Gunaydin kizceleriimmmmmmbayadr yoktum sonunda geldim oh ne guzel gitmis kilocuklar
Nesilcim bu atagi senden bekliodum olaganustu birsey basarmssin hadi bakalim hedef yaklasti:)
Ozgeee benimi bekledinn kiz 1200 gr vermek icin 300 gr falan verseydin nasil yakalicam bn smdi seni(( neler yaptin yuruyuse basladnmi canm
Ben hic kendimden bahsetmiyim yemek yemedim ama cikolatanin tatlinin kolanin dibine vurduk 4 gunde 5.5 litre kola ictik iki kisi bunun en az 3 litresi bna ait ve hep gece yedik tatlilar cipsler saat gece 12 de baslioduk yemeye ve tabiki bunun zararini da gordum tam 1400 gr almisim 75.400 oldum eskilere ciktik resmen( dunden itibaren basladim tekrar diyetime kalan cikolata ve cipsleride yedim bitrdm yoksa icim rahat etmicekti ( 2 haftadrda hic spor yapamiyorum artik bi silkelenmenin zamani geldii
Kızlar dün kabızdım ilaç içtim sabaha kadar wc bekledim resmen dün akşam 58,7 yi bile gördüm ilaç içince gece 57,4 sabah 56,3. Su içsem bile kötü oluyorum bugün leblebi yiyorum o yüzden
Kızlar dün kabızdım ilaç içtim sabaha kadar wc bekledim resmen dün akşam 58,7 yi bile gördüm ilaç içince gece 57,4 sabah 56,3. Su içsem bile kötü oluyorum bugün leblebi yiyorum o yüzden
be.. mi içtin cnm bend eöyle oluyorum ama kazbılık tartıyı etkiliyor
bende haftada 1 filan tartı önncesi içiyorum ma hafta sonuu
magnezi calsine diye bi ilaç aldım ama benim çok fenaydı totom resmen yırtıldı oturamıyorum üstüne
aa onu bana geçen arkadaş söyledi çok etkili diye alıcaktım bende hatta tırstım ama :18::18:
kızlar ikiside erkek 6 yaşındalar
zor ama bir okadarda keyifli , hep arkadaşları var sıkılmıyorlar hiçç
ecrin geçmiş olsun cnmm
geçmiş olsun ecrin rabbim şifa versin..
Gecmis olsun ins ciddi bi amelyat deildir
Sağol aşkilotam.. durdu durdu, birden sıçradı..NESIIIIIIIIIILLLLLLLL,
supersin cok sevindim, tebrik ederim canim seni 1.700 kiloooo.
sabrin sonu selamet iste ya bak, kac haftadir 100 - 200 gram veriyordun. bu hafta birden verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?