Bende tartilmiycam dedim dun gece sinirle tartildim cok guzel bi rakkam gordum ins cumartesi dahada azini gorurum
Bende oyleydim ama kantarin pili azalinca sapitiyo bende sapitiyom oglumdawcden sonra anne cik diyo aliskanlik olmus cocuktada artik cikmiyoruz heheheAy ben tartılmadan duramıyorum günde 20 kez falan tartılıyorum her wc , yemek , uyku öncesi ve sonrası:)
Bende oyleydim ama kantarin pili azalinca sapitiyo bende sapitiyom oglumdawcden sonra anne cik diyo aliskanlik olmus cocuktada artik cikmiyoruz hehehe
Kiz sorma tum tanidiklarim boyle beni takip ediyolar resmen ben cahilim bisiy bilmem onlar dogrucu ben yalanci amaaan hepsi ayni nabim adam gibi insan bulamadimki burda kapiycam kendimi esim yapma hasta oluyon ozaman diyo yanlizim nabim
Menüm bozuldu az önce okul çıkışı yemeğe gidilecekmiş çok ısrar ettiler belki kahve içerim olmadı ızgara yerim
Bende tartilmiycam dedim dun gece sinirle tartildim cok guzel bi rakkam gordum ins cumartesi dahada azini gorurum
semoşşşş tabisidfe kalktıp yaptım vallhi , kız ben eskiden deli gibin spor yapardım ya vucut şekle giriyor cnm spor yaptıkça:))
2 gündürde kalkıp yapıyorum başka imkanım yok çünküüü
yımırtamı getiridm yanımda ama eger tartı ctesi düşmezse çok üzülcemm
kesinlikle işe yarıyor kızlar ben akşam 5ten sonra bişey yemeyerek 6 kilo verdim fakat sadece bununla olmaz ayriyetten şekerli ve tuzlu yiyecekleride azaltmak şart..özellikle abur cuburu mutlaka kesin
geçmiş sayfaları okumadna nasıl yaptgımızı bilmeden gelipte burda akıl vermek gibi yazı yazmak hiç hoş degil
ne zaman başladın bu şekilde ve kaç kilo verdin canım toplam?
iyi dinlemeler canim, bende az sonra arabada dinlicem. uhuuuwww 1saat kaldi sonra özgurum dostlar :)))
kiz sen anlatsana bi niye ara yapmiyon sen?
haaa bebek istiyosun yaniiiiRabbim tez zamanda kucagina nur topu gibi, hem saglikli hem hayirli bir bebek versin insallah canim bende istiyorum
sagol canim cimmm
Allah tez zamanda gonlunuze gore versin.. Bu ay sogan suyu ictinmi merak ettim.. Belki de hayirli haberler verirsin bize..istiyorum canım yaa ben 2 kez tüp bebek yaptrıdım ama olmadı inş. tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Supersin canim.. Tebrikler..Canlar arkadaşlarla yemek yemedim ben tokum diyip kahve içtim:) şimdi 1 yumurta domates salatalık peynir az ekmek yicem:)
İyice azalttin kuzum. Bu hafta surpriz yapacan galiba.. :)
kahvaltı
1 dlm kızrmış tb
peynir,zeytin
domates-salatalık
bol yeşillik
1 yumurta
öglen
2 baharatlı omlet
az göbek salata
peynirr
akşam
2 ceviz
200 ml süt ile kahve yagsız
2 kuru kayısı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?