Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evt cnm 12 ye kadar 2 litre 12 den sonra 1 litre iciyorum ben odemde olmuyor aksam fazla icersem az gram gidiyor ama odem olmuyor vucut

Tarih belli dgl daha canm ama memlekete gdcem o yuzden erken toplicaz evi daha hcbsi belli dgl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabaa kızlarrr :))))
Artık toparlıcam kendimii sözzz menümü paylaşımm

Sabah 3 zeytin 1 dilim ekmek cok az beyaz peynir domates salatalık ve 3 ceviz

Ara : 1 kutu ayran :)

Öglen : 1 tarcınlı elma

Akşam olarakda biraz haşlanmış et az bişey bulgur pilavı ve salata patates yemegi var bende yemek istemedim patates o yuzde ilk başka yaparken etlerinden bira aldım salatamda biraz nar eşkisi ve iki üc yemek kaşıgı bulgur pilavı

Semo sen ne is yapiyon bebem isim duserse yalakaliga gelirim aaaahaha saka saka hic sevmem kiyak gecilmesini o yuzden turk dis doktoruna bile gitmedim

ben transport bedrijfte boekhouding yapiyorum canim, aan de schelde :)))
pek isin dusmez yani :)

Evt cnm 12 ye kadar 2 litre 12 den sonra 1 litre iciyorum ben odemde olmuyor aksam fazla icersem az gram gidiyor ama odem olmuyor vucut

evettt ya aynen bak sende kesfetmissin :)

evvet antepish aramiza¨dondu geri.

Son düzenleme:
semo ne iş yapıyon vallahi anlamadım yaww

birde ben bol kh aldıgım için
önümüzdeki 3-4 gün h protein yiyim dedim ama ne dersinn

ben transport bedrijfte boekhouding yapiyorum canim, aan de schelde :)))
pek isin dusmez yani :)

evettt ya aynen bak sende kesfetmissin :)

evvet antepish aramiza¨dondu geri.

Hadi yaw kiz bizimkini kapsasa esimin isi duserdi muhasebe gibi bisi deme yane bak duser karsinda biterim tirsma aaaahaha

Canlar bunalim takildimdan azima bi lokma koyasim yok zorla yiyorum sabah yarim kiymali bogrek 223 kalorilik ama mecbur kaldim ekmek tuylenmisti yanina lait kave yaptim yemez olaydim miydemi buldirdi sonrasinda busaate kadar bisi yemedim simdide iki havuc kadar havuc rendesi bol limon az tuz serptim zorlzn yedim cok kotuyum

Uyy anammm bulgur pilavını birAz fazla kacırdım cok güzeldi

Bulguru bende seviyom bi oturusta 3 tabak yedimi bilifim o yuzden bi tabaklik pisiriyorum kendime ama inanki pilav kadar kalorisi yok bisi olmaz ilik limonlu su 1 saat tempolu yuruyuz ardindan daya form kayisili cay bu is tamam

kahvaltı : 1 yumurta, biraz peynir 1 ymk süzme yogurt

öglen:haşlanmış tavuk gögsü, yogurt pul biberli

ara: yagsız süt ile kahve
ara: ekşi yeşil elma

akşam: 1 kase yogurt
bir kaç parça tavukk

Bulguru bende seviyom bi oturusta 3 tabak yedimi bilifim o yuzden bi tabaklik pisiriyorum kendime ama inanki pilav kadar kalorisi yok bisi olmaz ilik limonlu su 1 saat tempolu yuruyuz ardindan daya form kayisili cay bu is tamam

Ilık limonlu su 1 saat dans sonra limonlu form cayı olurmu? ]

Son düzenleme:

Yavruşşş.. bak yine başladın proteim mrotein.. biraz relax baby..
çıkınca aktara uğra bence, ödem için bişeyler sor.. bence başka sıkıntın yok senin..

şimdi sendne böyle bir cvp gelecegini biliyordum
cnm 3 gün çok kaçırıdm bol kh aldım ya onları atmak için böyle yeidm bugün
3 gün sırf protein yapayım diye düşünüyorum ama kasmaktan yinemi kötü olurum bilmiyorumm
ama aldıgım bütün kh larda uçar gider bu 3 günde

sadece biraz dikkat etsen yeter baby.. zaten günlük yaşamak için 1200-1300 harcıyosun, yediklerin gidenleri karşılamıştır zaten..
evde çocuklar iş güç, 10 dk. oturamamışındır.. az fazlasını da az dikkatle halledersin..
kendini sıkma, ayırma öyle kh filan az az ye hepsinden..

Yuppiiiiii :))))))))
oleyyyy, leleleleleyyyy :)))

semo ne iş yapıyon vallahi anlamadım yaww

birde ben bol kh aldıgım için
önümüzdeki 3-4 gün h protein yiyim dedim ama ne dersinn

muhasebe yapiyorum sayilir canim, transport sirketinde fatura yapiyorum boyuna

Hadi yaw kiz bizimkini kapsasa esimin isi duserdi muhasebe gibi bisi deme yane bak duser karsinda biterim tirsma aaaahaha

hahaha ilahi melek, fatura yapiyom bol bol anam sanada yapam gonderemmi

Uyy anammm bulgur pilavını birAz fazla kacırdım cok güzeldi

neyse neyse, cok kacirdim diyip kacirmak bozmak yok.
50 mekik cek sana ceza

kahvaltı : 1 yumurta, biraz peynir 1 ymk süzme yogurt

öglen:haşlanmış tavuk gögsü, yogurt pul biberli

ara: yagsız süt ile kahve
ara: ekşi yeşil elma

akşam: 1 kase yogurt
bir kaç parça tavukk

Valla haaa nesile bende katiliyorum, ekmek ye canim yaaa korkma o kadar. kasma kendini.

ok ekmek ekleyim o halde menüye 3 gün yapam dedimdi ama vazgeçtim
çıktım kızlar öperim sizi iyi akşamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…