İyice azalttin kuzum. Bu hafta surpriz yapacan galiba.. :)
NeS
istiyorum canım yaa ben 2 kez tüp bebek yaptrıdım ama olmadı inş. tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Canlarım buhafta çok ayrı kaldım ama sanmayınki kaçamak yapıyorum çok azimli bir şekiilde ilerliyorum
Bugün arkadaşımın evini hırsız zorlamış tüm gün onun yanındaydım.yürüyerek gittim geldim 5 km yütüdüm yine.sonra asansörleri bozukmuş 5.kata ilk önc çocukları çıkardım sonrada brbek arabasını.dönerkende aynen ilk bebek arabasını indirdim sonra çocukları.
Günaydın kızlar somadaki faciaya içim acıdı. Benim eşim Manisalı dün akrabaları ordaymış her yer can pazarı demişler çokkkk üzüldüm Allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere
Günaydın kızlar somadaki faciaya içim acıdı. Benim eşim Manisalı dün akrabaları ordaymış her yer can pazarı demişler çokkkk üzüldüm Allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere
evet ozge cim cok uzucu gercekten. Dün aksam bende haberleri seyrettim, aileler yakinlar perisan halde.
Hele bazi ailelerin 1den fazla kaybi var.. ALLAH sabir versin onlara, hastalara yaralilarada acil sifalar versin insallah...
Ekmek parasini helal yoldan kazanmak ugruna, hayatini kaybeden kardeslerimizin mekani cennet olsun insallah. Rabbim ailelerine derman versin...
Umarim bu patlamada bir ihmalkarlik yoktur!!! Eger varsada, cezasi cok agir olmali mutlaka !!!!
evet ozge cim cok uzucu gercekten. Dün aksam bende haberleri seyrettim, aileler yakinlar perisan halde.
Hele bazi ailelerin 1den fazla kaybi var.. ALLAH sabir versin onlara, hastalara yaralilarada acil sifalar versin insallah...
Ekmek parasini helal yoldan kazanmak ugruna, hayatini kaybeden kardeslerimizin mekani cennet olsun insallah. Rabbim ailelerine derman versin...
Umarim bu patlamada bir ihmalkarlik yoktur!!! Eger varsada, cezasi cok agir olmali mutlaka !!!!
Mekanları cennet olsun inş canım hepimiz çok üzüldük çok etkilendik.ihmal varsa şirketin sahipleri bedelini ödesin inş.ama bu durumdanda ülkemizi bölmek isteyenler istifade etmeye başladılar ne yazıkki acıya bile saygıları yok kan emicilerin.rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inşGünaydın kızlar somadaki faciaya içim acıdı. Benim eşim Manisalı dün akrabaları ordaymış her yer can pazarı demişler çokkkk üzüldüm Allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere
Amin canım ya.allahtan kapıyı açamamışlar.yeni kapı takıldııfalan. Tabi boğazlarda boş durmadı çok enerji harcadım diye ümitliydim ama malesef artı çıktım bugün.ayrıyetten bugün regli olmam lazım oyuzdende olablir.Selam kizlar,
Ben bugun tartida guzel seyelr gördummmm hiyoooyyyyttt :)))
cok mesudummmm yahuuu, hafta sonu sismelerim ve ödem yuzunden 100gram fazla ciktim ben tartida biliyorum... Simdi onuda attim uzerimden
Amin canim, insallah :)
sogan suyu kuru falan denedinmi? yada incir kuru? yada keciboynuzu falan
uhuuuu slm tatlim...
ay Allah gostermesin kimseye, hirsizlar iyice cogaldi ha. Allah bildigi gibi yapsin onlari !!!
oleyyy 5km yuruyus cok super zeyasim.
Mekanları cennet olsun inş canım hepimiz çok üzüldük çok etkilendik.ihmal varsa şirketin sahipleri bedelini ödesin inş.ama bu durumdanda ülkemizi bölmek isteyenler istifade etmeye başladılar ne yazıkki acıya bile saygıları yok kan emicilerin.rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inş
Amin canım ya.allahtan kapıyı açamamışlar.yeni kapı takıldııfalan. Tabi boğazlarda boş durmadı çok enerji harcadım diye ümitliydim ama malesef artı çıktım bugün.ayrıyetten bugün regli olmam lazım oyuzdende olablir.
Ülkenin birliği beraberliği çok önemli ama ihmalde parmağı olanı da cezalandırmazlarsa ülke iyice karışır. Bu arada maşallah ne güzel kilo vermişsin
Mekanları cennet olsun inş canım hepimiz çok üzüldük çok etkilendik.ihmal varsa şirketin sahipleri bedelini ödesin inş.ama bu durumdanda ülkemizi bölmek isteyenler istifade etmeye başladılar ne yazıkki acıya bile saygıları yok kan emicilerin.rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inş
Amin canım ya.allahtan kapıyı açamamışlar.yeni kapı takıldııfalan. Tabi boğazlarda boş durmadı çok enerji harcadım diye ümitliydim ama malesef artı çıktım bugün.ayrıyetten bugün regli olmam lazım oyuzdende olablir.
semo tebrikler cnm ben bugün 900gr artı gördüm tartıda, karabugday yapıyorum bugün ve yarın
umaırm şişilik ve ödemdir(((
Bencede ihmal varsa, sirketin sahipleri bedelini cok agir ödemeli bence !
Amin canim, birlik beraberligimizi bozmak isteyenlerin, Allah bin beter etsin insallh.
spor sonrasi olur oyle zeyascim, sen bugunde dikkat et. Yarina eksi gorursun kesin
Sen dun aksam ne yedin bakim???
dun aksam yemegini hafif gecistirdin ofiste karnin iyice doymadi, onun icin kacamak yaptin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?