Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın canım hoş geldin ohhh kiloları alıp gelmişsin şaka bir yana 1 hafta için çok almamışsın ben emin ol 3 kilo alıp gelirdim

Hosbulduk tatlimm ya yemek yemedimki dogru duzgun hep ivir zivir zaten gunlerce yemek yemesemde hic aramam ben ivir zivir hastayim oda biskuvi kurabiye falan degil direk kola pasta cikolata serbetli tatlilar hayatim bundan ibaret bu sabah 74.400 u gordum tartida 200 gr daha verirsem ctesi gunku kilomu gorcem sen ne yaptin tatlim 73 leri gormussun hadi hayirli olsun yeni rakamin

yok canim yaramazlik yapmadim aslinda, kina dugun vardi cuma cumartesi yakin aile dostlarimizin.
2gun ust uste cok yoruldum. ellerim ayaklarim sisti oynamaktan. Halaa omuzlarim agriyor, bacaklar kollar hamlamis durumda...

ogleden sonraya da izin aldim zaten, dinlenicem valla cok yorgunum. Hic halim yok

Bende çok severim ayyy olsada yesek . Evet canım şükürler olsun ki 73 lü rakamları gördüm bu c.tesi spor salonunda tartıcaklar bakalım o zamana kadar ne olucak.

Ya arkadaslar neden hala losteler yanlis alintilaniyor hadi ctesi tamam herkes ayni anda yazio karisabilio ama dun topic sessizken nasil olurda yanlis liste alintilanir anlamadim ben mobilden gryrum ve cok zor oluyo lutfen biraz daha dikkat edelim

evet canim cok haklisin, ama malesef bunun nasil oldugunu bende anlayamiyorum.
Listeyi alinti yapamayan arkadaslar, veya telefondan girenler. listeyi alinti yapmasin, rica etsin birinden onlar eklesin kilonuzu.

liste dagildigi zaman, duzeltmesi zaman aliyor. Sagolsun nesilcim duzenlemis listeyi tekrar.

Nesil 5 lere az kaldı senin ne güzel benimde tek hayalim 58-59 görmek
Ben en son 15 sene once filan, evlendigim donemde 58 gormustum.. Onceside sonrasida 63-65.. Tekrar gorurmuyum bilmiyorum ama deniycem canim.. :)

NeS

Deli kiz.. O nasil oynamak oyle.. Guzelce dinlen, baska hicbiseyle ugrasma.. :)

NeS

kahvaltı: yagsız süt ile kahve,2 parmak peynir, 10 çig fındık

öglen: tavuklu, peynirli salata

akşam:yogurt tarçınlı, 5 kuru erik 1 kayısı

Ben en son 15 sene once filan, evlendigim donemde 58 gormustum.. Onceside sonrasida 63-65.. Tekrar gorurmuyum bilmiyorum ama deniycem canim.. :)

NeS
görürüsün ne kaldı ki neislcim :)

semoş geçmiş olsun mu diyim ne iyim bilemedim vallah , dügün zede olmuşsun sen kuzum :)

bugün topikte p.tesi sendromu vae sanırsamm

Kahvalt: 2 Dillim esmer Ekmek,
6,7 yesil zeytin,5 cheeriy domates,kk peynir,cay.
Öylen;2 yumurta,4 cheeriy domates,arada yesil cay
Aksam:1 cay b,suda haslanmis pirinc,yogurtla birlikte yedim
su an sütlü neskaffemi iciyorum.

kizlar birsey sormak istiyorum,aranizda stevia sekerini kullanan varmi duyduguma göre bu sekerde hic kalori yokmus.
is yerinde alman arkadasim tavsiye etti,ben sekersiz kahve icemiyorum.

İyi akşamlar kızlar 4 gibi 5 adet etidorm bisküvi yedim 1 fincan yarım yağlı süt içrim 19 gibi yeşil salata light ton balıklı salata 1 dilim çabdar ekmeği şimdide yürüyüş yapıyorum kızlar )

Kiz yoksa abdedeki dugunmu oooo azarbeycan ohh oyna cok kalori yaktiriyo oyun

kizlar birsey sormak istiyorum,aranizda stevia sekerini kullanan varmi duyduguma göre bu sekerde hic kalori yokmus.
is yerinde alman arkadasim tavsiye etti,ben sekersiz kahve icemiyorum.

Evt ben kullaniyorum dietisten onerdi bana pali ama harika bitane bile bal gibi yapiyo dikkatli kullan cok tat verir demisti nanedenmi neden yapiliyomus bilmiyom ama ben hep onu kullaniyom azimda alisti tamamen zararsiz sifir kalori

Vallah cok kötü bisey .. icim acidi la okudugumda .. Naptin baristin mi?

Of kizlar kac haftadir su 8 lerde. Cikamadim ya kilo vermem de durdu sinir oldum 6 ayin 20snde nikahimiz var en az bi 75 olsam af cok skldm vallah ha bu 81.8 oluyom bi 82.3 anlamiyom noluyo -.- cok pis bisey yavv

Of kizlar kac haftadir su 8 lerde. Cikamadim ya kilo vermem de durdu sinir oldum 6 ayin 20snde nikahimiz var en az bi 75 olsam af cok skldm vallah ha bu 81.8 oluyom bi 82.3 anlamiyom noluyo -.- cok pis bisey yavv

Anteplim bende senle aynı durumdayım haftalardır 69 da kaldım 68i bir göremedim daha.neyapsakta hızlandırsak tekrar kilo vermeyi bilemiyorum.

Gunaydin kizlar sukurki gecen ctesi gunki kilomu gordum bu sabah ctesi ins eksilerdeyim:) bu sabah bi tartildim 400 gr gitmis dunden.dun sunlari yemistim

sabah
yulaf ezmesi sut ananas azcikta cornflakes bide muz

oglen 1 sekersiz turk kahvesi ve bir yesil elma

3 gibi
ton balikli bol yesillikli yulaf ezmeli salata

aksam 10 gibi de
1"bardak tarcinli sut
yarim kase tarcinli ananas
ananasi yiyip pesine sut ictim her lokmasinda ve bu sabah wcye cikmadim o sekilde -400 gr gitmis birde 1 litre su.ictim baskada bisi yok

Semosum haklisin canm bi duzene koyamadk su liste isini bide yapanlar yaptiklarinin hala farkinda degiller galiba bi cozemedik su isi..
Nesilimize de cok tskr edelim zaten 1700 gr vermis hihh

Ozgecim ctesi 72 leri gorursun bence aramiz acildi ya yakalayabilirmymki:18:

Günaydın canım maşallah geçen haftaki aldığın kiloyu verdin birde üstüne 400 gr mı verdin süpersin bence kısa zamanda yakalarsın beni

Heyooo ishalden kurtuldum.dün sabah biraz leblebi yedim öğleyin bi börek biraz ekmek ve patlıcan kurusu akşam 5 gibi ekmeğe nutella sürdüm 8 gibide 10 tane erik yedim.hafta sonu da çok kaçırmıştım ama şu an sadece + 100 üm:) cumartesiye eksileri görürüm inş çünkü Cumartesi regl olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…