Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semoşşşş tabisidfe kalktıp yaptım vallhi , kız ben eskiden deli gibin spor yapardım ya vucut şekle giriyor cnm spor yaptıkça:))
2 gündürde kalkıp yapıyorum başka imkanım yok çünküüü
yımırtamı getiridm yanımda ama eger tartı ctesi düşmezse çok üzülcemm

Ay ben tartılmadan duramıyorum günde 20 kez falan tartılıyorum her wc , yemek , uyku öncesi ve sonrası:)
Bende oyleydim ama kantarin pili azalinca sapitiyo bende sapitiyom oglumdawcden sonra anne cik diyo aliskanlik olmus cocuktada artik cikmiyoruz hehehe

Kiz sorma tum tanidiklarim boyle beni takip ediyolar resmen ben cahilim bisiy bilmem onlar dogrucu ben yalanci amaaan hepsi ayni nabim adam gibi insan bulamadimki burda kapiycam kendimi esim yapma hasta oluyon ozaman diyo yanlizim nabim

Allah yardimcin olsun canim, amaaa sen onlara en güzel cevabi zayiflayip formda kalarak vericeksin insallah

Menüm bozuldu az önce okul çıkışı yemeğe gidilecekmiş çok ısrar ettiler belki kahve içerim olmadı ızgara yerim

izgara yiyebilirsin canim bozma sen menuyu

Bende tartilmiycam dedim dun gece sinirle tartildim cok guzel bi rakkam gordum ins cumartesi dahada azini gorurum

ben bugun sabah tartilmadim :)
yarina dayanabilirmiyim bilmiyorum, bakalim :)

ayyy masallah masamcum
eskileri acma ya bende deli gibi spor yapiyordum spor salonunda ko$u bandinda 45dakika durmadan kosuyordum, vucut bacaklar popo ta$ gibiydi valla.
bende oglen 2 yumurta yicem :)))

kesinlikle işe yarıyor kızlar ben akşam 5ten sonra bişey yemeyerek 6 kilo verdim fakat sadece bununla olmaz ayriyetten şekerli ve tuzlu yiyecekleride azaltmak şart..özellikle abur cuburu mutlaka kesin

kesinlikle işe yarıyor kızlar ben akşam 5ten sonra bişey yemeyerek 6 kilo verdim fakat sadece bununla olmaz ayriyetten şekerli ve tuzlu yiyecekleride azaltmak şart..özellikle abur cuburu mutlaka kesin

geçmiş sayfaları okumadna nasıl yaptgımızı bilmeden gelipte burda akıl vermek gibi yazı yazmak hiç hoş degil

Selam kızlaaarrrr...

Dünü az hasarla kapattım.. 2 dilim pastadan sonra hala aranan ben, 1 dilimi zor yedim walla..
Gerçekten küçülmüş midelerimiz..

Ne yaparsak yapalım mideleri büyütmeyelim bi daha..

Ya bu ara pek yazamıyorum ama ilgilenmiyorum sanmayın.. Takipteyim..
Dün bu gün face de çok zaman harcadım.. Bi de şu maden faciasından etkilendim sanırım..
Halsizim, başım filan dönüyor.. :44:

Selamlar....
Sabah 2 ucgen peynir salatalik 1d.cavdar.1yumurta...

Oglen yogurt..havuc...yesilcay...

Aksam yemek var izgara ve salata isticemmm artik... umarim gece cabuk biter.

ne zaman başladın bu şekilde ve kaç kilo verdin canım toplam?

cnm bir ay önce 68e yakindim, bir ay icinde 4kilodan fazla gitti.Inan bir iki gün icinde alisiyor insan,ben birde calistigim icin, hafta sonlari izin veriyorum kendime.fakat cokta asiriya kacmamak suretiyle Bende yaz tatiline kadar 55 olmak istiyorum,ama busefer basaracagima eminim.

Kahvalti:2Dilim esmer ekmek,kk peynir,bol Domates ,Salatalik.
Öylen: firinda pismis patates ,biraz tavuk gögsü,1 kase cacik.
aksam:1 kase yogurtlu müsli yemeyi düsünüyorum.
Aksama dogru acikirsamda yesil elma yemeyi düsünüyorum.

Kizlar hava guzel diye attim kendimi disari arkadasla kavaltiya gittik bir acma birde kek yedim ama kekin yarisinda cok miydem bulandi ordan bi iki maggaza gezip arkadasa geldim yarim limon sikip suyunu ictim cok miydem kalkti limonlu su bastirdi biraz aksam tek tarana icicem canim arkadasim cok zayifladin seni kiskaniyolar dediiiii canim arkadasimmmm simdi bu gazla cay icicem hihihihi

istiyorum canım yaa ben 2 kez tüp bebek yaptrıdım ama olmadı inş. tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

slm kızlar bugün ki menümü yazıyorum

sabah 5 zeytin
2dilim kepek ekmei
1 haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
11:8 fındık
12:30 13 arası kabak patlıcan domates kıyma karışımı fırında 2-3 yemek kaşığı bulgur pilacı
15:30 16 :00 arası light bisküvi 5 adet tatlı 1 fincan süt yarım yağlı

kahvaltı
1 dlm kızrmış tb
peynir,zeytin
domates-salatalık
bol yeşillik
1 yumurta

öglen
2 baharatlı omlet
az göbek salata
peynirr

akşam
2 ceviz
200 ml süt ile kahve yagsız
2 kuru kayısı:26::26:

Canlar arkadaşlarla yemek yemedim ben tokum diyip kahve içtim:) şimdi 1 yumurta domates salatalık peynir az ekmek yicem:)

istiyorum canım yaa ben 2 kez tüp bebek yaptrıdım ama olmadı inş. tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Allah tez zamanda gonlunuze gore versin.. Bu ay sogan suyu ictinmi merak ettim.. Belki de hayirli haberler verirsin bize..

NeS

kahvaltı
1 dlm kızrmış tb
peynir,zeytin
domates-salatalık
bol yeşillik
1 yumurta

öglen
2 baharatlı omlet
az göbek salata
peynirr

akşam
2 ceviz
200 ml süt ile kahve yagsız
2 kuru kayısı:26::26:
İyice azalttin kuzum. Bu hafta surpriz yapacan galiba.. :)

NeS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…