Ca nım söylemiştim sana hızlı alınan kilo hızlı gidiyor tebrik ederim seni.hatta aldığın kilo sayeainde vücudun atak yapabilir cumartesiye 1 kilo eksiye bile düşmüş olabilirsinGunaydin kizlar sukurki gecen ctesi gunki kilomu gordum bu sabah ctesi ins eksilerdeyim:) bu sabah bi tartildim 400 gr gitmis dunden.dun sunlari yemistim
sabah
yulaf ezmesi sut ananas azcikta cornflakes bide muz
oglen 1 sekersiz turk kahvesi ve bir yesil elma
3 gibi
ton balikli bol yesillikli yulaf ezmeli salata
aksam 10 gibi de
1"bardak tarcinli sut
yarim kase tarcinli ananas
ananasi yiyip pesine sut ictim her lokmasinda ve bu sabah wcye cikmadim o sekilde -400 gr gitmis birde 1 litre su.ictim baskada bisi yok
Vallah cok kötü bisey ..icim acidi la okudugumda .. Naptin baristin mi?
Deli kiz.. O nasil oynamak oyle.. Guzelce dinlen, baska hicbiseyle ugrasma.. :)
NeS
görürüsün ne kaldı ki neislcim :)
semoş geçmiş olsun mu diyim ne iyim bilemedim vallah , dügün zede olmuşsun sen kuzum :)
bugün topikte p.tesi sendromu vae sanırsamm
Kiz yoksa abdedeki dugunmu oooo azarbeycan ohh oyna cok kalori yaktiriyo oyun
Semosum haklisin canm bi duzene koyamadk su liste isini bide yapanlar yaptiklarinin hala farkinda degiller galiba bi cozemedik su isi..
Nesilimize de cok tskr edelim zaten 1700 gr vermis hihh
Ozgecim ctesi 72 leri gorursun bence aramiz acildi ya yakalayabilirmymki:18:
Günaydın canım maşallah geçen haftaki aldığın kiloyu verdin birde üstüne 400 gr mı verdin süpersin bence kısa zamanda yakalarsın beni
Ca nım söylemiştim sana hızlı alınan kilo hızlı gidiyor tebrik ederim seni.hatta aldığın kilo sayeainde vücudun atak yapabilir cumartesiye 1 kilo eksiye bile düşmüş olabilirsin
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim kepek kemeği
1 küçük domates
10:00 türk kahvesi orta
11:00 8 fındık 1çay bardağı süt yarım yağlı
Heyooo ishalden kurtuldum.dün sabah biraz leblebi yedim öğleyin bi börek biraz ekmek ve patlıcan kurusu akşam 5 gibi ekmeğe nutella sürdüm 8 gibide 10 tane erik yedim.hafta sonu da çok kaçırmıştım ama şu an sadece + 100 üm:) cumartesiye eksileri görürüm inş çünkü Cumartesi regl olcam
Gece geldi optu gitti ertesi gun kavaltiya goturcem dedi sabah spora cikti 12 ye kadar msj attim ne cvbbbb ne arayan bende cikmiyom sen takil yazdim sonra tehtit etti ben daha cok kirildim sonra 5 dk gecmedi ask dolu msjlar yagdi ciktim bende sarildi filan oyle gezdik ablamin kocasida bi ara esim wc gittinde dedi senin anneler gununu kutlamamis dedi sporda soylemis hani buyutuyo gibisine yuzune tukurdum dedi sonra durakladi dedi yani ne varmis ki unutmus nolcakmis kutlamadiysa oda demis ben bile kutladim unuttum demis oda demis nerde unuttun eve girdik anami aradinmi kutladinmi diye sordun demis sonra baya uzuldu dedi is isten gecti bu ikinci kalbim kirik gecen anneler gunuydu
Yok tatlim -200 deyim suan.ama ertesi gunu pazar sabahi 73.80 i gormustum ozaman da 400 gr gitmisti galiba ben ogun de ananas yemistim ben de baya bi ise yariyo anlasilan artikhaftada 1 ananas yerim
Ay evet canm icime su serpmistin oyle de oldu valla bnmde amacim o bir kilo eksiye dusmek yada yanindan gecmek:) sanirim diyeti bozdgmuzda aldgmz gramlari kilo saniyoruz ama degil bnce odem cunku odem cayi yaptim o gun 1200 mu ne vermistim demekki zayiflasak bile bitki caylarina devamm
bu arada canm sana protein diyetini siddetle tavsiye ediyorum benmde kilom takilmisti cok az gidiyodu valla hizlandi ben artik listeye bagli kalmiorum kafamdan uyduruyorum ton balikli salata yulaf ezmesi keten tohumu haslanmis tavuklu salata kofteli salata hep boyle besleniorum sabahlari haslanmis yumurta.bak ben kahvaltimda dun tahin yedim bal yedim nutella yedim bide fistik ezmesi.yedim ama -400 gordum hemde 15 gun oldu kosu bandina cikmayali bide canm yogurtun icine tarcin zencefil zerdecal at ye oda bence oynaticak kilonu eger hafta sonu kacamak yapmio olsaydin biraz fazla yemek ye derdm ama o etken degilmis demekki
Aslında haftasonu aldığım gramları hemen veriyorum ama sonrası tıkanıyor bende. Tavsiyene uyup protein biraz artırıyım en iyisi canım teşekkür ederim. Zencefik zerdeçal karışımını emzirdiğim için yapamadım ama çok denemek istiyorum aslında inş emzirmeyi bıraktırdıktan sonra.
hafatay karabugday mı denesem diyorum hazır evdede varken derin yapıyordu snaırım degilmi ?
bak listeyide gördüm cnm sıkıldı yine
Yok tatlim -200 deyim suan.ama ertesi gunu pazar sabahi 73.80 i gormustum ozaman da 400 gr gitmisti galiba ben ogun de ananas yemistim ben de baya bi ise yariyo anlasilan artikhaftada 1 ananas yerim
Ay evet canm icime su serpmistin oyle de oldu valla bnmde amacim o bir kilo eksiye dusmek yada yanindan gecmek:) sanirim diyeti bozdgmuzda aldgmz gramlari kilo saniyoruz ama degil bnce odem cunku odem cayi yaptim o gun 1200 mu ne vermistim demekki zayiflasak bile bitki caylarina devamm
bu arada canm sana protein diyetini siddetle tavsiye ediyorum benmde kilom takilmisti cok az gidiyodu valla hizlandi ben artik listeye bagli kalmiorum kafamdan uyduruyorum ton balikli salata yulaf ezmesi keten tohumu haslanmis tavuklu salata kofteli salata hep boyle besleniorum sabahlari haslanmis yumurta.bak ben kahvaltimda dun tahin yedim bal yedim nutella yedim bide fistik ezmesi.yedim ama -400 gordum hemde 15 gun oldu kosu bandina cikmayali bide canm yogurtun icine tarcin zencefil zerdecal at ye oda bence oynaticak kilonu eger hafta sonu kacamak yapmio olsaydin biraz fazla yemek ye derdm ama o etken degilmis demekki
masum bizim cizelgelere bakiyorumda, biraz takildik kaldik biz herhalde.
kilo vermemizde gayet yavas gidiyo, bir sicrama yapalim artik bizde ya olmuyo beeeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?