Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar

P.tesi tatildi o yüzden dün inanılmaz yoğunluk vardı hiç yazamadım. Bu hafta bende sizler gibi proteine ağırlık vermeyi düşünüyorum şekersiz sarelle çıkmış kızlar kahvaltılık alan yiyen varmı canım çok istiyor

özge o uzun zmandır var canımd abende bi cesaret edip alamadım yaa:26::26:

Masumcum minicik yavrunu narkoz verip kucagindan aldilarmi ameliyatanenin onunde bekledigin oldumu sunnet deil derdim narkoz gecen yil bi bebek oldu asiri narkozdan korkun olmazmi hic duyunca him

evet o dedikleirnin hepsini yaşadım ben 13 günlük 1700 gr ve 40 günlük 1900 gr ile
iki kez ameliyat oldu oglum hatta, sünnetide sorunluydu yine narkoz aldı. 3,5 yaşınd a10 gün hastanede yattı.

ve labinde üfürüm varken 3 kez narkoz alıp amleiyat oldu bunları yaşamış birisi olarakk çok abarttıgını ve kendine sıkıntı yaptıgını düşünüyorumm
!!!!

Aaa gerçektenöi kız hiç görmedim he. Hemen bakayım markette kalori farkı nasıl.kalorisi azsa çikolata krizlerinde işe yarayabilir.

Aaa gerçektenöi kız hiç görmedim he. Hemen bakayım markette kalori farkı nasıl.kalorisi azsa çikolata krizlerinde işe yarayabilir.

Valla bende internette gördüm sizlere bir danışayım dedim umarım az kalorilidir çünkü çikolatasız bir hayat düşünemiyorum ben

karbonhidratı fazla kalorisi düşük digerleirnden
ama ürünleirn kalorisinden çok kh önemli

Kızlar ilacı bıraktıktan sınra gecikmeli hastalığım oldu bugün:) ama fena halde ağrım var okuldayım üstelik gecen haftaya göre + 400 üm ama cumartesiye gider herhalde zaten artık eskisi gibi kasmıyorum kendimi

ok ekmek ekleyim o halde menüye 3 gün yapam dedimdi ama vazgeçtim
çıktım kızlar öperim sizi iyi akşamlar:)

eveet ekmek ye, fazla olmamak sarti ile
insallah cumartesi iyi haberlerini aliriz canim.

Yok anam geri cekme faturasi isterim buraya geldimden beri fatura biktim yala biktimm

hahaha valla bende biktim, hergun postada fatura var

günaydın kızlarrrrrrrr

sabah 1 dkm kızarmış ekmek ile kahvaltımı yapım
öglenede yumurta getirdim , akşam içinde taze fasulye

Ha soyle yaaa, iste budur. masum özune döndu
evet kizlar masum aramiza dönmus bulunmakta bunu kutlamaliyiz.
haydeee herkes halaya

semo, nesil nerdesiniz kızlarrrrrrr

geldim bebiskom, bugun biraz basim kalabalik. anca gelebildim tatlim

halay var dediler gelidm , ögünleirn yeri degişit ama öglen fasulyeyi yedim
akşamd ayumurta kırarım çıkmadann :)
evde yemiycemm yemegimi mi
ççıkmadna burada yedim dün 6 ya dogru

Selam fıstıklar, Tünaydın..

Ben bayaa + lardayım yaa, reglim devam ediyor, haftasonuna kadar biter sanırım.. ellerim yüzüm balon gibi..
10 bitkili çay hazırladım şimdi onu içiyorum, sonra bi küçük tost yiycem..
Akşam da yemek var, zararsız ne varsa azar azar yiycem sanırım..
Bu hafta 3 doğumgünü var kızlar.. sadece pastalara takılmayı planlıyorum..
biri bugün, diğer ikisi ctesi.. :) gündüzleri dikkat edip pasta keyfi yapcam sanırım, çok canım istiyo çünkü..
Şu şişkinliğimi de bi atsam süper olacak..

Gözün aydın canımcım, bu ağrılı halinin keyfini sür, ya olmasaydı.. Uzun zamandır olmadığı kadar yoğun oldu benim, seninde öylemi?
Haptan sonra farklımı oluyo acaba.. Tekrar başlıycakmısın, napican, nasıl korunucan?

semo, nesil nerdesiniz kızlarrrrrrr
Geldim bacım geldim.. sabah sabah müşteri geldi.. Onunla uğraştım.. Daha bişey yiyemedim..
Naaptın akşam? tekrar tartıldınmı? geçtimi şişkinliğin?

Canım şu an için az geliyo normalde de az olur zaten.korunuyoruz ama geri çekilme :))(

nesilcim akşam bişiy yemedim çok şükürr
eve gittigimde 68.3 çıktım sabah 69.2 idim ya , şişlikleirm gidiyorr

Halay var dediler geldikk?????? Bensiz halaya hayırrrrrrrrrrrrrr :43

Helilililililililililililili dileyyyy

Cnm hakliiymissin cok abartmisim cok guzel gecti hersey sanada cok gecmis olsun insan ustalasiyormus allahim bidaha dert vermesin yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…