Kahvalti:2 Dilim kepekli Ekmek,7tane yesil Zeytin,kk peynir,biraz kaymak.
Öylen:1kasa yogurtlu Müsli,1Yesil elma
Asam:firinda pismis 1tavuk budu ve 4 dilim patates,1 kücük kase cacik.
Insallah bu hafta sonuna kadar 62 olurum.
Ben de katiliyorum bugun ilk gunum haziranin sonuna kadar 10kilo vermem acaba zor mu..yalniz 5 cok erken yaz icin 6dan once yicem 6dan sonra yemicem her gun 1 saat yuruyorum zaten ben...6dan sonra geceye dek dayanirim umarim sonuclarimi yazicam haftada 1 tartilirim bu sabah 75tim malesef 71den 75e ciktim 2ayda...65 olsam yeter bana...
Zor değil canım hoşgeldin :))
SEMOCUUUMMM , teşekkürler izinli kısıma almışsın beni ... bende üzülmüştüm listeden çıkarılmış olabilirim diyeee muuccckkkk.... az kaldı geliyorummm bu arada tatilde özellikle annenizin evindeyseniz unutun diyetiii ben yaklaşık 1 aydır diyet yapamıyorum... bir an önce evime dönüp eski disiplinime girmek istiyorum ....kilo aldım kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama eve dönünce paylaşacağım... hepinizi öptm ......
diyete sil baştan başlayacağım sanırım((
Gunaydinlarrr sabahin 7 sindzn beri kucukumle yuvarlaniuoz kalkip biside yiyemiyorum agliyo arkamdan buyukumde uyuyor yan odada acta deilim dun yemege gittik bi minik kofte bi minik bulgar koftesi biraz karisik salata uc yemek kasi kadae haslama pilav yedim arkadas gene delirtti pilav koyim dedi yok kalorisi fazla bu saatte dedim .... Aaaa kalori hesabimi yapiyon, hiiiic belli olmuyor.... Dediiiii burnumdan soludum arabada eve donerken of of dedim esimle enistem duymus olayi gulduler takma sen zayifladin ki kantardaada belli deilmi dediler bu kiz her gorusmemizde boyle hamile suan sismis dahada siscek bende dalga geccem onunda giccik motive oldum ama o laftan sonra tabagima dokunmadim
Kızlar dün sabah sandviç ekmeğine tost yaptım yedim.öğleyin yarım gobit arasına köfte koydum yedim akşam 8 gibi erik yedim Cumartesi günkü kilomu yakaladım.bu sabah az ekmek yumurta domates az peynir yedim 10 gibi sandviç ekmeğine tost yaptım öğleyin bişi yemem akşamada yumurta yemeyi planlıyorum
günaydınnnnnnnnn
sabah 6 da uyanım 3 mil leislemi yaptım
keyfim yerinde geldimm amaaa kolyemi kaybetmişim keyfim kaçtı(
Günaydiiiin,
SIKMA CANINI kendine baksin o arkadasin önce...
ay canim valla kusura bakma ama senin tanidiklarin arkadaslarin falanda patavatsizligin kitabini yazmis insanlar herhalde.
bu ne kizim yaaa, herkes kafayi sana takmis durumda sanki anlamadimki. kalori hesamimi yapiyon, hic belli degil. (bu ne demek ya)
sen sana laf soyleyenin cevabini versene canim, bak bi daha laf soyleyebiliyormu.
menu guzel tucc cum
umarim onumuzdeki 2-3 gunde bir düsüs görursun tartida yihuuuuw
bende bu sabah tartilmadim :))) biraz heycanli olsun diyorum
menu guzel tucc cum
umarim onumuzdeki 2-3 gunde bir düsüs görursun tartida yihuuuuw
bende bu sabah tartilmadim :))) biraz heycanli olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?