yapma yaaa, gecmis olsun canim.
ön disimi yoksa
kizlar ya ben bir sey fark ettim.
Sabahtan öglene kadar cok su icersem eger sanki ertesi gune daha iyi zayifliyorum. (cok sudan kastim, 1 litre civari sabahtan öglen saat 1e kadar)
sanki saat 1 den aksama kadar cok su icersem, ertesi gunki kilo azalmasi fazla olmuyor gibi.
yada banami oyle geliyor, bilemedim..
yada ben kafayi mi siyirdimki
olcan canım, bu gün yarın olur.. mevsim değişti, senin için hava değişimi de oldu tabi, yol filan.. takma kafana.. 28 günde 1 normalde her ay 2 gün öne gelir tarih..
Hadi bakalım hayırlısı.. ben bu sene taktik değiştirdim.. önce kışlık atılacak ve verilecekleri ayırdım..
zaten herşey temizdi, bollaşan pantolonlar filan bir araya topladım hepsini.. sonra yazlıkları ayırdım komple atılacaklar, verilecekler, yıkanacaklar, renk grupları vs.. kurudukçada ütüleyip yerleştiricem, hala bitiremedim ama..
her sene her mevsim yıka kurut ütüle kaldır, sonra çıkar bi daha uğraş yine.. böö geliyo walla..
Taşınma tarihiniz belli oldumu canım, ev lojman filan bellimi.. Napicaksınız?
Evt oyle de herzaman allahim zamani gelince doldurcak kucagimi de hem nazliymis seninki benimki oyle nazli bi cocuk gelesi gelmedi seninkide oyledir hehehe hem zor elde edilince kiymeti daha cok bilinirmis
Semo sen ne is yapiyon bebem isim duserse yalakaliga gelirim aaaahaha saka saka hic sevmem kiyak gecilmesini o yuzden turk dis doktoruna bile gitmedim
Evt cnm 12 ye kadar 2 litre 12 den sonra 1 litre iciyorum ben odemde olmuyor aksam fazla icersem az gram gidiyor ama odem olmuyor vucut
Merhabaa kızlarrr :))))
Artık toparlıcam kendimii sözzz menümü paylaşımm
Sabah 3 zeytin 1 dilim ekmek cok az beyaz peynir domates salatalık ve 3 ceviz
Ara : 1 kutu ayran :)
Öglen : 1 tarcınlı elma
Akşam olarakda biraz haşlanmış et az bişey bulgur pilavı ve salata patates yemegi var bende yemek istemedim patates o yuzde ilk başka yaparken etlerinden bira aldım salatamda biraz nar eşkisi ve iki üc yemek kaşıgı bulgur pilavı
ben transport bedrijfte boekhouding yapiyorum canim, aan de schelde :)))
pek isin dusmez yani :)
evettt ya aynen bak sende kesfetmissin :)
evvet antepish aramiza¨dondu geri.
ben transport bedrijfte boekhouding yapiyorum canim, aan de schelde :)))
pek isin dusmez yani :)
evettt ya aynen bak sende kesfetmissin :)
Uyy anammm bulgur pilavını birAz fazla kacırdım cok güzeldi
Bulguru bende seviyom bi oturusta 3 tabak yedimi bilifim o yuzden bi tabaklik pisiriyorum kendime ama inanki pilav kadar kalorisi yok bisi olmaz ilik limonlu su 1 saat tempolu yuruyuz ardindan daya form kayisili cay bu is tamam
beni de alın halaya..Yuppiiiiii :))))))))
Yavruşşş.. bak yine başladın proteim mrotein.. biraz relax baby..birde ben bol kh aldıgım için
önümüzdeki 3-4 gün h protein yiyim dedim ama ne dersinn
Yavruşşş.. bak yine başladın proteim mrotein.. biraz relax baby..
çıkınca aktara uğra bence, ödem için bişeyler sor.. bence başka sıkıntın yok senin..
sadece biraz dikkat etsen yeter baby.. zaten günlük yaşamak için 1200-1300 harcıyosun, yediklerin gidenleri karşılamıştır zaten..şimdi sendne böyle bir cvp gelecegini biliyordum
cnm 3 gün çok kaçırıdm bol kh aldım ya onları atmak için böyle yeidm bugün
3 gün sırf protein yapayım diye düşünüyorum ama kasmaktan yinemi kötü olurum bilmiyorumm
ama aldıgım bütün kh larda uçar gider bu 3 günde
oleyyyy, leleleleleyyyy :)))Yuppiiiiii :))))))))
semo ne iş yapıyon vallahi anlamadım yaww
birde ben bol kh aldıgım için
önümüzdeki 3-4 gün h protein yiyim dedim ama ne dersinn
Hadi yaw kiz bizimkini kapsasa esimin isi duserdi muhasebe gibi bisi deme yane bak duser karsinda biterim tirsma aaaahaha
Uyy anammm bulgur pilavını birAz fazla kacırdım cok güzeldi
kahvaltı : 1 yumurta, biraz peynir 1 ymk süzme yogurt
öglen:haşlanmış tavuk gögsü, yogurt pul biberli
ara: yagsız süt ile kahve
ara: ekşi yeşil elma
akşam: 1 kase yogurt
bir kaç parça tavukk
oleyyyy, leleleleleyyyy :)))
muhasebe yapiyorum sayilir canim, transport sirketinde fatura yapiyorum boyuna
hahaha ilahi melek, fatura yapiyom bol bol anam sanada yapam gonderemmi
neyse neyse, cok kacirdim diyip kacirmak bozmak yok.
50 mekik cek sana ceza
Valla haaa nesile bende katiliyorum, ekmek ye canim yaaa korkma o kadar. kasma kendini.
ok ekmek ekleyim o halde menüye 3 gün yapam dedimdi ama vazgeçtim
çıktım kızlar öperim sizi iyi akşamlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?