sessizken nasil olurda yanlis liste alintilanir anlamadim ben mobilden gryrum ve cok zor oluyo lutfen biraz daha dikkat edelim
Ben en son 15 sene once filan, evlendigim donemde 58 gormustum.. Onceside sonrasida 63-65.. Tekrar gorurmuyum bilmiyorum ama deniycem canim.. :)Nesil 5 lere az kaldı senin ne güzel benimde tek hayalim 58-59 görmek
Deli kiz.. O nasil oynamak oyle.. Guzelce dinlen, baska hicbiseyle ugrasma.. :)yok canim yaramazlik yapmadim aslinda, kina dugun vardi cuma cumartesi yakin aile dostlarimizin.
2gun ust uste cok yoruldum. ellerim ayaklarim sisti oynamaktan. Halaa omuzlarim agriyor, bacaklar kollar hamlamis durumda...
ogleden sonraya da izin aldim zaten, dinlenicem valla cok yorgunum. Hic halim yok
görürüsün ne kaldı ki neislcim :)Ben en son 15 sene once filan, evlendigim donemde 58 gormustum.. Onceside sonrasida 63-65.. Tekrar gorurmuyum bilmiyorum ama deniycem canim.. :)
NeS
yok canim yaramazlik yapmadim aslinda, kina dugun vardi cuma cumartesi yakin aile dostlarimizin.
2gun ust uste cok yoruldum. ellerim ayaklarim sisti oynamaktan. Halaa omuzlarim agriyor, bacaklar kollar hamlamis durumda...
ogleden sonraya da izin aldim zaten, dinlenicem valla cok yorgunum. Hic halim yok
yok canim yaramazlik yapmadim aslinda, kina dugun vardi cuma cumartesi yakin aile dostlarimizin.
kizlar birsey sormak istiyorum,aranizda stevia sekerini kullanan varmi duyduguma göre bu sekerde hic kalori yokmus.
is yerinde alman arkadasim tavsiye etti,ben sekersiz kahve icemiyorum.
Aglaya aglaya girdim yataga esim eve geldi gene bi ihtimal bekledim yok yatiyom dedim geldim odama yazdim bi sitem mesaji unuttum seni yasli olarak gormedim icin dedi ne alakaysa hicbi cvb yazmadim zoruma gitti bugun belki sacmaliyosun diyen olur bana abartiyon diyen olur ama cok uzucj bi durum benim icin hala agliyorum bana annemi aradinmi kutladinmi diye sordu annesini hic unutmaz benim anne oldumu unuttu esim
Of kizlar kac haftadir su 8 lerde. Cikamadim yakilo vermem de durdu sinir oldum 6 ayin 20snde nikahimiz var en az bi 75 olsam af cok skldm vallah ha bu 81.8 oluyom bi 82.3 anlamiyom noluyo -.- cok pis bisey yavv
Gunaydin kizlar sukurki gecen ctesi gunki kilomu gordum bu sabah ctesi ins eksilerdeyim:) bu sabah bi tartildim 400 gr gitmis dunden.dun sunlari yemistim
sabah
yulaf ezmesi sut ananas azcikta cornflakes bide muz
oglen 1 sekersiz turk kahvesi ve bir yesil elma
3 gibi
ton balikli bol yesillikli yulaf ezmeli salata
aksam 10 gibi de
1"bardak tarcinli sut
yarim kase tarcinli ananas
ananasi yiyip pesine sut ictim her lokmasinda ve bu sabah wcye cikmadim o sekilde -400 gr gitmis birde 1 litre su.ictim baskada bisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?