Kızlar, ben ufaktan kaçar..
Deli gibi yağmur yağıyor hala.. eve gideyim, çamaşır ütü yemek vs.. hepsi beni bekler..
Evdeyken çok yazamıyorum, ara ara yazılanları okurum, öpüom hepinizi,
kaçamak yapmayın haa, pazartesi azabını düşünün, vazgeçersiniz walla hemen..
Merhaba kızlar :))
Az vermiş değilim aslıda haha hafta arası 82.6 kadar cıkmıştı ödem tuttu galiba bide kabızlım sorumu yaşıyom regl de yaklaştı bugünlük böyler:) bugün bütün gün dışardayım ya şenlik var bende türk mutfagındayım caykar börekler türk kahvesi falan filam bakalım nolcek akşamda dügün var hadi bakalım :d kolay gelsinn
Gunaydin kizceleriimmmmmmbayadr yoktum sonunda geldim oh ne guzel gitmis kilocuklar
Nesilcim bu atagi senden bekliodum olaganustu birsey basarmssin hadi bakalim hedef yaklasti:)
Ozgeee benimi bekledinn kiz 1200 gr vermek icin 300 gr falan verseydin nasil yakalicam bn smdi seni(( neler yaptin yuruyuse basladnmi canm
Ben hic kendimden bahsetmiyim yemek yemedim ama cikolatanin tatlinin kolanin dibine vurduk 4 gunde 5.5 litre kola ictik iki kisi bunun en az 3 litresi bna ait ve hep gece yedik tatlilar cipsler saat gece 12 de baslioduk yemeye ve tabiki bunun zararini da gordum tam 1400 gr almisim 75.400 oldum eskilere ciktik resmen( dunden itibaren basladim tekrar diyetime kalan cikolata ve cipsleride yedim bitrdm yoksa icim rahat etmicekti ( 2 haftadrda hic spor yapamiyorum artik bi silkelenmenin zamani geldii
hiç hayal kırıklığına uğrama canım toplamda 4 haftada 4.5 kilo süpersabah 6 kalktim ,ilk isim giyinmeden tartilmak oldu ama hayal kirikligina ugradim malesef oukadar dikkat etmeme ragmen sadece 300gr vermisim.
Ben yaklasik 4hafta önce basladim basta kilom 67.700 geliyordum.gecen pazar 63.500 ve bu sabah 63.200.
Ay canm 2.5 kilomuuu diyetteyiz diye bukadar alioruz sanirim bn yemek cok az yedm bide yemegide abatsaydim 2.5 kilo kesinalrdm bnde valla dunden itibaren baadm bugun yine salata beslenicem odem caylari icicem gecen pazar 73.8 i gormustum ibs bu ctesi de bu rakami gormek istiyorum hizla gidicek dersem beynime hizla gider sanrim galibaFzab canım hiç moralini bozma canım az bile almuşsın tebriklerben kayınvalidemler burdayken 2 ,5 kilo almıştım hemen gitti.çabuk alıban kilo çabuk gidiyor.pazartesiden itibaren sıkı bir diyete ve spora başlarsan önümüzdeki cumartesi eksilere düşeceksin eminim canım.
Kuzucuklarimizla nice anneler gunune innnsannlah benimkini kutlayan olmadi gece bekledim esimi geldi oturdu birami getir esortmanimi getir desi kalktim verdim dikti gozunu tvye sonra yatiym bendedim iyi geceler dedi dedi baya zayifladin vucudun sekle girmis dedi saol dedim sabahta kucugu sevdi yanimda askim kalk atesimi var dedi hisinla kalktim yok dedim ok ben gidiyom dedi gitti ilk defaunuttumukim cok uzuldum bi iki saat sonra yuruyuse cikip yanina balik yemege gidicem umudum ozaman hediyede felan gozum yok tek opsun kutlasin yetcek hosuma gidiyo esimden iltifat almak neyse sorunda etmem gecen yil sen benim annemmisin ki kutlim dedi bana sonra ozur dileyipkave makinasi aldi neyse
Ay canm 2.5 kilomuuu diyetteyiz diye bukadar alioruz sanirim bn yemek cok az yedm bide yemegide abatsaydim 2.5 kilo kesinalrdm bnde valla dunden itibaren baadm bugun yine salata beslenicem odem caylari icicem gecen pazar 73.8 i gormustum ibs bu ctesi de bu rakami gormek istiyorum hizla gidicek dersem beynime hizla gider sanrim galiba
Canm cok uzuldum yazdiklarini okuyunca benmkinin pek hediye huyu yokyur ama hamileyken gecen sene de anneler gunumu kutlamisti kartimi veriyim ne lazmsa al demisti ama almamistim bu sneye biraktim smdi yine kutladi bnde yuzsuzluge vurdum insan bi cicek bisey yaptirir dedim ayni senin kocanin dedgni dedi sen benm annem misinki dedi bende cocugunun annesiyim cocuk buyuyene kadar hediyeler senden dedim ama sakalastik cunku babalar gununu de ayni onemle kutlamistim onun gecen yil yani biraz ince fikirli olmak lazim gecen sene akil edememis olabilir bu sene de unuttu diyelim artik yavas yavas biz ogreticez kocalarimiza dusunceli olmayi napalim erkeklerin dogasinda var bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?