Ilık limonlu su 1 saat dans sonra limonlu form cayı olurmu?]
oleyyyy, leleleleleyyyy :)))
muhasebe yapiyorum sayilir canim, transport sirketinde fatura yapiyorum boyuna
hahaha ilahi melek, fatura yapiyom bol bol anam sanada yapam gonderemmi
neyse neyse, cok kacirdim diyip kacirmak bozmak yok.
50 mekik cek sana ceza
Valla haaa nesile bende katiliyorum, ekmek ye canim yaaa korkma o kadar. kasma kendini.
Yok cnm sacma deil sucuklu yumurta 360 kalori ekmek desen 80 de hadi iki pedibor klasik biskuvi 60 kaloriSabah: sucuklu yumurta yedim 1 yumurta ile yaptım.yanında 2 filim ekmek yedim.
Öğleden sonrada petibör bisküvinin arasına çikolata sürdüm nescafe ile yedim.
Çok saçma oldu bugün ama canım bunları yemek istedi.bakalım çikolatanın acısı çıkıcakmı yarın tartıda
Sabah: sucuklu yumurta yedim 1 yumurta ile yaptım.yanında 2 filim ekmek yedim.
Öğleden sonrada petibör bisküvinin arasına çikolata sürdüm nescafe ile yedim.
Çok saçma oldu bugün ama canım bunları yemek istedi.bakalım çikolatanın acısı çıkıcakmı yarın tartıda
kizlar bir seyi merak ettim 18 topiginde sordum ama gorulmedi herhalde kimse cevap vermedi
mesela siz aksam 5 ten sonra cay kahve falan da mi tuketmiyorsunuz ya da bunlari aksamlari sekersiz tuketirsek zarari olur mu sizce? ben onlarsiz yapamam
Ayy canım inş eksi çıkarım ya teşwkkür ederim hesapladığın için.bir ara bende kalori hesabı yapıyodum sıkıldım artık yapmıyorumYok cnm sacma deil sucuklu yumurta 360 kalori ekmek desen 80 de hadi iki pedibor klasik biskuvi 60 kalori
Bi yemek kasigi cikolata yedini farzet 108 kalori 1000 cok altindasin daha bi kasede yogurt yi yada corba + kesinlikle gormezsin
kizlar bir seyi merak ettim 18 topiginde sordum ama gorulmedi herhalde kimse cevap vermedi
mesela siz aksam 5 ten sonra cay kahve falan da mi tuketmiyorsunuz ya da bunlari aksamlari sekersiz tuketirsek zarari olur mu sizce? ben onlarsiz yapamam
Ayy canım inş eksi çıkarım ya teşwkkür ederim hesapladığın için.bir ara bende kalori hesabı yapıyodum sıkıldım artık yapmıyorum
Çay kahve su tüketebilirsin.meyveyide yatmadan en az 2 saat önce yemen lazım.
Ben midemin indigini farkindayim bol su da iciyorum 1haziranda tartilip sevinmek istiyrum..yazarim sonucumu mutlaka malesef dun aksam gec yedim elinde olmayan sebeplerden.
Normalde bukadar aramıyorum çikolatayı artık ama reglim geçtiği için dün resmen kriz geldi.ama birdaha canım çekerse tavsiyeni denerim.Cnm cukulata seviyorsan harnup pekmezi tavsiye ederim resmen cukulata aksam yemekten sonra 1 tatli kasigi 3 cevizle yiyorum sen ara ogun yapabilirsin emzirdim icin gece miydem bulaniyo iyi geliyo harika bisi ya bu pekmez
Çok geçmiş olsun canım.sonuçta sünneti bu şekilde birsürü bebek oluyo.risksiz birşey korkma keşke lokal anestezi yaptırma şansın olsaymış.biz küçükken yaptırsaydık lokal olcaktı ammma artık 1yaşını geçti mümkün değil hareketsiz yatmaz oyüzdn 5-6 yaşını bekleyeceğim ben.çok şükür benim eşim bu konularda bilgili kaynım doktor doğumdan hemen sonra pipisini yavaş yavaş ittirerek başını çıkardık biz.şuan çok rahat her banyoda ittirip güzelce temizliyorum hiç pislik birikmiyor içine.Icim daraliyo cok korkuyorum uyuyamiyorum durup durup agliyorum minicik savunmasiz etrafini hemsire doktor sarip bayiltcak uyaninca bi aci 2 gun rizasi bile sorulmadan bu bedene yapilcak seymi korkcak ama tepki veremiycek off mecbur olmasam yaptirmam ama iyce tikandi iserken ikiniyo yavrum affet annecini hersey senin iyiligin icin diyorum ama nebilim yuregim sikisiyo ilk oglumda bukadar olmadim gozumun onunce ayirdi pipisini doktor yavrum morardi acidan tikanmaz dedi doktor geri tikandi kan isedi yawrim hemen sunnet oldu kafasina yapismis etler zor kazimislar zor bi operasyondu dedi doktor yani dikcek adam gibi eti zor bulmuslar o derece yapismis deforme olmus etleri yawrumun trdeki doktor yuzunden acti ayirdi etini yapismaz sakin elleme dedi meger tasecik eti ayirinca tazecik kafasina kaynayivermis hep ileri geri cektirmem gerekmis bana sakin elleme odem olur birak busekil buyuunce yaptir dedi trdeki doktor keske dinlemeseydim ne acilar cekti yavrum simdi minigimde abisi gibi olmasin die actirmad sunnet dedim ama cok kucuk heralde ondan bu dusunce korku ins sag saglim atlatiriz hayirlisiyla allahim yardim et
Icim daraliyo cok korkuyorum uyuyamiyorum durup durup agliyorum minicik savunmasiz etrafini hemsire doktor sarip bayiltcak uyaninca bi aci 2 gun rizasi bile sorulmadan bu bedene yapilcak seymi korkcak ama tepki veremiycek off mecbur olmasam yaptirmam ama iyce tikandi iserken ikiniyo yavrum affet annecini hersey senin iyiligin icin diyorum ama nebilim yuregim sikisiyo ilk oglumda bukadar olmadim gozumun onunce ayirdi pipisini doktor yavrum morardi acidan tikanmaz dedi doktor geri tikandi kan isedi yawrim hemen sunnet oldu kafasina yapismis etler zor kazimislar zor bi operasyondu dedi doktor yani dikcek adam gibi eti zor bulmuslar o derece yapismis deforme olmus etleri yawrumun trdeki doktor yuzunden acti ayirdi etini yapismaz sakin elleme dedi meger tasecik eti ayirinca tazecik kafasina kaynayivermis hep ileri geri cektirmem gerekmis bana sakin elleme odem olur birak busekil buyuunce yaptir dedi trdeki doktor keske dinlemeseydim ne acilar cekti yavrum simdi minigimde abisi gibi olmasin die actirmad sunnet dedim ama cok kucuk heralde ondan bu dusunce korku ins sag saglim atlatiriz hayirlisiyla allahim yardim et
çok abartıyorsun sanki :26::26::26:
Normalde bukadar aramıyorum çikolatayı artık ama reglim geçtiği için dün resmen kriz geldi.ama birdaha canım çekerse tavsiyeni denerim.
Çok geçmiş olsun canım.sonuçta sünneti bu şekilde birsürü bebek oluyo.risksiz birşey korkma keşke lokal anestezi yaptırma şansın olsaymış.biz küçükken yaptırsaydık lokal olcaktı ammma artık 1yaşını geçti mümkün değil hareketsiz yatmaz oyüzdn 5-6 yaşını bekleyeceğim ben.çok şükür benim eşim bu konularda bilgili kaynım doktor doğumdan hemen sonra pipisini yavaş yavaş ittirerek başını çıkardık biz.şuan çok rahat her banyoda ittirip güzelce temizliyorum hiç pislik birikmiyor içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?